- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
skoda12 #2407 üzenetére
Pedig nem működik, azt mondja nem lehet Listt-é alakítani. Viszont máshogy megoldottam a dolgot, úgy hogy a noduplicatelistben minden használt metódust synchronized-ként overrideoltam. Set-list konvertálgatás pedig azért gáz mert futás közben jópárszor végig kéne járnia ezt az utat, merthogy szerkeszteni is lehet a dolgokat nem csak kilistázni.
A JTable-hez meg csináltam egy saját tablemodelt, amivel már rendesen megy.
De van nála egy kis kinézeti bibi. Nem találok olyan beállítást hogy a cellákat az abban az oszlopban lévő leghosszabb szövegre méretezze, mert bár futás közben lehet egérrel átméretezni de jó lenne ha minden látszana. Az auto resize beállításoknál nincs ilyen azokat végigpróbáltam. A jtable metódusainál van 2 aminek a nevéből ítélve az lenne célja, de az egyik deprecated a másik meg már elvileg java 1.4 óta nincs benne. Az állítólagos alternatíva doLayout meg semmit sem csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest