- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Hát ez vicc. Írtam egy programot ami egy táblázat elemeit dataoutpstreamba menti el.
Teljesen jó is volt, amíg pár sorral teszteltem. Aztán generáltam neki egy 5000 soros tesztlistát.
Kimentés sima. Betöltésnél viszont 223. sornál megállt állandóan, hibaüzenet nélkül.
A sorok betöltése egy while (inputstream.available()>0) ciklusban van. Aztán kiirattam a availablet-t, és gyakorlatilag random számok jönnek ki a függvényből. Az oda van írva a leírásba hogy csak becsült értéket ad a hátralévő bájtok számáról, na de ez nem becsült, ez random.Tényleg csak végtelen ciklussal, EOFexception lenyeléssel lehet beolvasni egy fájlból sok adatot?
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest