Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Bemásolok ide egy e-mailt, gondolom az előadó úr akinek küldtem ma már nem fog válaszolni, remélem itt tudja majd valaki.
Tisztelt Tanár úr!
Nagy házimnak egy space invaders szerű játékot választottam. A specifikációt már kitaláltam hozzá. Úgy szeretném megcsinálni, hogy az ablak default felbontása 1280*720 legyen, és mivel csak vektorgrafikus elemekkel dolgozom, ezért nyugodtan skálázódhat kisebb-nagyobb méretre. De hogy ne nézzen ki bugyután a játék, ha átméretezik az ablakot, ahhoz az kéne, hogy csak úgy lehessen átméretezni, hogy megtartja a 16:9-es képarányt. Ehhez tudna adni egy kis segítséget?
Lenne még egy kérdésem.
A JFrameben olyan Layoutot szeretnék, hogy középen egy négyzetben folyik a játék, két szélen pedig egyenlő szélességű sáv található, ahol statisztikák meg egyéb dolgok jelennek meg. BoxLayouttal próbálkoztam, le is tudtam tenni egymás mellé a 3 JPanelt, de nem tudom hogy változtathatnám meg a méretarányukat. Csatolok 2 painttel szerkesztett képet, hogy hogy képzelem el, és hogy mit sikerült alkotnom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest