- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brumi1024 #138794 üzenetére
hát meg ezek ugye nem kvantifikálható dolgok, szóval még divatbias is van, megvan a tényleges hullám, ahogy kijön egy ilyen új csúcscucc, az első véleményvezérek írnak róla, gyorsulva nő az érdeklődés, inflexiós pont, plató, aztán jön a lassú hanyatló fázis, az első fecske bedobja, hogy nem is olyan jó, kijött a pro ultra4, az jobbabb, akkor jön a következő, igen, tényleg, igazából ő is elégedetlen egy ideje, csak nem fogalmazta még meg magának, aztán tekersz fél évet, és mindenki szabadul a túlárazott szarjától
(ott lépek be én...
)
nyilván túloztam, de nehéz téma ez. nekem itthon az vált be, hogy használok valamit évekig, aztán váltok, és ha egy évvel a váltás után az az összbenyomásom, hogy igen, alapvetően jobb kávékat iszom, mint korábban, akkor az a cucc bevált. és persze közben jobban is pörkölök, meg más is fejlődött, szóval ez sem jelent túl sokat, de beletörődtem, hogy nem lesz egzakt válasz, csak ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest