Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Blu-ray írót?
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerk.: Válasz akart lenni, neked nubreed

A review videói korrektek szoktak lenni, de Skillup-ot vagy Jackfrags-et szívesebben hallgatom én is, elhiheted.Néha ránézek mit művel, mert neki öszejött egy több mint egy órás interjú Will Powers-el a Pearly Abbys-től.
-
Luke Stephens: They actually did it...
Még csak a 2. percben járok

Szerk.: A korábban linkelt Digital Foundry feltöltésről beszél...fokk.
-
Daelion
őstag
Szerintem hiba volt passra rakni az első naptól a játékot és elég lett volna később. Mondom ezt úgy, hogy én is ott játszottam végig ingyen..
DLC-vel viszont valszeg tőlem is be fogják szedni a pénzt mert már nincs passom és oda eleve nem nagyon kerülnek be DLC-k de szerintem majd csak valami leárazáskor fogom megvenni valahonnan mert úgy sem fogok ráérni.Jah az ilyen ázsiai témák nem mindenkinek jönnek be, szerencsére én már régen is bírtam tehát nem gond a stílus.
Nálam pont fordítva volt, korai közép sulis koromtól valahogy 2010-es évek közepéig szinte csak neten játszottam mindenféle játékot köztük sok év MMO is volt meg ment a haverokkal/klán társakkal a dumálás napi szinten aztán ahogy öregedtem ez úgy került a háttérbe és már szinte semmi ilyet nem csinálok.
Maradt még pár haverom abból a korszakból de megmondom őszintén én már jobban szeretek egyedül a saját időmben és tempómban játszani és nem azt figyelni, hogy ki mikor ér rá és milyen játékra.Mostani életvitelemmel/helyzetemmel úgy érdemileg csak estefele jutok a gép elé meg hétvégén tehát nagyon halmozódnak a még nem játszott játékok.
Sony single player portok is szinte mind kimaradtak a Horizont leszámítva tehát ott is súlyos lemaradásban vagyok.. Meló után én is szoktam edzeni kb 1 órát meg délután pihenek egy kicsit aztán estefele megint egy kis meló meg a ház körül is elég sok dolgom lett miután meghalt a faterom 1 éve és nem szeretném ha az anyám terhelné magát mindennel..Azt hiszem amúgy nekem pont a Black Desert volt az utsó MMO amit még kipróbáltam tehát nekem pont jó lenne majd a Crimson Desert mint single játék de persze majd várok vele.

-
Feri1984
tag
Köszi és értékelem a tanácsot.
Ezek az ázsia settinges gamek sajna nem jönnek be.
Én mmo-k felé fordúltam az elmúlt 2 évben.
GW2 + Lotro ment főleg.
Csak ugye ezek is társak nélkül hamar unalomba fulladnak.Talán ezért is nem vagyok oda a multi mókákért,mert nekem a környezetemben nincs "gamer" ismerős.
Valamint ugye te is írod,hogy úgy mond tele a padlás játékokkal amikre nincs időd.
Talán ez is egy probléma nálam,hogy nekem rengeteg időm van.
7-8 napot dolgozok havonta.24/72 órás műszak.Lassan 22 éve.
Hétköznap asszony melóban,gyerek oviban.Járok futni,kondizni.Végzek házimunkát,szeretek főzni a családnak és mégis rengeteg a szabadidőm amit játékkal töltök/töltenék ha lenne a mit élvezek. -
Feri1984
tag
Pont most olvasom a hírt a dlc-ről.
A te olvasasotban akkor jól sikerült a játék ezért jön a dlc.
Az értelmezezésben és ez nem kötekedés de az lap játék nem fogyott jól de most jönni fog egy uber brutál dlc ami hatalmas lesz és minden is lesz benne,mert jót akarunk nektek,csak vegyétek már a játékot vakarózás. -
Daelion
őstag
Én tudod mivel pótoltam ki ezt az űrt úgymond napi szinten.
Konkrétan elkezdtem ingyenes játékokkal játszani pár éve ami telefon és PC cross platform és ugyan online service de 100% sztori alapúak és singleben játszhatóak.
Pénz költés is teljesen opcionális bennük ha inkább csak a sztoris rész miatt játszol velük.
Tudom ez is is amolyan modern rákfene meg sokan ódzkodnak tőlük de nekem pl a Wuthering Waves olyan szintű sztoris élményt nyújt, hogy néha az agyam eldobom tőle hogy ez bizony egy ingyenes játék.
Bár ehhez persze szeretni is kell a genret meg azt a féle gameplayt de nekem pl nagyon bejön az ilyen és ezeket játszom a legtöbbet manapság.Steam-en is most vettem meg tavaszi akció közben a Life is Strange Double Exposuret mert az kimaradt eddig de a szériát meg imádom.
Jedi Survivort is megvettem mert első része az tetszett, Titan Quest 2 early access-el is szoktam játszogatni ahogy kapja az updateket illetve még a Borderlands 4-be is sok sok órát tudok rakni.
Indiana Jones is egész jó móka volt de azt még passon játszottam mint ahogy a Hellblade második részét is.
Expedition 33-at is elkezdtem ott meg a Robocop-ot de sajnos azokra már nem jutott időm befejezni mielőtt lejárt a passom és azóta nem kaptam új keyt.
Ezeken felül rengeteg single játék van még amit ki szeretnék próbálni mert tetszik így ránézésre tehát nekem nincs gondom játékot találni még a multis játékok tengerében is.
-
Feri1984
tag
És ezzel nincs is baj.Mindig voltak akik a multiban találtak otthonra.
De azt látom,hogy a mérleg nyelve nem kicsit átbillent a ti oldalatokra.
A piacon lévők is látják ezt.Nem hiába akart a sony is 17 live-servis cimet annak idején.
Csak most a story base játékosok isszák a levét.
Felgyorsúlt világunk lett.Pörgős játékok kellenek,lehetőleg barátokkal.Ha jön is egy minőségi single játék azt inkább online megnézik az emberek a kedvenc videósuk tálalásában.Legalábbis ezt érzem.
Őskövület lennék?
Egy olyan gamer réteghez tartozva akik már nem relevánsak a mai világban?
Vagy csak én magam vagyok hülye? -
Daelion
őstag
Igen nem lehet a 2 játékot hasonlítani mert nem ugyan az a célközönségük mint ahogy Csandi is említi.
Én pl bottal sem piszkálnám azt a játékot meg semmi multi/PvP játékot de én tudom is hogy ezzel nem én vagyok a többség a mai gamer világban.
Ez már alap dolog manapság, hogy jön egy új netes lövölde,stb és egyből atom hype megy pláne ha az ismertebb streamerek is rámennek.
Sajnos manapság ez nagy biznisz amit lehet utálni mint ahogy én sem szeretem de a tényeken ez még nem változtat.Single játékhoz képest meg nem teljesített rosszul a DOOM különben nem dolgoznának egy elég nagy DLC-n.

Nem mondom, hogy nekem nincs bajom a jelenlegi gamer irányzattal de azt sem mondanám hogy nem tudok vagy találok új AAA játékokat amik számomra ugyan olyan szórakoztatóak mint a régiek de én nem is vagyok olyan kritikus alapjáraton. 'Legnagyobb bajom az, hogy közel sincs annyi időm játszani mint régen..
-
Csandi
addikt
És itt jövök én a fiatalabb fejemmel, fiatalabb barátokkal, a közegemben nagyon kevés olyan embert tudok aki singleplayer gamezni. Pont azért mert, single. Mindig fent vagyunk discordon vagy fent mindenki a saját társaságával, ha nem játszunk csak netezünk akkor is dumálunmk közben, érthető, hogy mindenki együtt akar játszani. Ezt egy single gameben nem teheted meg.
-
Feri1984
tag
Annak hangzik de én hoztam számokat amik alá is támasztják az érvelésem.
De akkor mégegyszer összegezzünk és (hamár említetted a steam-et) nézzük a számokat.
A világ egyik vezető játékfejlesztője lerakja a dark age-t.
5 év fejlesztés idő + dollár száz milliókból.AAA game.
Gamepass ingyenes,500k játékos + steam 32k játékos.
Izlelgessük már e számokat!Lehet írni,hogy "-de hát nekem tetszik!"
Nagy kiadó/fejlesztő + elismert,nagy IP,és ennyit tud hozni?
És akkor jön egy Ark Raiders,
( tudom,kapni fogom,hogy ne hasonlítsam mert totál más játék de játék! )
amit ráadásúl én megjelenés előtt temettem és jelenleg sem érdekel de a számok mellett ennek ellenére nem tudok elmenni.
