Hirdetés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Hát ez vicc. Írtam egy programot ami egy táblázat elemeit dataoutpstreamba menti el.
Teljesen jó is volt, amíg pár sorral teszteltem. Aztán generáltam neki egy 5000 soros tesztlistát.
Kimentés sima. Betöltésnél viszont 223. sornál megállt állandóan, hibaüzenet nélkül.
A sorok betöltése egy while (inputstream.available()>0) ciklusban van. Aztán kiirattam a availablet-t, és gyakorlatilag random számok jönnek ki a függvényből. Az oda van írva a leírásba hogy csak becsült értéket ad a hátralévő bájtok számáról, na de ez nem becsült, ez random.Tényleg csak végtelen ciklussal, EOFexception lenyeléssel lehet beolvasni egy fájlból sok adatot?
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Banggood
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Alienware 17r4 olvass
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.