-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Megy a régi nóta, anno ezt mondta mindenki a 60 Hz-re is. Vicc.
Szerintem azt kell orvoshoz küldeni, aki nem érzi a különbséget.
Dual mode van nekem is, bármikor megmondom a különbséget a 240/480 Hz között, különösen, amikor a nagyobbról váltok vissza 240-re.
De fogadjunk, hogy soha nem próbáltad még... -
Robitrix
senior tag
maradjunk annyiban, hogy az 540 vagy 720 hz parasztvakítás. maradjunk annyiban, hogy 240 hz után már csak baromság.
-
Robitrix
senior tag
tegye fel a kezét, aki képes érzékelni 540 vagy 720 Hzes kijelzöt...... utána kiállítjuk valami természet tudományos múzeumban, mint biológiai csoda... ott fog bent ülni egy nagy spritusszal teli üvegtartályban.
-
fukasza
junior tag
Kéne, de 32" + 4K-ban.
-
PTM
senior tag
A korábbi pentile és a mostani V-stripe elrendezés is a Samsung QD-OLED-eknél van. Az LG-nél eddig is egymás mellett voltak az alpixelek. Az idén csak elhagyták a külön fehér alpixelt, ők ezt RGB stripe-nak hívják. Ezt egyelőre 27" 4K@240-es verzióban mutatták be, szóval ebben az Asusban nem ilyen van.
-
ForRedGlory
félisten
-
bteebi
veterán
-
Csandi
addikt
-
villamos
őstag
Most akkor ugyanezzel a panellel kérnénk, csak kevesebb géjmer parasztvakítással...
-
mindfreak
őstag
Ember legyen aki meg tudja jegyezni ezeknek a monitoroknak a nevét
-
bteebi
veterán
-
-Skylake-
addikt
-
beef
őstag
-
Sofian
őstag
Miért marad le mindig az értelmes UDB-C?
-
beef
őstag
-
RafaelEKH
tag
Ilyen monitort szeretnék majd venni. Csak most nem akarok költekezni, de a bejelentése óta figyelem
-
Csandi
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
neopeti
tag
-
koxx
MODERÁTOR
27" 4K-n már biztos nincs gond a text clarityvel, de vajon qhd-n jobb a helyzet mint 1-1,5 éve?
-
PTM
senior tag
Nekem ezek a hatalmas lábak sose tetszettek.
Sokkal esztétikusabb és kisebb helyet foglalnak az ilyen jellegű talppal szereltek.Ha lenne 32" oled tv, biztos ezt vettem volna meg monitor helyett.
Kategóriákkal jobb a fényerő, kontraszt, nem beszélve a HDR-ről.
Jó kis HDR-re számítottam az Asus oled monitoromtól, de mikor bekapcsoltam olyan szürke színt kaptam a fekete helyett, hogy csak na.
És állítási lehetőség elég minimális.
Szóval csak SDR-ben használom.Azért magasabb a tévék fényereje, mert a nagyobb méret mellett nagyobbak benne a pixelek. De már ott is látszik, hogy a 42-48"-osak sokszor gyengébbek. Egy 32"-os tévé pedig ugyanolyan lenne, mint egy monitor.
-
blountex
senior tag
Nekem ezek a hatalmas lábak sose tetszettek.
Sokkal esztétikusabb és kisebb helyet foglalnak az ilyen jellegű talppal szereltek.Ha lenne 32" oled tv, biztos ezt vettem volna meg monitor helyett.
Kategóriákkal jobb a fényerő, kontraszt, nem beszélve a HDR-ről.
Jó kis HDR-re számítottam az Asus oled monitoromtól, de mikor bekapcsoltam olyan szürke színt kaptam a fekete helyett, hogy csak na.
És állítási lehetőség elég minimális.
Szóval csak SDR-ben használom. -
ggbuffon1897
őstag
Ezektol az amorf csiptetos talpaktol az instant hanyinger kerulget.
-
bteebi
veterán
-
beef
őstag
-
Csandi
addikt
Ez vártam még ősszel de végül inkább 4K mellett döntöttem és PG27UCDM lett, 1440p-ből biztosan ezt venném. Meg brutál jól is néz ki
Coatingja is videók alapján jelenleg a legjobb OLED monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- További aktív témák...
- Apple Studio Display 2 gen 2026 27" 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Eladó LG 27GN850-B.AEU monitor. 27" 2K (2560 x 1440) 144hz
- Dahua 27" 5K 5120x2880 IPS (LM27-P501) Alza Garancia 2027.12.01-ig
- LG UltraGear 38GN950-B 38 3840x1600 IPS 160Hz 24:10 Ultrawide
- Phillips Evnia 25M2N5200P/00 24.5" FHD 280Hz IPS Alza garancia 2028.01.12-ig
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 4db GAINWARD RTX 4090 Phantom HŰTÉS!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 165Hz - Ryzen 5 7535HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Nagyon rajul néz ki. 
Coatingja is videók alapján jelenleg a legjobb OLED monitoron.