Féláras,ismeretlen game.3 éve alatt lefejlesztve 75millából és 3 hónap alatt elmegy 13milló példány.
És csak egy példa.
Rengeteg kérdésem van!
Rossz a doom?
Nem rossz,csak nem érdekli az embereket?
Annak ellenére nem érdekli őket,hogy "újjítottak a játék meneten",és ez által a régi rajongókat,köztük engem is elveszítettek.Mivel van baj a gamingben vagy nincs is baj?
Velem van a baj,hogy nem érzem szórakoztatónak és minőséginek a játékok kb 90%-át a régiekhez hasonlítva.Hogy számomra nagy IP-et tesznek tönkre.
Baj-e az hogy AR 13milla eladott száma mellett lassan eltörpülnek a AAA story gamek eladásai.
Eközben meg persze panaszkodunk,hogy mindenki is live-servis játékokat akar csinálni a "jó story gémek meg hol vannak? -
donki
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bocs, de a forspokennel szerintem nem csak annyi a baj, hogy lassan indul. A demót töltöttem le, ami in medias res indult, és 10 perc alatt meguntam. Design szinten nem sikerült olyan akció rpg hibridet létrehozni, ami a két műfaj jó részeit ötvözi, hanem teljesen érdektelen maradt. Pl nincs szint és felszerelés általi fejlődés, hanem csak szint által, de úgy is alig. Bármit fejlesztettem, a bal click maradt a legerősebb támadás. Az "érdekes" helyszínek érdektelenek voltak, ugyanaz a szörny és loot, mint útközben. Parkour középszerű, és felesleges. Tehát nem az a baj, hogy lassan indul, hanem egyik kategóriának sem felel meg, minden elvárás számára csalódás.
És ebből a szempontból ez a tapasztalat releváns lehet a crimson desertet illetően is, mert ez a játék is sumákol, nem árulja el, hogy pontosan mire is számítsunk, ezért könnyen csalódás lehet a vége. -
Daelion
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Venni én sem vettem ott semmit mert ajándékba kaptam az 1 éves keyeket minden karácsonyra egy kedves külföldi barátomtól.
Nagyon store preferenciám igazából nincs mert kb ott veszek játékot ahol éppen a legolcsóbb vagy ahova éppen regisztrál a szürke oldalas key.
MS store-t azt mondjuk én sem bírtam régebben amikor próbálgattam a Forzát.
Maga a pass külön appja az még úgy ahogy működött csak az idegesített hogy állandóan le voltak maradva a néha elég fontos jaték verziókkal/patchekkel amikben javítottak már egy csomó mindent.. -
TESCO-Zsömle
titán
Személy szerint pl nekem egyáltalán nem játszik a pass, mert anno megvetetm a Forza-t és a Sea of Thieves-t MS Store-ra és ha egyszer telepítettem őket, akkor csak win reinstallal lehetett letépni az SSD-ről. Azóta én köszönöm de nem kérek semmit ami Store-os. Steam preferencia van, vagy Epic, Gog, Ubi, mindegy, de M$ köszönöm nem.
Ami meg jó, azért úgy is hajlandó vagyok pénzt kiadni, hogy magát a játékot nem játszom, mert mondjuk maga a műfaj nem a zsánerem, de pl a világot szeretem. Láds: Souls cuccok. Összes Elden Ring gyűjtői itt van, egy percet nem játszottam egyikkel sem. -
Daelion
őstag
Azért mert ez inkább a te személyes preferenciádnak hangzik. 'Amivel úgy alapvetően nincs gond'
Sehol sincs kőbe vésve, hogy egy DOOM-nak milyennek kell lennie azon kívül hogy Doomguy egy állat és halomra mészárolja a démonokat és ennek megfelelt mindegyik reboot rész.
Többi dolog meg csak simán a korral és igényekkel való haladás része mint pl a skill,stb pontok de az amúgy is faék egyszerűségű tehát sok figyelmet nem igényelnek.Dark Ages eleve előzmény rész tehát még annyira sem kellett kötniük magukat, hogy mi lehet és mi nem. Én is első naptól játszottam game passon és semmi bajom sem volt vele sőt nekem jobban bejött jatékmenetileg mint Eternal.
Egyedül talán a soundtrack lehetne ütősebb mert abból még mindig a 2016 az etalon szerintem.
Személy szerint engem jobban szórakoztat a DOOM 'reboot' széria mint gyerekként a régi részek de pl a régi Tomb Raidert is utáltam de a reboot meg egyik kedvencem lett és már 2x vittem végig mindegyik részt. 'Pedig azokba is voltak akik beleálltak ugye, hogy szar mert Rambót csináltak Larából.
.
Az meg,hogy mennyi embernek még ingyen sem kellett a Dark Ages a passon kb nem jelent semmit mert ezt ennyi erővel akármelyik új pass játékról el lehetne mondani.Csak azért mert van pass és felkerül egy új nagyobb játék az nem jelenti, hogy mindenki rá fog ugrani ha eleve nem is érdekli a genre. 'STEAM-en nagyon pozitív az értékelése ha már jelentéktelen visszajelzésekről beszélünk
'
3+ évig volt ultimate passom ajándékba és én sem játszottam még a 10%-ot sem az ott lévő játékoknak és pedig volt köztük pár elég hypolt játék is..Azt azért hozzáteszem, hogy én még játék review-et sem szoktam olvasni pont ezért mert az esetek többségében olyan számomra jelentéktelen dolgokba szoktak belekötni ami engem teljesen hidegen hagy és inkább magamnak döntöm el, hogy tetszik-e egy játék úgy ahogy van vagy nem.

Új B.J szitut még nem olvastam bár a Youngblood-ba is már a fiatal lányai voltak tehát nem lenne teljesen újdonság még ha kicsit fura is bár számomra nem deal breaker ha a játék hozza a szokásos gameplay szintet.
-
Feri1984
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem voltak magabiztosak?????
Egyenesen AAAA gameként hivatkoztak rá!!! -
Feri1984
tag
Nem nagyon érted a kritikámat.
Tetszenek a pörgősebb játékok,oké.Hol mondtam,hogy a doom nem az.Azt mondtam a doom dark age nem doom.És ez nem a pörgősségen megy el.
Azon ,hogy nem a megszokott doom gameplay van egy doom játékban.Belém lehet állni de akkor 39,5 milla gamepass előfizetőbe is beleállsz akik még ingyen se kell az új doom.Ekkora számok mellett nem lehet elmenni annyival,hogy "-de nekem tetszett és akkor jó".
-"Logikát/realitást én meg nem keresek egy teljesen kitalált világú játékban"
Ebből is látszik nem érted a mondandóm.
Nem realitást akarok egy doom-tól,hanem ,hogy doom legyen.
A wolfenstein legyen wolfenstein.
Mert úgye 2 napos hír hogy a terv az hogy B.J. helyét átveszi egy árva ukrán lány.Szuper jó.Gratulálok innen is az egész bagázsnak. -
TESCO-Zsömle
titán
Hadd... Csak egy picit...
Az Ubisoft nem volt magabiztos a S&B-al, csak nem tudtak kiszállni belőle, mert állami pénz volt benne. 2018 környékén az ott amúgy kasza lett volna, mint ahogy -relatíve- volt is, aztán újragyűrták az egészet. Eredetileg egy ilyen World of Warships-szerű aréna-lövölde lett volna, csak vitorlás gályákkal.
A Forspoken leginkább két dolgon bukott: A főhős személyiségén és a bevezetésen. Túl lassan építkezett a játék és mire megtudhattad volna, hogy amúgy milyen jó a harc és a traversal, addigra rég beleuntál. Prototype csinálta jól, in-medias-res beledobott a sűrejébe, kaptál egy tutorial-t a fullos karakterel, aztán "3 hónappal ezelőtt" és kezdődött minden. Egy ilyen húzás -szerintem- sokat javított volna a Forspoken-en. -
Daelion
őstag
Vannak olyanok is akik játszottak azokkal a régebbi 'mérföldkő' játékokkal és mégis tetszenek nekik a modernebb/mostani játékok is.
Én is játszottam gyerekként a régi DOOM részekkel és HL 2 is elő volt rendelve.'36-ot taposom..'Új DOOM részeket is imádom és ugyan nem az Eternal a kedvencem de konkrétan nem volt vele bajom mert én bírom a pörgősebb játékokat is.
'Borderlands szériában is imádom az ilyen darálós end game buildeket amivel pikk pakk el lehet mindent pusztítani'
Multit már nem játszok semmit vagy 10 éve és inkább csak singleplayer megy vagy ha játszok is netes játékot akkor egyedül/botok ellen max de már az is ritkaságba megy.
Logikát/realitást én meg nem keresek egy teljesen kitalált világú játékban, hogy most ezt meg azt hogy tudja a karakter megcsinálni. Nem azért játszok játékokat, hogy ilyeneken fennakadjak és nem is zavarnak amíg közben jól szórakozok.Crimson Desert is ezért tetszik mert BDO stílusa is tetszett csak nekem már nincs kapacitásom MMO-t játszani mint régebben.

Majd csak később fog érdekelni de 1x mindenképp ki akarom majd próbálni. -
Feri1984
tag
Sejtettem.Persze ezt nem rosszból írom.
Csak ugye köztünk van egy igen jelentős generációs szakadék.
Más játékokkal játszottunk,más időben.Felesleges "térítenünk"
egymást.
Kicsit azért sajnálom a játék ipar jelenlegi helyzetét.Sajnálom a jelenlegi gamer generációt.ÁÁÁÁ.Igazából saját magamat sajnálom!
Volt egy szép korszak 2001-2015 kb. A számomra "golden éra".
Korszakalkotó játékok születtek szívvel,lélekkel.Köröket vernek a maiakra.
Half-Lfe 2 fizika rendszer,F.E.A.R. enemy mi (ai) rendszere.....
A mai gamerek meg jaj nem játszom ezekkel,ezek régi játékok.
Ha meg mégis ránézz,már nem fogja azt a hatást elérni mint akkor.
Én meg mondogatatom,hogy régen minden jobb volt,ugyse érdekel senkit.
-
-
Feri1984
tag
Nem realitás kérdése.
A doom az doom játékmenet.agyatlan lövöldözés.
az ugra-bugra az nem doom,a falon mászás nem doom,a kill menedzsment ( néznem kell mivel ölöm az ellent mert úgy dobb életet,páncélt,lőszert) nem doom.
sárkányon röpködés nem doom.át is repülhettünk volna azerothba orkokat ölni az is fun lett volna nem?
Persze lehet azt mondani kell az újjítás de ennyire?Mi lett az eredménye?Neked tetszik,oké.Meg még sokaknak,oké.Csak a számok azt mutatják,hogy valami csak nem jó.
Pár embert bevonzottak,még többet elvesztettek.Én ott voltam 3000 éve gandalf....
Nekem nem ez jelenti a doom-ot. -
donki
senior tag
Én sem bízok a játékban. Számomra egyszerűen nem derült ki, hogy ez most pontosan milyen játék, és úgy érzem, ez szándékos. Mindenki azt hiszi, hogy pont olyan, mint amiben reménykedik, de értelemszerűen sokak számára csalódás lesz...A nyílt világú rpg például jól hangzik, de mások azt mondják ez még csak nem is rpg, hanem valami hack and slash. Majd kiderül...
-
Feri1984
tag
Nekem már sajnos az sem jött be...
De miért is vagyok ennyire nagatív.Azt mondod ez a magabiztosság jó jel.
Kik is voltak az elmúlt években magabiztosak és buktak el:
Bioware - Anthem
xbox - redfall
sony - concord
ubisoft - Skull and Bones
The Day Before
Forspoken
Batman: Arkham Knight
A végsőkig állították,nagyon jó játék lesz mind!!!És csak ami hirtelen eszembe jutott. -
Feri1984
tag
Jajj,és mi az a BDO?
Nagyon jó játék?
60K játékos csúcsal és jelenleg 20k játékossal?Egy mmo-tól.
A másik meg,hogy olyan soha nem történt még,hogy egy jó játék után születik egy csapattól egy borzalom.?
Én meg pont azt gondolom,hogy a ha valami mindenkinek is meg akar felelni és mindent is igér,akaratlanúl is arra gondolok,hogy sokat akar a szarka csak nem bírja a farka.
Azt elhiszem,hogy neked nagyon tetszik a bdo és a környezetedben is vannak sokan akik osztják ezt a véleményt de arra nem gondolsz,hogy esetleg egymást boostoljátok.
Rövid példa:
Magyar youtuber,9K feliratkozó.Nem sok de nem is ez a lényeg.
Agyon dícséri a doom dark age játékot.Eddig oké,izlések és pofonok.
Élőben közvetiti a game awards-ot.Majd ő és a komment szekció ki kell magából,hogy miért nem a doom nyert a jelölésében.
Én meg bemertem írni:- talán mert szar lett?
Phúúú.Mit kaptam én ott.
"Divat mindent utálni!A dark age nagyon jó játék!
Hát annyira jó,hogy a 40millára becsült gamepass előfizetők közül 500k gondolta úgy hogy ingyen van már csak elindítja egyszer és ránéz.Nem végigjátsza.Elindítja.
És amikor ezt leírom,akkor csak pislogás van.Meg erőlködés,hogy az akkor is nagyon jó és nyernie kellett volna.
A 2016-os doomot nagyon szerettem de ez a fénygömböket kerülgetek meg pajzzsal vissza veremőket ez nem doom.ez doom returnal.
Tehát itt két példát is kixeltem.Sikerült csinálni egy xar doomot.És attól még hogy a valkinek és környezetének tetszik valami az nem biztos,hogy worldwide is siker.
Na de a végére hadd akasszam a hóhért.
Hónapokkal ezelőtt akkora buktát jósoltam az arc raiders-nek mint atom.
Aztán 3 hónap alatt elment belőle 13milla.
Tévedhetek én is.
-
Csandi
addikt
Alapvetően azért lehet szerintem bízni benne mert a BDO-t készítő cég csinálja, és nagyon sok éve dolgoznak már rajta. Persze lehet, hogy flop lesz, nyilván benne van, de ezért is mondtam, hogy ha valaki csak pár dolgot ígér az gyanús, de ha valaki MINDENT ígér ott már komoly magabiztosság kell, hogy legyen a termékedben.
5090 mondjuk itt pont van

-
Feri1984
tag
Jól van na.Vissza veszek.
Csak furcsa látni,hogy a mai világban ennyi rossz tapasztalat után még valaki hisz a cgi játékmenetnek meg a hangzatos igéreteknek,kijelentéseknek.
Ez a game is kapott jócskán downgrade-t.Bár gondolom azért a mostani videók már valós képet adják a játékról,csak nehogy ehhez egy 5090 kelljen majd. -
Csandi
addikt
Egy profilom van
Nem vagyok nagy singleplayer gamer, de ezt sztem tudja mindenki aki ismer fórumról. Ez a game tetszik, főleg azért vágom a dolgokat róla mert baráti körömben nagyon rá van hypeolva mindenki. De most jön a Marathon, én azt várom lassan 5 éve, nem fogok mással játszani 
Munkaidőben meg mikor nincs mit csinálni kb. minden cikkre/hírre rányomkodok meg megnézegetem a kommenteket, hogy teljen valamivel az idő

-
Csandi
addikt
-
-
Csandi
addikt
Én ugyan nem fogok vele játszani mert singleplayer, de szerintem pont ezért is jó, mert ennyi minden van, mindenki megtalálja benne a saját dolgát. A horgászat egy ilyen meme szerű dolog minden játékban, mármint mindig ügyet csinálnak belőle ha nincs és amúgy sokan szokták is szeretni. Én nem, de elfér benne

-
Feri1984
tag
Figyelem ezt a gémet egy ideje és ahogy telik az idő és jönnek az infók,gameplayek egyre jobban kiábrándulok.
Lehet siker lesz,de nem nekem az egyre nyilvánvalóbb.
Számomra totál identitás zavarban szenved az egész játék.
horgászat.való letben is utálom,játékban sem ezzel fogom tölteni az időmet.
lehet hegyet mászni,de amúgy van sárkány repülő mount.
óóó,lesz egy másik karakter is aki puskával lövöldöz,hmmm...
na és ahol lemodtam a játékről az mecha.na az aztán nagyon kellhet a játékba.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balázs Z.
aktív tag
...amikor a szinkronszínész férfiasabb jelenség, mint a rajzolt főhős
-
nubreed
nagyúr
Nagy a hype a játék körül, csak aztán nehogy hatalmas csalódás legyen. Félre értés ne essék, én is szeretnék egy újabb nagy open world játékot, amivel sok időt el lehet lenni és a CD elvileg szállítja ezt, az eddigiek alapján, de az ördög sosem alszik. Annyi mindent mondtak már a fejlesztők a játékról, hogy néha volt oyan érzésem, hogy túl szép, hogy igaz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'Performance is biztatónak tűnik'
.
Egyenesen AAAA gameként hivatkoztak rá!!!
Nekem nem ez jelenti a doom-ot.
Vagy ilyen fizetett kommentelő vagy?