- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
caindwan
aktív tag
Köszönöm

Mit értesz verziókezelés alatt?
-
caindwan
aktív tag
Sziasztok!

Egy java fejlesztői álláshoz átlagban mihez kellene érteni (mik a követelmények)?
-
caindwan
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok jó Java "tananyagot" ajánlani? Az alapokat tudom, az OOP rész nem teljesen tiszta, hogy mit hogy kell használni.
Grafikus alkalmazások készítéséhez is keresnék tutorialt.A legjobb amit ajánlottak nekem és most éppen azzal foglalkozok, az a Thinking on Java angolul

-
caindwan
aktív tag
+1 szvsz is ez teljesen így működik. Meg aki sz@rik rá azt mindegy, hogyan tanítod, akkor se. Aki meg akarja az akarja
-
caindwan
aktív tag
értem amit írsz, csak megcsinálni nemtudom

Nem írhatom meg helyetted a leckéd

Mellesleg milyen egyetemre jársz?
-
caindwan
aktív tag
eddig van meg..
package javahazi1;import java.util.Scanner;
public class Javahazi1 {
public static void main(String[] args) {
String datum;
Scanner bill = new Scanner(System.in);
datum = bill.next();if (Character.isDigit(datum.charAt(0)) &&
Character.isDigit(datum.charAt(1)) &&
Character.isDigit(datum.charAt(2)) &&
Character.isDigit(datum.charAt(3)) &&
(datum.charAt(4) == '.') || (datum.charAt(4) == '-') &&
Character.isDigit(datum.charAt(5)) &&
Character.isDigit(datum.charAt(6)) &&
(datum.charAt(7) == '.') || (datum.charAt(7) == '-')){System.out.println("Megfelel a dátum formátumnak.");
}else {}
}
}az else ághoz kellene berakni egy olyat hogy addig kérje be amíg nem igaz a feltétel..
majd kéne valami olyan amit nemtudom mivel hogy kell megoldani, hogy a dátumot számmá alakítsa majd azokat összeadja addig amíg nem 1 és 9 közötti nem lesz..
Teszel egy for-t, számmá alakítod egyesével és összeadod
-
caindwan
aktív tag
hát igen kb ezt értem is én, de hogy mit mivel milyen függvénnyel kell megoldani azt már nem tudom.. tehát azt se tanultuk, hogy hogy kell megadni a string hosszát hogy mekkorát írhat be...
Ha már addig megvan, hogy be tudod olvasni, akkor:
String[] p = scanner.nextLine().split("\\-");
String pp = "";
for(int i = 0;i<p.length;i++){
pp += p[i];
}
Soronként:
Beolvassa az értéket és egyből kiveszi belőle a "-" karaktert.
Mivel azt mondtad, hogy a végeredmény stringben kell nem string array-ban ezért csak beírja ezt egy stringbe.
Egyetértek a felettem elhangzottakkal
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
Tavaly elobb volt, talan azt nezted, csak a donto maradt 2014-re. Most meg most kezdodik.
Keszules sztem feladatok megoldasa. Ellenorzes: googlejam ellenorzi a gyakorlaskent megoldott feladatokat is, a face-nel meg azt csinaltam, hogy letoltottem egy szimpatikus elfogadott (alt. azonos nyelvben irt, van sokszor java-s elol is) megoldast, es lefuttattam, azzal az eredmennyel vetettem ossze az enyemet siman TC osszehasonlitassal. Amig az nem egyezik, addig csiszolj az elokeszitett outputodon.
A face-nel egyre vigyazz amit konnyu rontani: sok a modulo N szamolas, es ott ugye NEM lehet osztani! Az osztas az csak ugy megy hogy szorzas az inverzzel, ha ilyen a feladat akkor nyilvan N az egy p prim lesz, es akkor a x^(p-1)=1(mod p) miatt szamolnod kell az x^(p-2)-t (akar elo is keszitheto minden x-ra, ha olyan a feladat, ez is jo ha keznel van kesz kodkent). A szamok maximuma altalaban 2^30 korul vannak, hogy a szorzatuk is beleferjen a signed 32 bitbe.
Amugy a megoldasokat amugy is van hogy erdemes megnezni, foleg ha nem jossz ra, mi lett volna az algo (de ez nem a quali alatt lesz).x^(p-2) Ez XOR-t jelent?
-
caindwan
aktív tag
Tavaly elobb volt, talan azt nezted, csak a donto maradt 2014-re. Most meg most kezdodik.
Keszules sztem feladatok megoldasa. Ellenorzes: googlejam ellenorzi a gyakorlaskent megoldott feladatokat is, a face-nel meg azt csinaltam, hogy letoltottem egy szimpatikus elfogadott (alt. azonos nyelvben irt, van sokszor java-s elol is) megoldast, es lefuttattam, azzal az eredmennyel vetettem ossze az enyemet siman TC osszehasonlitassal. Amig az nem egyezik, addig csiszolj az elokeszitett outputodon.
A face-nel egyre vigyazz amit konnyu rontani: sok a modulo N szamolas, es ott ugye NEM lehet osztani! Az osztas az csak ugy megy hogy szorzas az inverzzel, ha ilyen a feladat akkor nyilvan N az egy p prim lesz, es akkor a x^(p-1)=1(mod p) miatt szamolnod kell az x^(p-2)-t (akar elo is keszitheto minden x-ra, ha olyan a feladat, ez is jo ha keznel van kesz kodkent). A szamok maximuma altalaban 2^30 korul vannak, hogy a szorzatuk is beleferjen a signed 32 bitbe.
Amugy a megoldasokat amugy is van hogy erdemes megnezni, foleg ha nem jossz ra, mi lett volna az algo (de ez nem a quali alatt lesz).
Jó sok dolog után kell néznem még a verseny előtt.. fuhhh. Nézegettem előző feladatokat is és megoldásokat is. Érdekes látni mások, hogyan csinálják meg.
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
Az idopontot nem ertem, face pont egy het mulva kezdodik, gugli aprilis.
Ha akarsz nevezni, csinalj meg elore olyan kodreszleteket, amiben meg van csinalva a beolvasas, soronkent is tokenizalva, minden adatelem egyetlen elem parseXXX-evel elerheto legyen; a kiiras a kert formatum szerint amennyi fix belole (lehet stdout-ra ha gyorsan tudod bemasolni, cask akkor ne sout-tal debug-olj), csinalj mert tuti sokszor kell arraylist of integer -re valami megoldast, valamint halmaz is kellhet, ilyesmi. (En most pont googlejam-ezek pythonban, de ugyanugy erdemes nemures file-lal indulni.) A quali nem ve'szes, de a kesobbi, 4 ora es rovidebb forduloknal nagyon sokat szamit, hogy mar elore legyen minden feladathoz megcsinalva ez, a konyvtar ahova szorod az inputokat es ahonnan toltod fel az outputot, meg a kodot (en tavaly ezt ket kulon kvt nagyobb melysegebe tettem, cask mindig browse-olgatni kellett oda-vissza, nem praktikus hiaba didaktikus)Akkor elnéztem a dátumot..

Köszönöm! Először fognék ilyen versenybe, sejtelmem sincs, hogyan működik, de megpróbálom, valahol elvégre el kell kezdeni 
-
caindwan
aktív tag
Mire gyakorolni?
A prog. versenyek beugro [qualification] forduloi altalaban csak ne'mi algoritmikus gondolkodast es par egyszerubb adattipus hasznalatat igenylik, kulcsszavak face hackercup, googlejam, ch24 [ez mar kevesbe], de mindbol tobb evnyi archivum elerheto. Ha ennel alapabb [egy-egy technikas] kellene, akkor tankonyvi feladatok.
[Igen, a versenyekre nem a java a legjobb, de tapasztalatbol mondom, hogy kis elokeszitett kornyezet mellett nem is annyira rossz.]Szerk. Kiberfeladatok vagy hasonlo cimu 'csikos' konyv, de meg csak beleneztem, szintet nem tudok.

a facebook-os és a google jam is tetszik
Egy kis gyakorlással lehet nevezek is, szerencsére az előbbi csak szeptemberben van. A feladataik pedig nagyon is megfelelnek.
a ch 24-ben is vannak jó feladatok. A könyvet sajnos nem találtam elektronikus formában, marad csak az alternatíva 3D 
-
caindwan
aktív tag
Tudnátok valamilyen helyet ajánlani ahol vannak valamiféle gyakorló feladatok? Nem tudok min gyakorolni és így kijövök a gyakorlatból

-
caindwan
aktív tag
ilyennel nem vagyok versenyképes
Már a léptetésnél lemaradtam, nem értem, hogy minek az oda, mit csinál, mire jó.. -
caindwan
aktív tag
interface IIf <TReturn> {
TReturn IfTrue();
TReturn IfFalse();
void Execute();
}abstract class If<TReturn> implements IIf<TReturn>{
private Callable<Boolean> statetement;
public AbstractIf(Callable<Boolean> statement)
{
this.statement = statement;
}public override Execute(){
if (statement.call())
IfTrue();
else
IfFalse();
}...
IIf if = new If(....)
esatobbi.
(ha valaki beirja, hogy rivjun nala nem menne ez at, akkor bannoltatom)Mindenkitol elnezest kerek, hogy egy regi hsz-re valaszolok.
En szerintem valahogy igy oldottam volna meg
:If(m1 > m2 && m3 > m2 && m3 < m1){
if(d3 > d2 && d3 < d1){
a = true;
}
else{
a = false;
}
}
else if(m1 < m2 && m3 > m1 && m3 < m2){
if(d3 > d1 && d3 < d2){
a = true;
}
else{
a = false;
}
}
else{
a = false;
} -
caindwan
aktív tag
Először én is azzal kezdtem a Java tanulást, de szerintem egy kicsit erős kezdőknek, most nyáron elkezdtem olvasni az Agyhullám - Java című könyvet, ez nagyon jó!
Kicsit lazább hangvételű könyv, vannak benne poénok is, életszerű példák, a leckék végén gyakorlatok és hozzájuk tartozó megoldások.
Csak ajánlani tudom
Nekem az a konyv nagyon bejott, szamomra erthetoen fogalmazott.
@WonderCsabo:
Az jo regeny!
@raggg: legalabb gyakorlom az angolt
-
caindwan
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen könyvet? Eddig Nagy Gusztáv könyvéből tanultam. -
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
Tudom ajánlani az ExtJS kitchen sink oldalát és a Dijit demót, ha a részletekre vagy kíváncsi.
A core, az adatkezelés, a kommunikációs eszközök sokkal kidolgozottabbak az ExtJS esetében. A komponensek tekintetében a Dijit-nél az összkép elég lehangoló -- olyan mintha félbehagyta volna a tervező, és nem figyeltek volna az eseménykezelésnél a megfelelő sorrendekre.
Az ExtJS-nek nagyon erős a komponens modellje, és eléggé rágyúrtak az OOP-szerű programozási modellre. A Dojo az eseménykezelésre gyúrt rá, de nagyon nem mentek tovább. Az ExtJS komponensek tudása lényegesen nagyobb, és nem elhanyagolható az sem, hogy a Dojo dokumentációja messze elmarad az ExtJS-étől.
Az ExtJS gyengéje a custom design. Ha sajátot akarsz készíteni az összetett komponensekre, akkor az nagy meló. Amennyire látom a Dijit esetében ez kevésbé időigényes, bár az ExtJS alapkomponenseiből elég gyorsan lehet építeni saját összetett elemeket is.
Ezek mik? Sokat latok ilyesfele kifenezeseket javas dolgoknal, de valahogy nem ertem, hogyan kellene oket hasznalni. Ha jol sejtem akkor elore megirt osztalyokrol van szo?
Eddig csak olyan alap java-t tanultam es szeretnek komolyabbat is tanulni (otthon
) es nem tudom merre kezdjek hozza. Gondolom ezek jo kiindulasi pontok lennenek. -
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
ÖÖ nem tudom mennyire lesz értelmes a kérdés. De ha tesztelni szeretnék, hogy egy kódolás mennyire biztonságos.. Van erre valamilyen program?
-
caindwan
aktív tag
Nem. Sajnos azokat annyira nem ismerem. Mikre gondolsz pontosan? Csak, hogy utána tudjak nézni

WonderCSabo : Köszönöm. Nem, nem is vagyok főiskolás és lecke se volt
-
caindwan
aktív tag
Ha adott:
char[] a = {'a','v','a','c','a'};
Hogyan lehetne kitörölni az A karaktert és a többit a helyére pótolni ( {'v','c'} )? Az indextől indexig törlés nem jó, mert ismeretlen a karakterek helyzete. Előre köszi
-
caindwan
aktív tag
Ha tömböd van, akkor használhatod az Arrays.asList() metódust ahhoz, hogy olcsón listát készíts belőle, és annak már lesz indexOf metódusa.
Azaz pl.:
int[] array = new int[] { 5,4,2,5,3,2,5 };
int pos = Arrays.asList(array).indexOf(3); // <-- 4
int pos2 = Arrays.asList(array).indexOf(1); // <-- -1Köszönöm!

-
caindwan
aktív tag
Heló!
Hogyan tudom meg a tömb tagjának az indexét? -
caindwan
aktív tag
Valaki tök véletlenül nem hallott az Unity problémáról? Nem tudom androidra telepíteni az appot. Csak azért kérdem, mert hallottam, hogy valami a JDK-val lehet,..

-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
Üdv!
Kellene egy kis segítség. A Gui szálon nem futtathatok egy ciklust. Mindenképp muszáj új osztályba raknom? Ha igen akkor, hogyan tudnám onnan meghívni azt a metódust? Ha nem akkor hogyan lehet megoldani? -
caindwan
aktív tag
Miért van az, hogy ha nekem fut egy while ciklus akkor az egész jFrame használhatatlan?
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
Már megtaláltam a \n -t

-
caindwan
aktív tag
Hogy "írják" a sormetszetet?
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
Van olyan dolog, hogy if(csak akkor ha elosztható egy bizonyos számmal, azaz maradéktalanul) ?
-
caindwan
aktív tag
Tényleg! Erre gondoltam, csak kevertem a try-catch-el

Milyen iskolán tanulsz/tanultál?
-
caindwan
aktív tag
Gondolom azért ide írtad mert JavaScriptben szeretnéd megoldani.... ha így van akkor kell egy változó amiben tárolod a gameObject - ed ami így néz ki:
var modelled : GameObject;
Ezután a kódban használhatod csak ne feledd el hogy a Unity-b belül majd meg kell adnod a scriptnek hogy melyik modellről van szó.
Igen köszönöm

-
caindwan
aktív tag
Helóka!
Valaki esetleg ha jártas Unity 3D programban, akkor érdekelne, hogyan lehet megoldani, ha én blenderben csinálok egy játékost, és Import Assets-el hozzáadom a projecthez, akkor azt a scriptből, hogyan tudom elérni? -
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
megoldottam egy if(string == string)-el

bár igaz hogy még most se azt csinálja amit kellene
-
caindwan
aktív tag
Simán betölti az app-ot, de ha megnyomom a gombot akkor egyből lefagy és kilép az applikációból. Kód:
public void addListenerOnButton() {
Spinner spinner = (Spinner) findViewById(R.id.spinner);
Spinner spinner1 = (Spinner) findViewById(R.id.spinner1);
Button btn1 = (Button) findViewById(R.id.btn1);btn1.setOnClickListener(new OnClickListener(){
String value;
@Override
public void onClick(View arg1) {if(value.equals(a1)){
ImageView pct =(ImageView) findViewById(R.id.pct);
Drawable tata = getResources().getDrawable(a);
pct.setImageDrawable(tata);
}
else{
}
}});
logcat:
07-25 14:37:26.695: D/dalvikvm(6168): GC_EXTERNAL_ALLOC freed 61K, 48% free 2806K/5379K, external 1514K/1746K, paused 130ms
07-25 14:37:30.164: D/AndroidRuntime(6168): Shutting down VM
07-25 14:37:30.164: W/dalvikvm(6168): threadid=1: thread exiting with uncaught exception (group=0x40018578)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): FATAL EXCEPTION: main
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): java.lang.NullPointerException
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at com.examplet.ukulele_chords.MainActivity$1.onClick(MainActivity.java:114)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at android.view.View.performClick(View.java:2485)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at android.view.View$PerformClick.run(View.java:9080)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:587)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at android.os.Looper.loop(Looper.java:130)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:3687)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:507)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:867)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:625)
07-25 14:37:30.195: E/AndroidRuntime(6168): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)A 114. sor : if(value.equals(a1)){
-
caindwan
aktív tag
köszönet
-
caindwan
aktív tag
Aki jártas az android fejlesztésben, segítséget kérnék. Nem rég kezdtem, és érdekelne, hogyan lehet megoldani activityk kapcsolását egy szövegrészre kattintva?
-
caindwan
aktív tag
Ezt kene otvozni az elotted levo felkialtojeles megoldassal es szerintem megvan a nyertes
Boolean valtozo invertalasanal teljesen felesleges a ?: operator.Ha tippelnem kene, ebbol valamikor a klasszikus bortonor problema lesz (100 zart cella, az or eloszor mindegyiet kinyitja, aztan minden masodikat becsuk, aztan minden harmadikat atbillent... egeszen szazig). Mondjuk ertelme nincs sok, biztosan iskolai feladat.
Igen iskolai feladat

-
caindwan
aktív tag
Attól függ mi a cél?
Feltételezem egy van egy börtönöd aminek egy bizonyos ajtaját ki akarod nyitni...
Én inkább egy ilyet írnék:
public void kulcsFordit(boolen[] bajtok){
for (i = 0; i<bajtok.length; i++) {
if(bajtok [i]== false){
bajtok(i) = true;
}
}
}Ez azt csinálja, hogy megkapja a bortonajtok tombjet, végig meg rajta és ami be van zárva azt kinyitja...
Így használhatod:
this.kulcsFordit(bortonajtok);Remélem nem írtam el semmit kicsit kapkodtam...de a kérdés, hogy mit szeretnél továbbra is áll.
Az a cél, hogy a nyitott ajtót becsukja és fordítva.
Köszönöm
-
caindwan
aktív tag
Ha van egy ilyen tömböm:
public boolean[] bortonajtok = {false,false,false,false,false,false,false,false,false,false,
false,false,false,false,false,false,false,false,false,false,
false,false,false,false,false,false,false,false,false,false};
És ez a metódus:
public boolean kulcsFordit(){
if(bortonajtok[ajto] == false){
bortonajtok[ajto] = true;
return bortonajtok[ajto];
}
else{
bortonajtok[ajto] = false;
return bortonajtok[ajto];
}
/remélem jól vannak megírva/ Hogyan tudom használni a tömbön a metódust? -
caindwan
aktív tag
Köszönöm

-
caindwan
aktív tag
Heló!
Igazából még csak nemrég kezdtem az egészet. Egy ebookból tanulok és ott nem magyarázták meg a dolgot. Szóval van egy ilyen pl.:
public class AClass {
public int instanceInteger = 0;
public int instanceMethod() {
return instanceInteger;
}
public static int classInteger = 0;
public static int classMethod() {
return classInteger;
}
public static void main(String[] args) {
AClass anInstance = new AClass();
AClass anotherInstance = new Aclass();
anInstance.instanceInteger = 1;
anotherInstance.instanceInteger = 2;
System.out.println(anInstance.instanceMethod());
System.out.println(
anotherInstance.instanceMethod());
//System.out.println(instanceMethod()); //illegal
//System.out.println(instanceInteger); //illegal
AClass.classInteger = 7;
System.out.println(classMethod());
System.out.println(anInstance.classMethod());
anInstance.classInteger = 9;
System.out.println(anInstance.classMethod());
System.out.println(anotherInstance.classMethod());
}
}
Na ebben vannak olyanok a metódusban pl/anInstance.instanceInteger = 1;/ A kérdésem mit jelent az a pont?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Crypto Trade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz AD5U480032G-S Memória
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy kis gyakorlással lehet nevezek is, szerencsére az előbbi csak szeptemberben van. A feladataik pedig nagyon is megfelelnek.