- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
Lortech #2411 üzenetére
Aha igen így tényleg megy. És így a noduplicatelisttel is ugyanúgy "thread safe" lesz?
Más: az xml-t egy serz (ami a serialize rövidítése szinte biztos) nevű programmal tudom konvertálni oda és vissza, egy bin kiterjesztésű fájlból. A bin-be konvertált xml-ek úgy néznek ki, hogy kb tizedakkora a méretük, néhány xml szöveget ki lehet venni belőle, de nagy része olyan bináris kódos mindenféle jel. És jó lenne ha nem kéne ez a serz program a konvertálásra, viszont zárt forráskódú. Rákerestem arra java-ban binarize, amire csak annyi jött ki hogy lehet javaban bináris adatot menteni sima xml-be. Serialize-re rákeresve pedig objektumok xml-be mentése jött ki. Egyik sem éppen az ami kéne.
Ez a dolog lenne az
De nem tudom javaban honnan indulhatnék el, ez a serz program egyébként c# nyelven íródott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest