- Célegyenesben a Yettel TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Javadoc-ból lehet valahogy PDF-et varázsolni?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Újdonsült Java fejlesztő vagyok és olyan problémával küzdök, hogy az Eclipse lassan indul el. Sata 3-as SSD-re van rakva, Ivy Bridge i5-ös 3.2 GHz-es procival, 8 GB rammal. Közel 10 mp mire elindul. Mit kéne beállítani, hogy gyorsabb legyen?
MS VS 2012 gyorsabban indul el....
Előre is köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Jövő félévben Java-t fogok tanulni az egyetemen, kicsit szeretnék rákészülni, mert a vizsgát elég nehéznek mondják, állítólag sok referenciát kell tudni a beugróknál, ami nehézzé teszi.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy tudnátok ajánlani valami nagyon kezdőszintű oldalt, ahol legalább az alapokat el tudnám sajátítani, majd ha ezeken túl vagyok akkor megint írok a következő szinthez, de egyelőre ez legyen meg

A másik kérdésem, hogy milyen fejlesztőkörnyezetet ajánlotok? Ha valaki BME-s, vagy jártas abban, hogy mit használnak ott, akkor az lenne a legjobb, hogy megszokjam azt, később ne kelljen az átállással is bajlódni.
A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest