Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
pakriksz #6323 üzenetére
Ha jol emlekszem 6->7 valtaskor szivott az egyik m.tarsam, aki vesszovel sorolta fel egy stringben a szamara szukseges listat (xml-ben lett attrib.), es a visszakonvertalasnal baromsagok jottek be, mert kozben valtozott a default tizedes ertelmezese, addig a pont volt, utana meg az aktualis nyelvnek megfelelo, magyarul pont a vesszo... persze ez a usernel jott elo nyilvan hianyos hibainfoval, nem nala, mert o angolul hasznalta.
-
sztanozs
veterán
válasz
pakriksz #6327 üzenetére
Találtam egy base64-bug-os hibát is - meg egy rosszul használt finalization-t is. Ezek sem lehetnek? Tudnál kódot mutatni?
-
sztanozs
veterán
válasz
pakriksz #6323 üzenetére
A probléma az, hogy nincs a padding egyértelműen meghatározva a cypher generálásakor. Felteszem, hogy a 8-asban már egy nem biztonságosnak ítélt default paddinget egy másikra cseréltek (feltételezem le is van írva valamelyik cangelogban). A kódban csak cserélni/pontosítani kell a használt padding módot.
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #4263 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Public-key_infrastructure
Mi az a cacerts file:
http://docs.acl.com/ax/300/index.jsp?topic=/com.acl.ax.admin.help/system_administration/t_importing_certificates_into_the_java_cacerts_file.htmlHa a java SSL kilensed a default cacerts truststore-t használja, és olyan szerverrel kommunikálsz, ami self-signed certificate-et vagy olyan használ, aminek az aláírója nincsen benne a cacerts fileban, akkor nem tudja hitelesíteni a szervert.
-
válasz
pakriksz #4254 üzenetére
Ja egyébként erre visszatérve: jogos észrevétel, a TeeOutputStream valószínűleg praktikusabb, mert akkor csak egyszer kell írnod valahol a forrásnál, mintha simán a fájlt hergelnéd.
Ha InputStreamet készítesz a forrásoldalon, akkor tényleg másolni kell, a streamek nem folynak át maguktól egymásba
Viszont a Commons IO-ban erre is vannak statikus metódusok (IOUtils.copy, IOUtils.copyLarge), úgyhogy nem muszáj saját IO logikát írni.
-
TBG
senior tag
válasz
pakriksz #4014 üzenetére
Tesztre DEBUG szinten szoktunk logolni.
Próbáld ki DEBUG-gal. Nincs kizárva, hogy ez az appender egyáltalán nem logol INFO-ban. Láttam már ilyet. A 4.x-es JBoss egy csomó ERROR logot csak DEBUG-ban volt hajlandó logolni. Ergó, a kedves feljlesztők a try catch ág catch bejegyzéseibe nem ERROR, hanem DEBUG logot tettek... -
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #4010 üzenetére
http://www.tutorialspoint.com/log4j/log4j_logging_levels.htm
For the standard levels, we have ALL < DEBUG < INFO < WARN < ERROR < FATAL < OFF
Ha a thresholdot INFO-ra teszed, akkor a DEBUG-ot nem engedi tovább.
Amúgy meg RTFM és azon nem javítasz a helyzeteden, hogy sértődötten beírod, hogy "nem működik", csak a 3. rákérdezésre adsz valami infót, amiből az ember leszűrhet valamit.
-
TBG
senior tag
válasz
pakriksz #3736 üzenetére
Tehát vegyük át még egyszer. URL NEM tartalmazhat space-t. A paraméterek nevei NEM tartalmazhatnak space-t, a paraméterek értékei igen, encode-olva. Ha pár apróságot figyelembe veszel, könnyebb lesz az életed.
Természetesen a szabványoktól el lehet térni, csak nem érdemes.
-
TBG
senior tag
válasz
pakriksz #3733 üzenetére
Az URLEncoder teljesen jól működik. Ismerni kellene pár szabványt és nem anyázni.
http://www.w3.org/TR/html4/interact/forms.html#h-17.13.4
Control names and values are escaped. Space characters are replaced by `+', and then reserved characters are escaped as described in [RFC1738],
Tehát a replaceAll() nem gányolás. A gányolás az, hogy space van az URL-ben.
http://www.w3schools.com/TAGS/ref_urlencode.asp
URLs can only be sent over the Internet using the ASCII character-set.
Since URLs often contain characters outside the ASCII set, the URL has to be converted into a valid ASCII format.
URL encoding replaces unsafe ASCII characters with a "%" followed by two hexadecimal digits.
URLs cannot contain spaces. URL encoding normally replaces a space with a + sign.
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #3733 üzenetére
javaslom, hogy olvasd el, mire jó az URLEncoder osztály http://docs.oracle.com/javase/1.5.0/docs/api/java/net/URLEncoder.html
" for converting a String to the application/x-www-form-urlencoded MIME format"
-
TBG
senior tag
válasz
pakriksz #3723 üzenetére
Ez viszont vicces: az URL osztály nem kódolja rendesen URL-é a beadott a stringet. Openstreamnél simán elküldi a spacet pedig valami %20-al kéne helyettesítenie, aztán a szerver dobja is 400-as hibát rá.... Nagyon jó, még egy replace(" ","%20") gányolás....
http://docs.oracle.com/javase/1.5.0/docs/api/java/net/URLEncoder.html
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #3710 üzenetére
akkor próbáld meg így:
byte[] md5StringToByte = new byte[md5String.size()/2];
for( int i = 2; i < md5String.size(); i+=2 ){
String stringByte = md5String.substring(i-2,i);
md5StringToByte[i/2 - 1] = Byte.parseByte(stringByte, 16);
}összehasonlítod az md5StringToByte tömböt az eredetivel. Nem vagyok benne biztos, hogy a stringben a helyiértékek ugyanabban a sorrendben követik egymást, mint a byte tömbben, mert most nem tudom végiggondolni
szerk.: ez eléggé pseudo kód, valszeg nem is a leggyorsabb, de kiindulási alapnak szerintem jó
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #3690 üzenetére
ezt a hashelést a szerveren egy egyszerű shell script is megoldja, azon kell gondolkodni, hogy mi van az almappákkal, azt hogyan kezeled le. meg azon, hogy ha jól értem ez egy egyszerű FTP szerver lenne? vagy mi szolgálná ki a klienst a szerver oldalon? ..szóval azon, hogy hogyan triggereled szerver oldalon, hogy ok, akkor most csináld meg a file-ok hashét. Bár ez akár lehet egy állandóan futó program is, ami változtatás esetén újra generálja a zip fájlt, amiben a többi fájl hashét tárolod. De amúgy egyszerű elgondolás, fapados, de biztos működne, én azonban ha egy mód van rá, mindenképpen legalább egy szervletet futtatnék szerver oldalon, mert jóval szofisztikáltabb megoldást és későbbi kiterjeszthetőséget biztosít.
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #3613 üzenetére
vagy nem specifikáltad eléggé nekünk, vagy ez egyáltalán nem egy bonyolult feladat. Sőt, ezt nem is nevezném a klasszikus értelemben vett verziókövetésnek.
Ha csak ennyi kell, ezt egy szimpla szervlettel megoldhatod. Amikor a felhasználó kér egy fájlt, get-ben elküldi az általa ismert utolsó módosítási időt vagy a fájl hashét. A szervlet megnézi, hogy a szerveren lévő fájlnak a módosítási ideje későbbi-e, mint a requestben található, vagy nem egyezik-e a hash. Ha a fájl módosult, akkor visszaküldi a response-ban.
Pont ugyanígy működnek a cache mechanizmusok is http-ben. Erről a két megoldásról tudok. Kicsit utána kell nézi, lehet, hogy Jetty is tudja ezt alapból (lévén, hogy ő egy HTTP server) csak a HTTP headerekben van az info, mert egy decens szerver már csak tudja.
Persze ehhez egyenként kell lekérdezgetni a fájlokat.
