Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Hát ez vicc. Írtam egy programot ami egy táblázat elemeit dataoutpstreamba menti el.
Teljesen jó is volt, amíg pár sorral teszteltem. Aztán generáltam neki egy 5000 soros tesztlistát.
Kimentés sima. Betöltésnél viszont 223. sornál megállt állandóan, hibaüzenet nélkül.
A sorok betöltése egy while (inputstream.available()>0) ciklusban van. Aztán kiirattam a availablet-t, és gyakorlatilag random számok jönnek ki a függvényből. Az oda van írva a leírásba hogy csak becsült értéket ad a hátralévő bájtok számáról, na de ez nem becsült, ez random.Tényleg csak végtelen ciklussal, EOFexception lenyeléssel lehet beolvasni egy fájlból sok adatot?
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.