Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingyen biztosítja az LGA1700-hoz való rögzítőszettet a Noctua
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egész megszerettem ezt a kávét mostanra. nem szagolgatom és a kész kofinál jól meg kell pörgetni a kremát, mert ha csak ráiszol azonnal, az első korty (krema teteje) eléggé keserű. viszont összességében egy korrekt kávé, kifejezetten tejes-nugátos érzettel. negyedik shotra jól belőttük, szívesen isszuk.
más: dalla corte in da house! fragola pazar munkát végzett, atomjaira szét volt szedve és minden csillog-villog. kapott sestos pid-et (utána kell még néznem, hogy hogy kell használni, sosem nyúztam), kapott egy külön kapcsolót a gőzbojlerhez. apropó, gőzbojler... fragola üzeni a topik állóvizének, hogy ugyanaz a bojler, mint a rocketekben
viszont a gyári(?) duplaszűrő alacsony. nem tűnt annak, de csak azért, mert a szélesebb 58 mm-eshez vagyok szokva. úgyhogy lehet vadászni hozzá mindent nulláról.
kérdezgettem fragolát, hogy milyen shotokat csinált a halálcsillag, de diplomatikusan nem mondott sokat, amiből arra következtetek, hogy nem volt hasraesve tőle, de nem akart letörni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest