- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
nem éppen vagyok inkompetens, csak régen szenvedtem ilyen marhaságokkal (szerencsére nem volt szükség rá, mert a lightos minden egyben programokat szeretem, nem az ilyen bugos bloatwareket de most sajnos most nem én csinálom az egész kócerájt, alkalmazkodni kell a servlettel), a servletes kérdés is igazából úgy szólt volna jól hogy "nincs az alkalmazás szervereken kívül valami lightosabb megoldás servlet futtatásra?" és van, a jetty
De már lényegtelen a guglis téma nem fogom megtanulgatni az n+1. "szabványos, kompatibilis"(és mégsem az sem az) implementációt, inkább összerakok egy kis fogyasztású gépet szervernek azt arra meg azt rakok amit akarok).
Csak azt nem értem hogy miért olyan ritka a free javas alkalmazásszerver hosting, az undorító php-ból meg annyi van mint a szemét, pedig scriptnyelvként tuti hogy a php zabálja jobban a szervereket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest