Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
Én alapvetően szkeptikus vagyok ezzel a vízzel kapcsolatban. A honlapja sem tesz igazán hozzá, hogy kiépítsek valami vonzalmat a termékei iránt. Nekem olyan kezdetlegesnek tűnik, minden lóg a levegőben, semmi konkrétum... Viszont aki eddig nagyon ajánlotta az Maran Marci és Bagira Ádám.
Marci ezt írta még tavaly:
"Amiket leírsz azt a víz tudná feldobni még. Illat jön, íz kevésbé akkor az lesz a kakukktojás. Nekem is van BWT kancsóm itthon meg Fecoter vizem és ízre a BWT tök lapos, szemben a Fecoter meg gyümölcsbombát csinálu ugyanabból a kávéból."Ádám pedig ezt írta róla:
"Ami a legjobb ízprofilt eredményezi, ezért én mindig ezt használom a pörkölőben cuppinghoz, illetve minden egyéb kávékészítéshez, az a Fecoter. Keresd Istvánt nyugodtan rám hivatkozva. Extra jó a víz, amit gyárt, viszont sajna nem olcsó, de érdemes megkóstolni, mert tényleg sokkal többet lehet kihozni vele minden kávéból."Ezek fényében sem visz rá a lélek, hogy 500 Ft-ot adjak egy liter vízért. Egyszer lehet, hogy kipróbálom, de mindennapos használatra elég költséges...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest