Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
nem fogok napokat tölteni azzal hogy megcsináljam az osztályokat az xml mintájára (aminek a többségéről nem is tudok mindent), mert néhány sorban a több ezer közül meg kell változtatni pár dolgot. Akkor inkább a favágómódszeres ment, visszaolvas replace, újra ment dolog lesz a nyerő. Egyre jobban értem azt akik ócsárolják a java-t tele van, lehetetlen dolgokkal, olyan triviális apróságokkal kell szenvedni vele hogy az hihetetlen. És rákeresve a neten pont ezzel a dologgal mint én jó sokan szenvednek jó rég óta. Persze nem került be a transformer osztályba egy erre való beállítás...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest