Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világi hívságoktól mentes a Biostar új inteles alaplapja
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Hát ez vicc. Írtam egy programot ami egy táblázat elemeit dataoutpstreamba menti el.
Teljesen jó is volt, amíg pár sorral teszteltem. Aztán generáltam neki egy 5000 soros tesztlistát.
Kimentés sima. Betöltésnél viszont 223. sornál megállt állandóan, hibaüzenet nélkül.
A sorok betöltése egy while (inputstream.available()>0) ciklusban van. Aztán kiirattam a availablet-t, és gyakorlatilag random számok jönnek ki a függvényből. Az oda van írva a leírásba hogy csak becsült értéket ad a hátralévő bájtok számáról, na de ez nem becsült, ez random.Tényleg csak végtelen ciklussal, EOFexception lenyeléssel lehet beolvasni egy fájlból sok adatot?
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.