Hirdetés
- OLED TV topic
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #2955 üzenetére
Nem tudom mi volt a problémád google appengine-en a servlettel, elvileg azt defaultból tudnia kell, kvázi szabványos szervlet konténert deployolsz föl az appoddal, de van néhány kisebb megszorítás hogy ne lehessen kihasználni végtelen mennyiségű erőforrást, illetve biztonsági megfontolásokból.
A Java EE alkalmazásokra szerintem egyébként sem pont az egyszerű konfiguráció jellemző. vannak dolgok, amik működnek out of the box kevés konfigurációval, de a komplexebb megoldásoknál elég sok deklaratív beállítás van, amiről nem árt, ha az ember tud.
-- ellenben a PHP-val, ami elméletileg csak abból áll, hogy feltöltöd a webszerverre és megy. gyakorlatban meg ahány szolgáltató, annyiféle korlátozás lehetséges --Amúgy nekem már sikerüt (vannak leírások a neten) deployolni JSF-et (Mojarra) és CDI-t is (Weld) is appengine-re. Persze nem fél óra volt, de aztán működött rendesen...
Ha nem tetszik a google appengine, próbáld ki a Heroku-t, de nem biztos, hogy azzal kevesebb utána járás lesz.
Hogy miért nincsenek ingyenes Java hostingok? Hirtelen belegondolva azért, mert kevesebben ismerik olyan szinten, hogy képesek legyenek egy normális weboldalt összehozni velük, így nincs rá akkora igény. Mikor hallani, hogy valaki a sarki suszter weboldalát Java EE alapokon akarja összedobni PHP helyett.
Akik viszont Java-t használnak webes környezetben, azok inkább cégek, és ők szerintem kifejezetten kerülik az ingyenes alternatívákat, mert nem bíznak benne, hogy az tényleg menni fog minden helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest