Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soak
    veterán

Hali.

Szerintetek hobbi projekt és tanulás céljából, érdemes Spring MVC-ben megcsinálni mondjuk egy ingatlan kereső projektet?
    Én egy ilyet szívesen összekódolnék :). (Az, hogy van-e értelme, az más kérdés, de szívesen csinálnám)
    PostgreSQL-el és HTML5-ös frontend framework-re gondoltam.
    Nézegettem én a Spring frameworkot, de nem tudom, hogy mennyire jó ötlet... ahogy olvastam sokat kell konfigurálni (de még nem kezdtem el programozni benne).

Amin, még gondolkoztam, az a Play framework. Állítólag ez egy "könnyű felépítésű" framework, ellenben a Springgel. Régen érdekelt a Grails is, abban csináltam meg a diplomamunkát, de annyira nem vonz a téma.

Az egyébként baj lehet, hogy a JavaEE-t csak úgy elméletben ismerem, egy kicsit, sosem programoztam benne, csak az SE-ben egyetemen. Nyáron akartam volna, de nem jött össze sajnos a meló mellett :(

A véleményeket előre köszönöm :R

+Ha már itt vagyok, melyik webszervert érdemes használni a play vagy springmvc esetén? Apache TomCat? Vagy a Jetty? :)

Megeri megcsinalni, sokat lehet belole tanulni. Nem igaz hogy a springet sokat kene konfiguralni. Egy alap projekt alig igenyel 30 sor konfigot, ellenben nagyon sok mindent tudsz kobfigolni ha szeretnel. Szedd le az sts plugint eclipsebe es csinalj egy sprin mvc projektet templatebol. Kapsz egy mukodo alkalmazast ahol az alapok teljesen vilagosak lesznek. Szerintem a legjobb framework backendre.

Új hozzászólás Aktív témák