Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Télbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
-
Lacces
őstag
Jaja ezt én is nézegettem, csak ugye itt még jsp-ket használ a viewhez, én meg inkább faceletekre vagyok kíváncsi. De elsőnek ezt a könyvet átforgatom

Csak nekem inkább JSF 2.0-ra (amikor view-nak Faceleket használ) érdekelne elsősorban.
De mivel Java webfejlesztés terén kezdő vagyok, így majd a könyv után szétnézek merre hogy smint.Bár mondjuk most találtam jsf 2.0 tutorialokat és azt írják inkább abba menjek bele, kezdőként. De a hsz-det köszönöm, mert így már okés a jsp-servlet-ejb architektúra felépítése!

-
Stylie
aktív tag
Szerintem meg igenis lehet kezdőként Java-t tanulni, nagyon jó tanulónyelv, bár igazából a PHP is az, de Java után php-t tanulni egészen könnyű, fordítva viszont ez nem igaz...nem egy php programozót láttam, akik meg akarták tanulni a Java-t és nem igazán sikerült nekik...
Az Angsteres könyv nagyon jó, azt én is csak ajánlani tudom, bár az is igaz, amit mondtál, hogy mivel nem mai, így nincsenek benne a jelenlegi nyelvújdonságok.
A Head First Java is egy nagyon jó könyv, bár engem annyira nem fogott meg, mint mondjuk az Angsteres, de ez már az én saját dolgom

Ha már belerázódott a témába, akkor még a Java útikalauz programozóknak 5.0 is jó olvasmány lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 v2 & SL140 v2 (7db 120 & 2db 140)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez az egyik legismertebb, de léteznek mások is. Pl.: Glassfish, amit a Oracle/Sun készít. Itt pl összehasonlítanak különféle javás és nem javás alkalmazásszervereket: