Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Hát ez vicc. Írtam egy programot ami egy táblázat elemeit dataoutpstreamba menti el.
Teljesen jó is volt, amíg pár sorral teszteltem. Aztán generáltam neki egy 5000 soros tesztlistát.
Kimentés sima. Betöltésnél viszont 223. sornál megállt állandóan, hibaüzenet nélkül.
A sorok betöltése egy while (inputstream.available()>0) ciklusban van. Aztán kiirattam a availablet-t, és gyakorlatilag random számok jönnek ki a függvényből. Az oda van írva a leírásba hogy csak becsült értéket ad a hátralévő bájtok számáról, na de ez nem becsült, ez random.Tényleg csak végtelen ciklussal, EOFexception lenyeléssel lehet beolvasni egy fájlból sok adatot?
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.