Azt sem mondtad, hogy mennyi fájlról lenne szó, és hogy a kliens tudja-e alapból a fájl elérési útját. El kell-e tárolni a korábbi verziókat? -
válasz
pakriksz #3613 üzenetére
A dolog onnantól kezdve büdös, mint a Gangesz partja, hogy "sima HTTP fájlszerver". Olyan nem létezik, ha esetleg arra gondolsz, hogy a könyvtár URL-jét beírva mappalistát látsz, az is szerverfüggő, embereknek szánt HTML oldal...
Ha a fájlok nevei kötöttek és előre ismertek, el lehetne lavírozni a HTTP HEAD hívással és a Last-Modified header értékével. De ha a fájlok nevei változhatnak, bővülhetnek, ez nem elég önmagában.
Igénytelen béna megoldást lehet építeni kétféleképpen a szerver okosítása nélkül. Az egyik, hogy a szerver által kigenerált fájllistát visszaparsolod kézzel. A másik, hogy csinálsz egy szöveges/XML fájlt kézzel, amit egy fix helyre, amit lehívsz mindig. És kézzel karban tartod jobb eszköz hiányában...
Ha meg valami okosítást raksz a szerverre, mehet rá SVN, Git (szinkronizálás adott), vagy WebDAV és máris szabványos és kezelhető.
-
TBG
senior tag
válasz
pakriksz #3402 üzenetére
(aminek a többségéről nem is tudok mindent),
Aham, tehát a Java a szar...
Egyre jobban értem azt akik ócsárolják a java-t tele van, lehetetlen dolgokkal, olyan triviális apróságokkal kell szenvedni vele hogy az hihetetlen.
Nem kötelező használni....tudod, Kun Béla egyszer azt mondta, hogy ha a kupleráj nem megy, akkor nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurvákat....azok ócsárolják, akik Hozzád hasonlóan nem hajlandóak tanulni, fejlődni...új dolgokat megismerni.
Aki valóban meg akar oldani egy problémát, az nem a kifogásokat keresi, hanem a megoldást. A SAX parser kiváló megoldás lehetett volna, de dolgozni kell vele..igen. Az élet kemény.
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #2958 üzenetére
Az appenginere csak annyit, hogy sajnos ez az informatika ilyen, hogy néha meg kell tanulni új dolgokat.
Az utf8-ra nem tudok hirtelen mit mondani, szerintem annak container szinten nem kéne problémát okoznia, vagy be lehet állítani. (az alábbi linken van egy példa karakter kódolás megváltoztatására)
Az utolsó bekezdésre viszont állíts be egy szervletet, mint index.html, tehát a defaultra. van külön ilyen beállítás, és onnan indíthatsz belső requestet más szervletekre is valamilyen input paraméter alapján. Lehet, hogy filterrel is meg tudod oldani: http://www.oracle.com/technetwork/java/filters-137243.html -
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #2955 üzenetére
Nem tudom mi volt a problémád google appengine-en a servlettel, elvileg azt defaultból tudnia kell, kvázi szabványos szervlet konténert deployolsz föl az appoddal, de van néhány kisebb megszorítás hogy ne lehessen kihasználni végtelen mennyiségű erőforrást, illetve biztonsági megfontolásokból.
A Java EE alkalmazásokra szerintem egyébként sem pont az egyszerű konfiguráció jellemző. vannak dolgok, amik működnek out of the box kevés konfigurációval, de a komplexebb megoldásoknál elég sok deklaratív beállítás van, amiről nem árt, ha az ember tud.
-- ellenben a PHP-val, ami elméletileg csak abból áll, hogy feltöltöd a webszerverre és megy. gyakorlatban meg ahány szolgáltató, annyiféle korlátozás lehetséges --Amúgy nekem már sikerüt (vannak leírások a neten) deployolni JSF-et (Mojarra) és CDI-t is (Weld) is appengine-re. Persze nem fél óra volt, de aztán működött rendesen...
Ha nem tetszik a google appengine, próbáld ki a Heroku-t, de nem biztos, hogy azzal kevesebb utána járás lesz.
Hogy miért nincsenek ingyenes Java hostingok? Hirtelen belegondolva azért, mert kevesebben ismerik olyan szinten, hogy képesek legyenek egy normális weboldalt összehozni velük, így nincs rá akkora igény. Mikor hallani, hogy valaki a sarki suszter weboldalát Java EE alapokon akarja összedobni PHP helyett.
Akik viszont Java-t használnak webes környezetben, azok inkább cégek, és ők szerintem kifejezetten kerülik az ingyenes alternatívákat, mert nem bíznak benne, hogy az tényleg menni fog minden helyzetben. -
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #2949 üzenetére
"Ezek a servletek hogy is működnek? mármint kell hozzá alkalmazásszerver?
Van egy egyszerű servletem és azt szeretném működtetni."A korábbi hozzászólásaiddal már bebizonyítottad hogy teljesen inkompetens vagy a témában, ennek ellenére olyan felháborodottan írsz a futtatási környezetekről, -- amit nem mellesleg sokan elégedetten használnak -- mintha meglenne az előképzettséged ahhoz, hogy jogosan lefikkantsd olyan emberek munkáját, akik értettek is ahhoz, amit csinálnak.
Amúgy ha valami problémád van pl. az appengine-nel, mindenki sokkal többre menne, ha részletes információkat adnál a hibáról vagy pl. egy stacktrace-t. De lehet, hogy a megoldásban már az is sokat segítene, ha elolvasnád az appengine wiki-t, mert tényleg nem olyan egyszerű, de az biztos, hogy használható.
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #2945 üzenetére
A Java EE specifikáció elég régóta application server specifikáció. ha egy-egy dolog kell, nem kell hozzá letöltened egy egész application szervert, elég csak megtalálnod azt a projektet, ami tartalmazza a megfelelő package-ket. és ebből több implementáció is van.
Ha kell neked egy darab szervlet container -- isten tudja miért --, akkor pl. letöltöd a Jetty-t, és elindítod egy sima kliens alkalmazásban.
-
Lacces
őstag
válasz
pakriksz #2869 üzenetére
Hát érdekes, de azt tudom, hogy a java két fajta "clipboardot - vágóasztalt" használhat. Az egyik a rendszer, system (azaz az oprendszerré) a másik pedig lehet egy beépített Java-s vágoasztal. De nem hinném, hogy ez lenne itt a gond.
Más böngészőből, más jelszóval is előfordul? Ezeket is meg kell vizsgálni. -
Lacces
őstag
válasz
pakriksz #2849 üzenetére
On the fly, hát... Java-nal nem tudok. MS téren a .NET-nél talán az IFilter interface.
talán nézz rá
Szerintem, inkább olvass be a sorokat és ha van valami, akkor cseréld, és mentsd el. Ehhez nagyon utána kellene járni. Unicode karakter-nél lehetnek gondok. -
WonderCSabo
félisten
válasz
pakriksz #2824 üzenetére
Próbáld meg így:
try {
URL u = new URL("http://wikipedia.org");
URLConnection uc = u.openConnection();
BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(new BufferedInputStream(uc.getInputStream())));
System.out.println(br.readLine());
} catch (IOException e) {
e.printStackTrace();
} -
skoda12
aktív tag
válasz
pakriksz #2814 üzenetére
Hibernate oldalan az osszes guide jo. Nem is ertem, hogy az adott lib hivatalos oldalan kivul miert kellene mashonnan osszevadaszni tutorialokat. Most nem tudom, mi a problemad, osszesen 1 xml fajt kell irni es semmi olyan nem kerul bele, ami miatt a lenyeg elveszne. Sima pebkac.
-
Chipi333
csendes tag
válasz
pakriksz #2747 üzenetére
//4024B2E0C0000000 ez lesz a végére
String toConvert = "000000C0E0B22440";
BigInteger temp = new BigInteger(toConvert, 16);
long raw = temp.longValue();
long result = 0x0L;
result = (raw >> 32) | (raw << 32);
result = ((result << 16) & 0xffff0000ffff0000L) | ((result >> 16) & 0x0000ffff0000ffffL);
result = ((result << 8) & 0xff00ff00ff00ff00L) | ((result >> 8) & 0x00ff00ff00ff00ffL);
double converted = Double.longBitsToDouble(result);
System.out.println(converted);No akkor így műxik
-
Chipi333
csendes tag
válasz
pakriksz #2743 üzenetére
Nah, áthidaltam a problémát
String toConvert = "A2E16D3E949F633F";
BigInteger temp = new BigInteger(toConvert, 16);
double converted = Double.longBitsToDouble(temp.longValue());Longot sem lehet vmiért közvetlenül csinálni belőle... Valami az előjelesség miatt lehet, de a BigInteger megeszi, és a longValue() a "A2E16D3E949F633F" bitmintát adja vissza long-ként, és abból már lehet double-t kalapálni
-
drogery
tag
válasz
pakriksz #2700 üzenetére
Sziasztok,
egy beadandót kellene készítenem a következő paraméterekkel:A feladatokat Java nyelven kell megoldani. A megoldásoknál feltételezheti, hogy a file-ban levő adatok elférnek a memóriában is.
A feladatokban a bemenő adatok (pl file neve) paraméterben adhatók meg. A program kezelje azt az esetet is ha nem ad meg a felhasználó megfelelő számú paramétert.
File tartalma:
Kölcsönző neve, kölcsönzés vagy visszahozatal ideje, könyvazonosítója, kölcsönzés vagy
visszahozatal (a pontos szerkezet (pl. elválasztójelek, kölcsönzés jelölése, visszahozatal
jelölése) tetszőleges) (pl. Kis Béla; 2011.12.12. 10:20; 9789639637696; 1)Készítsen egy programot, amely paraméterként kap egy file-t, amelyben
könyvtári kölcsönzési adatok vannak a következő szerkezetben:
Név, időpont, könyvazonosító, kikölcsönzés/visszahozatal
Írja ki, hogy ki hány könyvet kölcsönzött ki eddig.A beadás határideje 4.30.
Nyilván megfelelő kompenzálás fejében keresnék valakit, aki segít az "elkészítésében".
Többit privátban.
üdvszerk.
nem erre akartam válaszolni -
Ricqy
tag
válasz
pakriksz #2540 üzenetére
Nekem csak 1x kéne kiolvasni a fájlt, majd a tartalmát beírni egy a gépen lévő fájlba.
A probléma ott van az 1 Stringbe való bemásolással, hogy sok az idézőjel, pontosvessző, meg egyéb speciális karakterek a beolvasandó fájlban és némelyikre hibát dob a fordító csak nem tudja kiírni hol. -
Chipi333
csendes tag
válasz
pakriksz #2501 üzenetére
Hát ez biza 64bites(azaz tuti nem float32).
Ez a 8.83603 64bites IEEE 754 lebegőpontos számként (java double): 0x4021ac0c1fc8f323
A 000000400CAC2140 kb ugyanez big endianban. Ami különbség van a kettő között az nem túl szignifikáns biteken van. Szóval valószinűszeg tényleg valami big endian lebegőpontos reprezentációja lehet a 8.83603nak (kb), csak nem 32 hanem 64 biten. De hogy pontosan mi, azt nem hiszem hogy meg lehet mondani. -
Chipi333
csendes tag
válasz
pakriksz #2482 üzenetére
Nem teljesen értem a folyamatot. Azt kicsit átláthatóbban leirhatnád, hogy mi történik.
De ha nem tudod átnevezni a fájlt annak egy oka lehet: valamilyen processznél meg le van lockolva.
Ez lehet a külső progi ami konvertált (lehet még nem engedte el a file-t), ill. lehet a windows is (nem feltétlenül engedi fel azonnal a lockot miután egy progi bezárta a fált).http://stackoverflow.com/questions/1325388/how-to-find-out-why-renameto-failed
http://www.bigsoft.co.uk/blog/index.php/2010/02/02/file-renameto-always-fails-on-windowsGoogle első két találat a problémára és szerintem leirják, hogy mik a lehetséges bajok.
Ha csak annyi, hogy a windows még tartja rajta a lockot, akkor erre megoldás, hogy egy ciklusban addig próbálkozol az átnevezéssel amég nem sikerül(érdemes közben minden próbálkozás után pihentetni kicsit a szálat, hogy ezzel ne edd meg a procit). Ha valahol elfelejted bezárni a fájlt, akkor meg rá kell jönni, hogy ez hol van és javitani.Ui.: Ha nem windowson vagy akkor a lock felengedés késlekedése elvileg nem játszik, és tuti, hogy valahol nyitvahagyod a fájlokat.
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz
pakriksz #2452 üzenetére
Annyit használ, amennyit a default maximum heap size (vagy permgen) megenged neki.
Az -xmx paraméterrel felülbírálható, pl. -Xmx1024m.#2451 bolcsodal:
meg kéne vizsgálni, milyen java futtatókörnyezet és verzió a követelmény a program futtatáshoz, és ehhez képest milyen java van telepítve a gépen, illetve a másik gépeken. Ha oracle/sun jvm van a másik gépeken, akkor parancssorba beírva java -version paranccsal le tudod kérdezni a verziót. Ezt kéne feltelepíteni a gépre.
Pl. Oracle 1.6 jre itt
Ha ezután sem működik, meg kéne vizsgálni, hogy a program hogyan indítja saját magát, pl. PATH-ból vagy más környezeti változón keresztül eri el a javat. -
pakriksz
őstag
válasz
pakriksz #2447 üzenetére
Az első mondat hülyeség, csak már felment a pumpa. De a lényeg még mindig az hogy a metódushívás nem megoldott.
Viszont Executeservice működik létrehozáskor, a probléma az, hogy ugye végigmegy a for cikluson, de még futnak a threadek, a for ciklus után meg jön a gui frissítés az adatokkal, csak hogy sehogy sem tudom ezt váratni amíg készvannak a threadek.
Megváratni viszont sehogy sem tudom. Ha berakok egy waitet akkor "IllegalMonitorStateException", ha not isTerminated vagy isShutdown-t rakok a while ba azok soha nem jelzik hogy kész van... -
ArchElf
addikt
válasz
pakriksz #2445 üzenetére
Tread Poolingról olvasgass...
AE
-
Lortech
addikt
válasz
pakriksz #2440 üzenetére
Annyi (nyilván az erőforrások és a futtatókörnyezet adta keretet között) külső programot indíthatsz el akár ugyanabból a threadből is, amennyit csak akarsz. A külső programtól függ, hogy megakadályozza-e, hogy futtathass több példányt belőle. Ha nincs ilyen limitáció, akkor valószínűleg valamit rosszul csinálsz.
-
Lortech
addikt
válasz
pakriksz #2410 üzenetére
Ha duplaklikkel futtatod, akkor az os jar fájl társítása határozza meg, mivel fut, ha a java -jart ... parancsot kiadva futtatod, akkor pedig a %PATH%-ban található java-val fut. A kettő nem szükségképpen uaz.
Collections.synchronizedList()-nek mennie kell generikusokra, ahogy írták előttem. pl.
List<T> xyz = Collections.synchronizedList(new NoDuplicateList<T>()); -
skoda12
aktív tag
válasz
pakriksz #2406 üzenetére
Pengen kell mukodnie annak a Collections.synchronizedList()-tel is. Ennek ellenere megsem ajanlanam ezt a megoldast, a szarmaztatas mindig csak vegso menedek legyen. Neked az kell, hogy a szalak egy Set-et allitsanak ossze, igy nem lesz duplikacio. Ezutan pedig keszithetsz egy listat a Set elemeibol.
-
ArchElf
addikt
válasz
pakriksz #2394 üzenetére
iBlueprintLibrary-cAbsoluteBlueprintID <- erre kell keresni, mert ez egyértelműen megadja az összes olyan node-ot ami neked kell.
A gyökérre:
//iBlueprintLibrary-cAbsoluteBlueprintIDAz elemekre, ha nem lépkedni akarnál
iBlueprintLibrary-cBlueprintSetID/Provider
iBlueprintLibrary-cBlueprintSetID/Product
BlueprintIDAE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Motoros topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CNC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest