Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali,
Linuxon az Apache Tomcat7-nél ha deployolok webalkalmazást, akkor azt a /var/lib/tomcat7/webapp/ alá kellene, igaz?
-
válasz
Peter Kiss #4390 üzenetére
Itt az aktuális tesztkódom.
És a futási eredmények érdekesen változtak, amióta átálltam Callable-re:
try-catch: 104 ms.
regex: 465 ms.
validator: 2350 ms.
numberutils: 96 ms. -
válasz
Peter Kiss #4391 üzenetére
A java.text.Format osztályt használja, és azon belül is a túlterhelt parseObject metódust.
edit: megelőztek.
-
válasz
Peter Kiss #4391 üzenetére
DecimalFormat.parseObject-et használ, ami nullt ad vissza hiba esetén, vagy egy Number objektumot ha sikerült.
Egyébként megmértem, a try-catch kétszer annyi időt igényel, mint egy egyszer létrehozott Patternnel matchelni és annak függvényében Integer.parseIntet hívni. 3000000 futás esetében (kettő helyes, egy hibás) ez 1,5 vs 0.7 másodperc a Surface-emen (i5).
De beleteszem a Commons Validator és a Lang3 NumberUtilst is.
-
válasz
Peter Kiss #4380 üzenetére
Van mérési eredményed is arról, hogy ez a megoldás ténylegesen lassabb mint a felsorolt alternatíváid? Mert például az Apache Commons Langban is try-catchelnek (NumberUtils.toInt).
-
fatal`
titán
válasz
trisztan94 #4381 üzenetére
Nem.
C#-ban ez baromi lassú, ha sok int van.
Viszont ott van egy Integer.tryParse függvény, ami visszaadja, hogy sikeres volt-e, vagy nem (és persze meg is csinálja a konverziót).
-
kemkriszt98
tag
válasz
Ok, köszönöm a válaszokat. ..
-
modder
aktív tag
válasz
RexpecT #4377 üzenetére
Igen, itt a kérdés, hogy A osztályt ki példányosítja. Ha B, vagy már egyébként létre van hozva, és B ismeri, akkor:
public interface A {
public void processObject(Object o);
}
public interface C {
/**
* processXml(String xml, A a) feldolgozza az xml-t, és az eredményt átadja
* a-nak A#processObject(Object o)-n keresztül
*/
public void processXml(String xml, A a);
}
class B {
A a;
public void newXml( String xml ) {
new C().processXml(xml,a);
}
}
public class CImpl {
public void processXml(String xml, A a) {
Object o = parseXml(xml);
a.processObject(o);
}
}Ha C-ben még szükséged van A-ra, akkor a C konstruktorában is átadhatod, de ez így tisztább, jobban látni a függőséget. Az eredeti kérdés interfészekre vonatkozott. Azt nem tudod meghatározni interfészekkel, hogy a C#processXml() implementációja mi legyen, ezért JavaDoc-ban szokták definiálni, hogy miylen további felelőssége van egy metódusnak.
-
trisztan94
őstag
válasz
Peter Kiss #4383 üzenetére
Tényleg! Erre gondoltam, csak kevertem a try-catch-el
-
Peter Kiss
őstag
válasz
C#-ban vannak TryParse metódusok, pl. int.TryParse(string input, out int parsed) : bool.
-
válasz
kemkriszt98 #4378 üzenetére
Formatted Text Field kell neked.
-
trisztan94
őstag
válasz
Peter Kiss #4380 üzenetére
Na hoppá, akkor visszavonom
C#-ban ez jó megoldás viszont, nem? Nekünk suliban (legalábbi amikor rákérdeztem) azt mondták, hogy egy try-catch-be rakott int parse bőven elég erre.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4379 üzenetére
Egy profiler meg sikítana minden ilyenre.
@kemkriszt98
- reguláris kifejezés
- végig is iterálhatsz a szöveg betűin megnézve, szám-e (Scanner használata például)
- vannak lib-ek Java-hoz, amelyekben ez meg van oldva -
trisztan94
őstag
válasz
kemkriszt98 #4378 üzenetére
legegyszerűbb egy try - catch-be rakott int konverzió. A try ágba rakod az int parse-olást, ha betűt ír a felhasználó, akkor exception-t dob amit elkap a catch.
try (Integer.parseInt(string-valtozo))
{
//művelet
}
catch (Exception e)
{
return;
} -
kemkriszt98
tag
Sziasztok, hogyan tudnám megállapítanih hogy egy stringben tárolt karakterlánc tulajdon képen egy szám e? Arról van szó hogy a felhasználó egy textfield be írja be a számot de ha véletlenül betűt ír be akkor figyelmeztetni kellene...
-
RexpecT
addikt
válasz
Superhun #4374 üzenetére
Megpróbálom akkor még egyszer.
Van három osztály:
A osztály
B osztály
C osztályA B osztály a háttérben fut, ha kap Blueotoothon keresztül egy XML fájlt akkor C osztályból létrehoz egy új példányt, ami az XML-t parseolja. A C osztály az eredményt egy interfészen keresztül adja át az A osztálynak.
Ha A osztályból példányosítanám a C osztályt, akkor tudom hogy kellene megoldani(pl a C osztály konstruktorában átvenni az A osztály által implementált interfészt, majd azon keresztül visszaüzenni).
De mivel itt B osztályból példányosítok ezért nem tudom, hogy hogyan kellene.Remélem így világosabb
.
-
RexpecT
addikt
Valaki tudna egy kis példát arra írni, hogy hogyan lehet az alábbi dolgot megvalósítani interfészekkel:
A osztály
B osztály
C osztályB osztály hívja meg a C osztályt, de a C osztály által meghatározott értéket az A osztálynak kellene megkapnia.
-
D4nte
csendes tag
válasz
szaszapi #4366 üzenetére
Nem írtad le konkrétan, hogy mit csináltál, de akkor a leírás alapján: Leszeded a programot (SamyGO ChanEdit v0.42.bz2). Leszeded a megfelelő swt-t (nem mindegy 32bit vagy 64, a jdk-nak megfelelő kell) mondjuk innen. Ezután ezeket kicsomagolod, ahogy írja elég csak a SamyGoChanEd.jar és a swt.jar, egy mappába. Aztán abban a mappában állva rányomod a "java -classpath .;swt.jar;SamyGoChanEd.jar gui.Main" parancsot, és mennie kellene. (Nálam jdk1.7.0_45-es jdk-s java van a Path-ba betéve, ha nálad nincs beállítva, akkor ahogy a leírásban is van, add meg neki javad (JDK legyen) elérési útját). Így nálam működött.
-
szaszapi
őstag
válasz
trisztan94 #4364 üzenetére
a java-t már újraraktam,de semmi belinkelem inkább az oldalt mert írnak ott valamit csak nem értem mit kellene csinálni.
ez a hibaüzi:
-
trisztan94
őstag
-
szaszapi
őstag
Hello.
A segítségeteket kérném.A tévémről lementett csatornalistát szeretném szerkeszteni de valamiért nem indul el a jar a samygo féle chanedit programban.
Azt kapom hogy:
A java exception has occurred.
Ötlet?
-
caindwan
aktív tag
válasz
kemkriszt98 #4361 üzenetére
Igen köszönöm
-
kemkriszt98
tag
válasz
caindwan #4360 üzenetére
Gondolom azért ide írtad mert JavaScriptben szeretnéd megoldani.... ha így van akkor kell egy változó amiben tárolod a gameObject - ed ami így néz ki:
var modelled : GameObject;
Ezután a kódban használhatod csak ne feledd el hogy a Unity-b belül majd meg kell adnod a scriptnek hogy melyik modellről van szó.
-
caindwan
aktív tag
Helóka!
Valaki esetleg ha jártas Unity 3D programban, akkor érdekelne, hogyan lehet megoldani, ha én blenderben csinálok egy játékost, és Import Assets-el hozzáadom a projecthez, akkor azt a scriptből, hogyan tudom elérni? -
válasz
Oppenheimer #4356 üzenetére
A másodikhoz nézd meg a MigLayoutot.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
trisztan94 #4357 üzenetére
Az elsőt megcsináltam szálkezeléssel. A másodikat még nem tudom hogy kéne.
-
trisztan94
őstag
válasz
Oppenheimer #4356 üzenetére
Szerintem sokkal, de sokkal jobban járnál, ha libgdx-ben írnád a játékot. Igaz, hogy androidra van kitalálva, de desktopon nagyon szépen megy vele minden. Én már 2 kisebb játékot csináltam vele, nagyon jó
-
Oppenheimer
nagyúr
Bemásolok ide egy e-mailt, gondolom az előadó úr akinek küldtem ma már nem fog válaszolni, remélem itt tudja majd valaki.
Tisztelt Tanár úr!
Nagy házimnak egy space invaders szerű játékot választottam. A specifikációt már kitaláltam hozzá. Úgy szeretném megcsinálni, hogy az ablak default felbontása 1280*720 legyen, és mivel csak vektorgrafikus elemekkel dolgozom, ezért nyugodtan skálázódhat kisebb-nagyobb méretre. De hogy ne nézzen ki bugyután a játék, ha átméretezik az ablakot, ahhoz az kéne, hogy csak úgy lehessen átméretezni, hogy megtartja a 16:9-es képarányt. Ehhez tudna adni egy kis segítséget?
Lenne még egy kérdésem.
A JFrameben olyan Layoutot szeretnék, hogy középen egy négyzetben folyik a játék, két szélen pedig egyenlő szélességű sáv található, ahol statisztikák meg egyéb dolgok jelennek meg. BoxLayouttal próbálkoztam, le is tudtam tenni egymás mellé a 3 JPanelt, de nem tudom hogy változtathatnám meg a méretarányukat. Csatolok 2 painttel szerkesztett képet, hogy hogy képzelem el, és hogy mit sikerült alkotnom. -
pokerecske1
csendes tag
válasz
WonderCSabo #4354 üzenetére
de ez amit utoljára küldtél ez már lehet jó lesz köszönöm!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pokerecske1 #4353 üzenetére
Hmm, asszem lehet, hogy én olvastam félre a kérdést. Ha a cellák határát akarod dinamikusan változtatni, itt a megoldás.
-
pokerecske1
csendes tag
válasz
WonderCSabo #4352 üzenetére
Köszi, most már kicsit fáradt vagyok és lehet nem látom az alapvető dolgot
Mert ezt néztem próbáltam is, de itt csak különböző cellákat tudom színezni és a grindet pedig nem, de majd átnézem alaposabban
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pokerecske1 #4351 üzenetére
Szia!
Itt a megoldás. Nyilván a függvényben egy elágazással rávizsgálhatsz az indexekre, és csak azt szinezed be amelyiket akarod.
-
pokerecske1
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy JTable és ennek szeretném bizonyos rácsait kiszínezni, ez hogyan lehetséges?setGridColor() metódust megtaláltam, de hogyan érem el, hogy ne az összeset színezze ki hanem mondjuk csak a két középsőt
-
kemkriszt98
tag
válasz
trisztan94 #4349 üzenetére
Nem, nekünk van külön info meg ez a TIC de ez a román neve...
-
trisztan94
őstag
válasz
kemkriszt98 #4348 üzenetére
Informatika óra.
-
kemkriszt98
tag
válasz
trisztan94 #4347 üzenetére
Jogos...
amúgy egy egész számítógép használati(nem tudom mi a hiv. neve) orán keresztül kerestem csak az nem jutott eszembe hogy a search szó helyett brows-ot használjak...
-
trisztan94
őstag
válasz
kemkriszt98 #4344 üzenetére
Több órán keresztül keresgéltem, de végül megtaláltam neked
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, azt meg lehet csinálni hogy egy JTextField-be alapból állítsunk egy szót, ezt a felhasználó ne tudja kitörölni de tudjon írni utána?
-
Infranyuszi
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat az off topicért, de ha esetleg van köztetek olyan java programozó, aki jelenleg állásnélkül van, és kéne neki egy szuper munkahely, kiváló légkörrel, a versenyképesnél jobb fizetéssel, akkor dobjatok e-mailt: noriwerner@gmail.com -
kemkriszt98
tag
Sziasztok, van mód arra hogy a fájlok között keressek a program futása közben.Tehát valami olyasmire lenne szükségem mint amikor egy progrban megnyomod az open-t és előjön egy ablak. Elképzelésem szerint ezt nehéz magamnak meg írni de ha tévedek szóljatok
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4342 üzenetére
Számolj nyugodtan lebegőpontos számokkal, majd egyszer jól megrugdosnak miatta.
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, valaki segítene abban hogy lejátsszak egy hangot a programomban?Akár hányszor rákeresek Google-ban és találok egy megoldást mindig közbejön valami, most nincs konkrét kódom mert végül mindegyiket megvalósítottam hang nélkül de lényeg hogy egy átfogó magyarázatra lenne szükségem.
-
zeg
őstag
Java programozásban (is)járatos embert keresek. Feladat olyan letisztult weboldal készítése, mely az oldalon bevitt adatok alapján egyszerű matematikai képletek segítségével számol és ír ki eredményt. Ha valaki úgy érzi képes ilyesmire, további részletek privátban, sürgős a dolog, óradíjban megegyezünk.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Peter Kiss #4338 üzenetére
Köszönöm
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Oppenheimer #4337 üzenetére
Igen, esetleg a puffer létrehozására kell figyelni még.
Emellett: ConcurrentLinkedQueue<E>
-
Oppenheimer
nagyúr
-
RexpecT
addikt
Java Glassfish SSL konfigurálásban tud valaki segíteni?
A cél az hogy egy Servlet SSL-en fogadni tudjon HTTPS üzeneteket illetve indítani is(egyenlőre kliens hitelesítés nélkül).
Sima Servletet már csináltam, és Java kliens felől is használtam már Two-way SSL-t.
Ezen leírás alapján próbálok kicsiholni valamit, de nem sok sikerrel.
Igazából nem is értem, hogy működik, mert a keystorenak meg kell adni a jelszót, hogy betudja olvasni ha kliensből akarok titkosítani.
Na mármost, ha a Glassfishben akarok hozzáadni egy keystore-t akkor ott sehol nem kell megadni a keystore jelszavát. -
válasz
kemkriszt98 #4333 üzenetére
Persze, csak a regeditben kell egy picit mókolni. Kikeresed a fájltípushoz tartozó reg bejegyzést és módosítod úgy, hogy abszolút elérési útban legyen egy jar paraméter is a java.exe/javaw.exe után.
-
válasz
kemkriszt98 #4331 üzenetére
Nem az adott jar-ral kell társítanod a fájltípust, hanem a java.exe/javaw.exe-vel. A paramétert pedig így kell átadni:
java -jar myjar.jar param1 param2 ...
-
kemkriszt98
tag
Na a baj már csak az hogy a windows nem látja a JAR fájlokat ha pedig beállítom hogy mindent lásson akkor se indul el
-
válasz
kemkriszt98 #4328 üzenetére
A regeditben tudod módosítani, hogy miként adja át a fájlt a programnak a windows, de alapesetben szerintem simán az első parancssori argumentumnak adja meg a fájl abszolút elérési útját.
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, hogy tudom kódban kezelni a fájlt "amire" elindítottam a programot. Tehát mint pl a NotePad hogy a Windows ban beállítom hogy az én programommal nyissa meg és akkor nem kell külön elinditani a progit és megynomni hogy open..
-
Soak
veterán
Megeri megcsinalni, sokat lehet belole tanulni. Nem igaz hogy a springet sokat kene konfiguralni. Egy alap projekt alig igenyel 30 sor konfigot, ellenben nagyon sok mindent tudsz kobfigolni ha szeretnel. Szedd le az sts plugint eclipsebe es csinalj egy sprin mvc projektet templatebol. Kapsz egy mukodo alkalmazast ahol az alapok teljesen vilagosak lesznek. Szerintem a legjobb framework backendre.
-
Lacces
őstag
Hali.
Szerintetek hobbi projekt és tanulás céljából, érdemes Spring MVC-ben megcsinálni mondjuk egy ingatlan kereső projektet?
Én egy ilyet szívesen összekódolnék. (Az, hogy van-e értelme, az más kérdés, de szívesen csinálnám)
PostgreSQL-el és HTML5-ös frontend framework-re gondoltam.
Nézegettem én a Spring frameworkot, de nem tudom, hogy mennyire jó ötlet... ahogy olvastam sokat kell konfigurálni (de még nem kezdtem el programozni benne).Amin, még gondolkoztam, az a Play framework. Állítólag ez egy "könnyű felépítésű" framework, ellenben a Springgel. Régen érdekelt a Grails is, abban csináltam meg a diplomamunkát, de annyira nem vonz a téma.
Az egyébként baj lehet, hogy a JavaEE-t csak úgy elméletben ismerem, egy kicsit, sosem programoztam benne, csak az SE-ben egyetemen. Nyáron akartam volna, de nem jött össze sajnos a meló mellett
A véleményeket előre köszönöm
+Ha már itt vagyok, melyik webszervert érdemes használni a play vagy springmvc esetén? Apache TomCat? Vagy a Jetty?
-
válasz
Peter Kiss #4323 üzenetére
Mi alapján fordítanád fel a mezőket? Ha ciklussal iterálsz 0,0-ból n,m-ig, és a jobb alsó sarok tájékán kattintott a felhasználó, akkor jó darabig semmi információ nincs arról, hogy az aktuális elemet kell vagy nem felforgatni.
A rekurzív bejárás jobb lenne az adott pontból, csak rendes leállási feltétel kell neki.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
pokerecske1 #4321 üzenetére
Milyen rekurzívan? Megadod a minimum X-et és a maximumot, ugyanígy az Y koordinátákat, majd simán két ciklussal bejárod a tömbödet, és felfordítasz mindent.
-
modder
aktív tag
válasz
pokerecske1 #4321 üzenetére
felfordit(field) {
// ha nem nulla, vissza is ter, a
// szomszedokhoz korbeer a rekurziv hivas
// masik iranybol
x = field x pozicioja a tombben;
y = field y pozicioja a tombben;
if (field.getActionCommand().equals("0")) {
t.setText("");
t.setBackground(Color.lightGray);
t.setEnabled(false);
// szomszedok felforditasa
if (y>0)
felfordit(buttonField[x][y-1]);
if (y<height-1)
felfordit(buttonField[x][y+1]);
if (x>0)
felfordit(buttonField[x+1][y]);
if (x<width-1)
felfordit(buttonField[x-1][y]);
}
} -
pokerecske1
csendes tag
Sziasztok
aknakeresőt próbálok csinálni, de elakadtam ott,hogy amikor egy üres mezőre kattintunk akkor a körülötte lévők is benyomódjanak.buttonfield[i][j].setActionCommand("0");
ActionListener al = new MyActionListener(buttonfield[i][j]);
buttonfield[i][j].addActionListener(al);ez történik ha egy darab olyanra kattintunk ami alatt "0" szerepel, azaz nincs körülötte akna, a MyActionListenerben meg így ez történik : if (ae.getActionCommand().equals("0")) {
t.setText("");
t.setBackground(Color.lightGray);
t.setEnabled(false);
}tudom, hogy rekurzívan kéne, csak egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan tudom az első gomb hatására benyomni a többit.
if (y>0 &&field[y-1][x]==0) tobbitfelfordit(field, y-1, x);
if (y<width && field[y+1][x]==0) tobbitfelfordit(field, y+1, x);
if (x>0 && field[y][x-1]!==0)tobbitfelfordit(field, y, x-1);
if (x<lenght && field[y][x+1]==0) tobbitfelfordit(field, y, x+1);
}
és még tovább kéne futnia mivel még az üres mezők utáni mezőnek is fel kéne fordulnia, illetve nemtudom, hogyan kéne leírni h forduljanak ezek fel. -
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #4319 üzenetére
Köszönöm, holnap meg is nézem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
SektorFlop #4318 üzenetére
Az ékezetesre megoldás:
Locale locale = ...; // lekered amit szeretnel, pl. new Locale("hu") vagy Locale.getDefault()
Collator stringComp = Collator.getInstance(locale);
Collections.sort(list, stringComp); -
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #4317 üzenetére
Igen - igen, de közbe rájöttem, hogy mégis az adapterben volt a hiba. Hiába rendeztem, az adapterben még is más metódus szerint kezdte el listázni...
Bár az csak végig inicializált a listán és vissza adta az ID-t, nem értem, hogy ez miért rendezte ismét vissza a sorrendet. De mindenesetre ez a része megoldódott a dolognak.
Köszi a gyors reakciót!
Ami a localizációt illeti igen, nekem is feltűnt, hogy az ékezetes alkalmazások a lista végére kerülnek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
SektorFlop #4316 üzenetére
Megnéztem a kódodat, a rendezés teljesen rendben van (attól eltekintve, hogy nem lokalizálható). A rendezés után adtad át a listát a GUI-nak?
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
Napok óta küszködök egy problémával, sajnos odáig süllyedt a dolog, hogy annak ellenére milyen egyszerűnek hittem, valamiért még se sikerül.
Kezdeném is, bár Androidra készülne az alkalmazás, szerintem ez a része nyugodtan jöhet ebbe a topicba.
Szóval, van egy ArrayList, amit teletunkolok objektumokkal, és ennek az ArrayList-nek az elemeit szeretném ABC szerint növekvő sorba rendezni, mégpedig az alkalmazások labelje alapján, ami egy String.
Items.add(new ApplicationItem(id, name, status, icon, packageName));
Az ApplicationItem osztályom konstruktora a következő:
public ApplicationItem(int id, String label, Boolean status, Drawable icon, String packageName) {
Id = id;
AppLabel = label;
AppSatus = status;
AppIcon = icon;
AppPackageName = packageName;
}A lista nagyon ügyesen összeáll, szépen fel is dolgozom egy ArrayAdapterrel és meg jelenik a felületen, egy dolog kivételével, nincsenek az alkalmazások nevei ABC szerint sorba pakolva.
A neten különféle megoldásokat találtam, többek között a Comperator-t emlegették. Próbálkoztam is vele, pl. a következő képen:
public class CustomComparator implements Comparator<ApplicationItem> {
@Override
public int compare(ApplicationItem app1, ApplicationItem app2) {
return app1.AppLabel.compareTo(app2.AppLabel);
}
}Majd ezt a teljes ArrayList elkészülése után, megpróbáltam felhasználni:
Collections.sort(ApplicationModel.Items, new CustomComparator());
Remélem letudtam írni érhetően a monológomat, sajnos nem vagyok a szavak embere. Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
-
alratar
addikt
Lehet nem ide kéne, de tudnátok valami jó UML készítőt mondani? (Magyar nyelv előny, de nem feltétel)
-
Lortech
addikt
Néhány nap leforgása alatt egy nagyobbacska vállalatirányítási rendszer különbözői moduiljaiból és ezek különböző verzióiból >5-tel kell általában valamilyen módon foglalkoznom, fejlesztenem, kódot analizálnom. Ritka az, amikor pár napig egy dologgal tudok foglalkozni. Ezek az alkalmazások általában egyenként is elég nagyok és inhomogének technológiailag, szeretem őket strukturálni. Ha mindent egy workspace-be beletennék, egy (véletlen/kényszerű) teljes rebuild, vagy az eclipse újraindulás, típus újraindexelés, lookup, keresés, fájdalmasabb művelet volna.
-
Lortech
addikt
válasz
Vasinger! #4305 üzenetére
Az eclipse nem egy notepad azért, 10 mp kifejezetten jó szerintem. Ha napi 50-szer megnyitod az eclipse-et, ami nem hiszem, hogy jellemző, akkor egy gyorsabb indulással megspórolnál napi néhány percet..
Nekem van hogy hetekig megy egy workspace-em, nyitva van 5-10 workspace egyidőben.. 10 mp indulás legyen a legnagyobb bajod.
Túrtam egy linket azért [link], ha gondolod, próbáld ki. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Újdonsült Java fejlesztő vagyok és olyan problémával küzdök, hogy az Eclipse lassan indul el. Sata 3-as SSD-re van rakva, Ivy Bridge i5-ös 3.2 GHz-es procival, 8 GB rammal. Közel 10 mp mire elindul. Mit kéne beállítani, hogy gyorsabb legyen?
MS VS 2012 gyorsabban indul el....
Előre is köszi!
-
trisztan94
őstag
A GWT RPC framework-je nem AJAX kommunikációt végez, ugye? Mivel lehet a legegyszerűbben AJAX kommunikálni?
(ha hülyeséget kérdezek, nyugodtan hülyézzetek le
)
-
válasz
Superhun #4300 üzenetére
Vagy bekeményíthet egy kicsit a kerék újrafeltalálása előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest