Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Ez mondjuk nem feltétlenül igaz.
Maximum annyi, hogy a különféle tiszta JS frameworkok alapvetően HTML alapúak és a JS csak amolyan kiegészítő. Dinamikus formkezelés, eventek, stb.
A GWT meg full JS, tehát a HTML oldalak is JS kóddal épülnek fel és kerülnek a DOM-ba. Lehet deklaratíve is kódolni, lásd UIBinder, de az elkészült kód az ugyanaz lesz.
A nem feltétlenült úgy értem, hogy pl. JQuery vagy AngularJS segítségével is lehet olyan kódot írni, amiben egy darab HTML nincs, de nem ez a design pattern ezekben.
A legnagyobb előnye egyébként a GWT-nek az említett JS framework halmazzal szemben, hogy JAVA. Minden design pattern, stb. használható. Nekem sosem volrt kedvem JS design patterneket megtanulni
-
Aethelstone
addikt
Közvetlenül nem.
Ha valami hákolni akarsz, akkor vagy osztályt extendálsz vagy natív JS kódot is tudsz írni a Java forrásba!!!!!!, de azt is a GWT fogja fordítani, ergó a végeredmény mindig egy menedzselt, a lehetőségekhez képest optimális kód lesz.
Végső esetben meg előveszed a GWT forrást, ami opensource és közvetlenül teszed, amit tenned kell. Viszont a végeredmény ismét csak menedzselt lesz. Optimális nem biztos, ha rosszul nyúlsz hozzá.
Kb. 3 éve GWT-zek. Ezidőalatt komoly projektek fordultak meg a kezem között, kb. 2 alkalommal kellett natív JS kódot írnom a forrásba. Az egyik egy SHA1 algoritmus volt, a másik pedig a window.open újragondolása, mert a GWT-s Window.open() implementáció nem ad vissza handlert. Kb. 5 sor volt
-
Aethelstone
addikt
-
DopeBob
addikt
Megnézegetem, hogy itt miket lehet fellelni, köszi. Codingbat-ot nézegettem eddig. Valami olyasmit keresek, ami azért nem az egy-két osztályos minifeladat, hanem egy fokkal bonyorultabb, jó gazdag magyarázattal, hogy mi miért lett úgy megvalósítva, ahogy. Mondjuk ez nem is igazán java specifikus, inkább OOP, de ha java nyelven van hozzá a példa, az mégjobb
-
adam_
senior tag
Nagyon szépen köszönöm, akkor keresem az oldal tulajdonosát. Később pedig meg téged, ha elakadnék.
Számomra eddig csak ezek adottak:
ISP user,ISP pass
FTP user, FTP pass
DB user, DB name, DB passGondolom itt még kellene egy FTP kiszolgáló név is. A DB azonosítókat hogy használhatnám? Valamint az ISP-t (Eclipsbe?))
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged