- LG LCD és LED TV-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
drogery #7876 üzenetére
Elvileg a WebElement-ben implementálva van az isDisplayed method.
Na most ha adott esetben nincs meg az elem, akkor feltehetőleg hiba van.
Ezeken waiter függvényekkel lehet javítni, ha egy elem instant nincs még jelen az oldalon. [link]
Avagy ha egy boolean-re van szükség esetleg használható Helper osztály, ami lekezeli az NPE-t: [link] -
Aethelstone
addikt
válasz
drogery #7870 üzenetére
Nos, azt láttam, hogy nem érkezett túl sok használható megoldás. Nekem személy szerint semmi bajom nincs a "gusztustalan" reflectionnal, ezt én tipikusan azzal oldanám meg. Egy lájtos for iteráció és pár, okosan elhelyezett if/then. Kb. tíz sor.
Szerk: Még iteráció sem kell.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
drogery #7870 üzenetére
Ha jól értem, mit szeretnél, akkor azt gusztustalan reflectionös gányolással lehetne csak megoldani, úgyhogy inkább felejtős. Mi a célod ezzel? Spórolni szeretnél a gettereken/karaktereken, vagy mi?
Ha az is jó, hogy kulcs-érték párok szerint tárolod őket, mert valamilyen módon közösen szeretnéd kezelni a változókat, és át is alakítható a mostani megvalósítás, akkor rakhatod őket valamilyen Map-implementációba vagy Hashtable-be String kulcsok szerint.
-
Mukorka
addikt
válasz
drogery #7613 üzenetére
Pl az hogy se a rowcount se a columncount nincs nullázva az fv hívás végén. Így meg tovább next-elsz a resultseten mint amennyi darab van benne -> jön az exception.
A kódod jobb lenne ha az fv nem static lenne és a látszólag most fölösleges konstruktorban átadott query-vel dolgoznál és nem lenne static semmi se (Mondjuk a driver betöltése mehet static blockba). Így mindig működne az osztály ha új példányt hoznál létre minden query futtatáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged