Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Vadászmenyét #2898 üzenetére
Állítsd át erre:
c:\Program Files (x86)\Java\mysql-connector-java-3.1.10-bin.jar;.(Azaz, egy pontosvesszővel és egy ponttal bővítsd)
-
kispx
addikt
válasz
Vadászmenyét #2894 üzenetére
A CLASSPATH változóban milyen értékek vannak?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Vadászmenyét #2894 üzenetére
Itt valami nem kerek....
Beírtam tök ugyanazt mint te, majd mentettem.
Ezután parancssorban:
javac Saluton.javaMajd miután végzett
java Saluton.és rendben volt.
-
Davs
tag
válasz
Vadászmenyét #2884 üzenetére
Proba:
nyisd meg a windows parancssort, navigalj el a .class fajlodat tartalmazo konyvarhoz, majd:
java -cp . Salution@kispx
Igen, class nelkul kell megadni, de o is ugy adta meg "...java Saluton -t irtam parancsnak ..." -
kispx
addikt
válasz
Gondolom ezt írtad be:
java Saluton.classPedig ezt kellene:
java Saluton(".class"-nélkül)
-
MrSealRD
veterán
válasz
Vadászmenyét #2888 üzenetére
igen.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Vadászmenyét #2886 üzenetére
Nálam megy...Nem gépelted el?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Hm...forráskódot beírnád.
-
kispx
addikt
válasz
Vadászmenyét #2881 üzenetére
Mi a hibaüzenet?
-
kispx
addikt
válasz
Vadászmenyét #2878 üzenetére
"A fordítást a telepített SDK /bin/ könyvtárában található javac programmal végezhetjük.
(javac HelloWorld.java). Sikeres fordítás esetén a tárgykódú fájlt kapunk HelloWorld.class néven. A .class fájlok már platform függetlenek, hordozhatóak, és osztályaik bármelyik JVM-en futtathatóak. Ezt a bin könyvtárban található java programmal indíthatjuk. (java HelloWorld )Fordítási/futtatási szabályok:
Egy fájl általában egy osztályt tartalmazzon. Amennyiben több osztályt tartalmaz, csak egy osztálya lehet publikus, és ez tartalmazhatja csak a main metódust.
Egy program több fordítási egységből is állhat (fájl, osztály), de a programnak csak egy belépési pontja lehet, ami kötött formájú: (public static void main(String[] args) {}).
A fordító minden egyes osztályból készít bájtkódot (.class).
Futtatni azt az osztályt/bájtkódot lehet, amely tartalmazza a main-t.
A lefordított osztályoknak szükségük van a Java osztálykönyvtáraira (API), ezért a futási környezetnek (JRE) jelen kell lennie
Érdemes betartani a Java kódolási konvenciókat." -
MrSealRD
veterán
válasz
Vadászmenyét #2878 üzenetére
Hogy próbáltad?
-
Davs
tag
válasz
Vadászmenyét #2875 üzenetére
Windowsos jegyzettob helyett probald meg inkabb pl a Notepad++ t
-
kispx
addikt
válasz
Vadászmenyét #2875 üzenetére
Állítsd be a PATH változót ennek megfelelően.
"A Sajátgép / Tulajdonságok / Speciális / Környezeti változók menüpont alatt
A PATH bejegyzésben fel kell venni a telepített JDK bin könyvtárát, illetve létre kell hozni a CLASSPATH bejegyzést a fenti értékekkel." -
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok. Most kezdtem a java programozási nyelvel foglalkozni. Olyan problémába ütköztem, hogy megírtam leírás segítségével a Hello World! általánosan elterjedt programot experanto nyelven, windows jegyzettömbel, majd parancssorban beléptem abba a mappába ahol ez található, probáltam lefuttatni a javac-al de nem sikerült. java develompment kitem van 7-es verzió. Windows 7-em van. A parancssor azt irja nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötetfájlként. Segítsetek!
-
Lacces
őstag
válasz
pakriksz #2869 üzenetére
Hát érdekes, de azt tudom, hogy a java két fajta "clipboardot - vágóasztalt" használhat. Az egyik a rendszer, system (azaz az oprendszerré) a másik pedig lehet egy beépített Java-s vágoasztal. De nem hinném, hogy ez lenne itt a gond.
Más böngészőből, más jelszóval is előfordul? Ezeket is meg kell vizsgálni. -
pakriksz
őstag
Ilyenről már hallott valaki?
Van egy programom ami jelszót kér, AWT-s textfieldbe. Bizonyos jelszavaknál előfordul hogy ha a használó paste-el(ctrl-v) adja be a jelszót(egy emailből kimásolva), akkor nem fogadja el (a jelszó ellenőrzés egy trim után, egy equalsignorecase-el történik. Viszont ha ugyan azt beírja kézzel, akkor már jó...
-
MrSealRD
veterán
válasz
RedNeck79 #2865 üzenetére
Igazából szerintem pont megválaszoltad a kérdésed. Nagyon beletrafáltál.
Én nemrég kivégeztem a Head First Java 2nd-t. Szerintem nagyon jó könyv. Az egyik legjobb.
Nagyon ajánlom még a Hatékony Java-t.(ha kell el tudom küldeni) Ezzel párhuzamosan a Design Patterns téma is mehet.
Ezzel nagyjából le tudod fedni a Java SE világát.Ha igazán nagyot akarsz robbantani, akkor Java EE a folytatás. JPA,WebServices, Spring,JSF,JSP....van még egy sor, de talán ezek a legfontosabb technológiák amikkel képben kellene lenni.
Ha ezek után magabiztos a tudásod, akkor én javaslom egy-két kisebb referencia elkészítését ami akár éles projektként is megállná a helyét. Készíts doksit is a végén...Tényleg mintha igazi lenne...
A Cert-ek is jó ötlet, ez is menet közben megtörténhet és akkor valószínűleg jobb esélyekkel indulhatsz...egy adott pozícióban.
Ha csak junior státuszban akarnak foglalkoztatni akkor sem kell nekikeseredni, mert ha korrekt a cég akkor hamar tudsz előrelépni...ha nem akkor te lépsz tovább....
30 év? Szerintem a tudás számít. Ha te vagy a f@sza gyerek a gáton, akkor 80 éves is lehetsz.
Hajrá és sok kitartást így előre is! -
RedNeck79
csendes tag
Sziasztok, pár fura kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni, esetleg járt/jár hasonló cipőben :-)
Jelenleg üzemeltetésben dolgozom, de váltani szeretnék, régen (egyetem) szerettem programozni, és elég jól is ment (úgy rémlik
)
Szóval az alapok szerintem rendben vannak, megtanulnék komolyabban egy programozási nyelvet, és kezdésre a Java-ra esett a választásom.
Jelenleg két könyven van hozzá: Head First: Java 2nd, illetve a Nagy Gusztáv féle jegyzet. Illetve még a Head First féle Design Patterns. Kezdésnek szerintem elég, de ha valakinek van jó ajánlata irodalomra, ne tartsa magában!
Szeretnék majd állást is váltani idővel de nem tudom, hogy 30 évesen, tapasztalat nélkül, milyen esélyeim lennének. Arra esetleg valakinek lenne ötlete, munka mellett hogy tudnék gyakorlatot szerezni? Esetleg valami Java Cert (SCJP)?
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2863 üzenetére
egy telepítő program ami titkosított zip-et használ. Hogy még titkosabb legyen jó lenne ha nem is írná a lemezre, csak a kicsomagolt, azonosítóval ellátott végeredményt.
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2861 üzenetére
én próbálnék de egy több ezer soros libet amit nem én írtam nem fogok átírni.
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2859 üzenetére
De az csak egy hivatkozás lesz, a fájl nem létezik sehol sem így írni sem lehet bele.
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2857 üzenetére
nem. (főleg mert createtempfile, így kizárt hogy 2x ugyan az legyen mert a fájlnévhez hozzárak egy vagy 10 jegyű random számot).
a megoldás megint ugyan az mint a legtöbb fájlos szenvedésnél: átírni mindent amit lehet nio-ra. Bár mivel van egy olyan lib ami csak io.File-ot ismer így is van egy konvertálgatás, de nio createtempfile-al létrehozva és Files.delete() a végén már törli rendesen.
Olyan lehetséges hogy egy fájlt memóriában hozunk létre de úgy hogy az tökéletesen olyan legyen mint egy igazi fájl? (tehát sima io File-t ismerő libekkel lehessen hivatkozni rá elérési úttal)
-
pakriksz
őstag
Van egy temp fájl amit a createTempFile-al hozok létre.
Amikor kész van a feladattal ezt törölni kéne, csak hogy nem teszi sem delete-el, sem deleteonexit-el, csak és kizárólag akkor ha eclipse-ből futtatom. Kiexportálva minden esetben otthagyja a fájlt. Miért?Kipróbáltam nio-s delete-el, aszerint pedig egy másik process használja. Hát LOL ilyen nincs, nincs másik processz, és a program is 1 szálú.
-
pakriksz
őstag
Hát ez vicc. Írtam egy programot ami egy táblázat elemeit dataoutpstreamba menti el.
Teljesen jó is volt, amíg pár sorral teszteltem. Aztán generáltam neki egy 5000 soros tesztlistát.
Kimentés sima. Betöltésnél viszont 223. sornál megállt állandóan, hibaüzenet nélkül.
A sorok betöltése egy while (inputstream.available()>0) ciklusban van. Aztán kiirattam a availablet-t, és gyakorlatilag random számok jönnek ki a függvényből. Az oda van írva a leírásba hogy csak becsült értéket ad a hátralévő bájtok számáról, na de ez nem becsült, ez random.Tényleg csak végtelen ciklussal, EOFexception lenyeléssel lehet beolvasni egy fájlból sok adatot?
Mert más függvényt nem látok amivel a fájl végét meg lehetne határozni, de ez nagyon gány módszer.
-
pakriksz
őstag
megoldottam. Találtam a neten egy gyors byte sorozat kereső algoritmust. Az megkeresi a kezdőindexét, majd egy forral felülírom a byteokat, és mentés.
stringként olvasásnál pont a kódolás miatti problémák jöttek ki. mentés után a fájl 4x akkora volt, egy rakás jellel kiegészítve. Csak a szöveg maradt eredetiben. -
Lacces
őstag
válasz
pakriksz #2849 üzenetére
On the fly, hát... Java-nal nem tudok. MS téren a .NET-nél talán az IFilter interface.
talán nézz rá
Szerintem, inkább olvass be a sorokat és ha van valami, akkor cseréld, és mentsd el. Ehhez nagyon utána kellene járni. Unicode karakter-nél lehetnek gondok. -
pakriksz
őstag
hello
Egy kicsomagolásban lévő bináris fájlban szeretnék kicserélni meghatározott stringeket másra(ezek stringként láthatóak csak a többi adattípus lesz "olvashatatlan"), úgy hogy az unzip outputstreamját használja, így lemezre már csak modosítva kerüljön. Szóval on the fly kéne cserélgetnie.
Erre valami ötlet? -
Lacces
őstag
Jaja ezt én is nézegettem, csak ugye itt még jsp-ket használ a viewhez, én meg inkább faceletekre vagyok kíváncsi. De elsőnek ezt a könyvet átforgatom
Csak nekem inkább JSF 2.0-ra (amikor view-nak Faceleket használ) érdekelne elsősorban.
De mivel Java webfejlesztés terén kezdő vagyok, így majd a könyv után szétnézek merre hogy smint.Bár mondjuk most találtam jsf 2.0 tutorialokat és azt írják inkább abba menjek bele, kezdőként. De a hsz-det köszönöm, mert így már okés a jsp-servlet-ejb architektúra felépítése!
-
Frigo
őstag
Java-s webalkalmazások alapból az MVC struktúrát követik :
servlet-ek = controllerek
JSP-k = view-k
EJB-k vagy mezei Java osztályok = model-ekHa részletesebben érdekel akkor melegen ajánlom ezt a könyvet
Kezdő Java-s webfejlesztőknek tökéletes lesz. -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Lehet lüke kérdés, de mi a főbb különbségek a JSP és a JSF között?
Én szeretnék létrehozni egy weboldalt Java nyelven (például legyen ez monjduk egy ingatlan kereső és egy közösségi oldal), akkor melyik technológiát érdemes használni? Én úgy vettem észre, hogy a JSF a jobb megoldás: támogatja az MVC-t és kevesebbet kell kódolni hozzá.
De lehet tévedek.
Ha van Java SE tudásom és gyakorlataom, akkor az elég ahhoz, hogy belekezdjek a JSF tanulásába, vagy kell még esetleg Java EE alapok is?
(webfejlesztés tapasztalat, más nyelvekből van) -
lakisoft
veterán
válasz
szemmelver #2840 üzenetére
Testi fenyítésben részesíteném az ilyen kollégát
.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2838 üzenetére
Mert az az okos ember aki írta a programot az összesnek ugyan olyan nevet adott, csak a kis/nagy betük különböznek, ha te hozzá akarsz nyúlni ne legyen egyszerű dolgod..
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #2838 üzenetére
Én se értem, csak válaszoltam a kérdésére.
Osztályneveknek eleve meg van adva, hogy mit ajánlott használni és, ha rendesen használják nem is fordulhat elő azonos fájlnév.
-
lakisoft
veterán
válasz
szemmelver #2836 üzenetére
Már csak azt szeretném megtudni, ha szerkesztek a egy .class fáljt és úgy rakom vissza a .jar fájlba, hogy átírom .zip-re, majd vissza írom .jar-ra ... ez számomra felesleges körnek tűnik.
-
szemmelver
aktív tag
Sikerült megoldanom egy linuxal.
Már csak azt szeretném megtudni, ha szerkesztek a egy .class fáljt és úgy rakom vissza a .jar fájlba, hogy átírom .zip-re, majd vissza írom .jar-ra miért nem jó?? (Nem nyitja meg, csak tölt egy pillanatra és kész.)
Far Manager-el csinálnám megoldaná a problémát?
-
fatal`
titán
válasz
szemmelver #2833 üzenetére
Windowson sehogy. A Unix alapú rendszerek pedig magától különbséget tesznek.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud arra megoldást, hogy a .class kiterjesztésá fáljokat hogy tudnám megkülönböztetni kis és nagybetű szerint? pl.: aA, aa, AA ne legyenek ugyan azok...
ne írja fölül őket.Köszönöm!
-
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #2831 üzenetére
tényleg, igaz, köszi!
-
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #2829 üzenetére
A 0 paraméteres meghívás az hogyan nézz ki?
Így érted?
addCommand(){
double param = 0;
this.addCommand(param);
} -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Van egy interfész, itt létrehozok egy függvényt
public void addCommand(int param);
Aztán egy osztály ami ezt örökli.
public void addCommand(int param = 0)
Kérdésem, ezt így meg lehet adni?Azért mert van egyszer egy ilyen utasítás, amit a felhasználó megadhat, hogy csak simán paraméternélkül addCommand() - így nem fog galibát okozni, hogy az osztálynál addCommand(int param=0) függvény van csak deklarálva?
aztán egy másik osztálynál, olyan, hogy addCommand(50).És sajnos mindegyik osztálynál ezt az interfészt kell implementálni, de ha lehetséges én csak egyszerre egy függvényt szeretnék... és ezért találtam ki ezt az int param = 0 paraméterű függvényt.
Esetleg még ilyen megoldásra gondoltam:
public void addCommand(int param) {
// ez az fv. ami kötelező deklralálni az interfész miatt
}
/**
* A függvény meghívja az addCommand függvényt *
*/
public void addDown(int param = 0){
this.addCommand(param);
}
És akkor ezt így meglehet hívni a konzolban, hogy x.addDown() ? - nem fog futásidőben galibát okozni? (most nincs fejlesztő környzet a környéken... és így elméletben programozok) -
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2825 üzenetére
nemjó, mert streamként kell.
De mégsem az volt a gond, hanem az hogy a retkes cipheredinputstream teljesen kiszámíthatatlanul működik. Ha fileinputstreamből megy bele az adat, és rossz a kulcs akkor még nagyobb halandzsa lesz a végeredmény. Ha viszont urlconnection inputstreamjéből jön akkor nullpointerexeption lesz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pakriksz #2824 üzenetére
Próbáld meg így:
try {
URL u = new URL("http://wikipedia.org");
URLConnection uc = u.openConnection();
BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(new BufferedInputStream(uc.getInputStream())));
System.out.println(br.readLine());
} catch (IOException e) {
e.printStackTrace();
} -
pakriksz
őstag
Az micsoda, hogy hogy URL-ről openstream()-el, csak akkor jön adat ha BufferedReader-el és inputstreamreaderrel olvasom. Ha máshogy (akár bufferedInputStream) akkor az mindig null lesz.
-
pakriksz
őstag
semmi
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Készítettem egy java webalkalmazást, tomcat szerveren fut. Az alkalmazás tartalmaz egy ős servletet és annak 2db leszármazottját.
Azt tudom, hogy a servleteknek nincs main metódusa, de most azt kéne tudnom, hogy hogy mondhatom meg, hogy ha a projektet akarom futtatni akkor melyik servletet indítsa a el? Jelenleg egy "Hello World!" felirat jön be a böngészőben ha a projektet akarom futtatni. -
tknof1871
őstag
Üdv!
Van két felhasználói fiókom az operációs rendszeren. A Java Update ikon mindig csak akkor jelenik meg a tálca jobb oldalán, ha a nem adminisztrátor jogú fiókkal fut az operációs rendszer. Gondolom azért mindig, mert hiába telepítem a frissítést, ahhoz adminisztrátor jog kellene. Hogyan tudom végre frissíteni a Java-t? -
lakisoft
veterán
Tagja itt valaki a JCP-nek?
-
skoda12
aktív tag
válasz
pakriksz #2814 üzenetére
Hibernate oldalan az osszes guide jo. Nem is ertem, hogy az adott lib hivatalos oldalan kivul miert kellene mashonnan osszevadaszni tutorialokat. Most nem tudom, mi a problemad, osszesen 1 xml fajt kell irni es semmi olyan nem kerul bele, ami miatt a lenyeg elveszne. Sima pebkac.
-
pakriksz
őstag
na sikerült, átverekedtem magam a deprecated függvények erdején... log szerint működik bár nem látom, mert a squirrel sql egyszerűen connectingnál lefagy... egy másik adatbázis böngésző detto ugyanígy.
-
pakriksz
őstag
ismer valaki egy normális modern hibernate tutorialt, ahol nem használnak fos soha sem működő mindenféle hibát dobáló eclipse kiegészítéseket generálgatásra, és nem ősrégi?
Tehát annotációkat használ, magában a rekord class a tábla leírása is, nincs retkes 49 db mapping xml mellé amivel gyak a lényege veszik el a dolognak. Régebben használtam hasonlót de teljesen elfelejtettem az egész beüzemelést. -
MrSealRD
veterán
válasz
MrSealRD #2811 üzenetére
Erre valakinek valami ötlete?
Már azt is kipróbáltam, hogy Elindítom a Weblogic-ot és remote server-ként próbálom hozzáadni az Eclipse-hez de semmi.
WLST-n megpróbáltam csatlakozni a futó instance-hoz, (eclispe alól) de egyfolytában elszállt mindenféle kivétellel, hogy nincs szerver.... -
WonderCSabo
félisten
válasz
SektorFlop #2809 üzenetére
Nem ismerem az Android GUI elemeket, így erre nem tudok megoldást mondani.
(Ha vmi sima panel lenne, akkor triviális megoldásként beraknék egy újabbat alá sortörés esetén)
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Az alábbi problémával találkozott már valaki?
Feltettem a JDev 11.1.2.2.0-t benne az integrált Weblogic szerverrel.
JDev ből simán tudok indítani instance-t. Ez rendben van.
NetBeans alatt is megy ugyanez.Eclipse 3.7.2 alatt viszont megáll ott, hogy "Server started in RUNNING mode"
Mármint ezen a ponton x perc múlva időtúllépéssel hibaüzenetet dob az Eclipse.
A Weblogic persze fut...mert Process Explolerbe látom a folyamatok között, csak nem úgy, hogy tudok rá deploy-t csinálni.
Ma reggeli friss verzió minden. Ja és Eclipsehez feltettem OEPE- is...Miért pusztul el Eclipse alatt az ami a másik kettő alatt simán megyM
Amúgy ez azért gond mert most pont erre az IDE-re van szükségem.Előre is kösz a segítséget.
-
Taoharcos
aktív tag
Kérdeznék én is egyet. Csináltam próbaként egy egyszerű szótárprogramot, magyar-angol szópárokat visz fel egy táblába. Két verziót csináltam egy Swing-st és egy JSP-st. Az adatbázisnál a driver, url, user, password adatokat egy properties file-ból olvasom be. A GUI-s verzióban simán egy relatív hivatkozással be tudtam olvasni így:
props.load(new FileInputStream("database.properties"));
A JSP-s verzióban viszont csak úgy tudom beolvasni, ha abszolút hivatkozással olvasom be így:
props.load(new FileInputStream("d:\\valamilyenkonyvtar\\database.properties"));.
Mindkét projectet Netbeansből próbálom futtatni. A JSP-s verziónál miért nem müködik az relatív hivatkozás? -
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2802 üzenetére
köszi a választ, de sajnos nem engedi a TabWidget a sortörést, ha nem fér ki benne akkor gördül benne a szöveg.
-
RexpecT
addikt
válasz
WonderCSabo #2807 üzenetére
Köszi, tényleg a logika volt hibás. Az előtt hívtam a függvényt mielőtt elkészült volna a GUI így nem volt hova betöltse az adatokat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Taoharcos #2806 üzenetére
Sztem a két kód között vagy kapcsolat van, és a másodikra vonatkozott, hogy állítólag nem fut le.
RexpecT: Tuti lefut az, csak max Te nem látod az eredményét, mert hibás a logika. Rakj oda egy breakpointot és debugoljad, vagy az initLoad() fv. első sora legyen egy syso hívás, és meglátod, hogy lefut-e a fv.
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
RexpecT #2803 üzenetére
Mivel a Gui osztály konstruktorában szerepel az initLoad meghívása ezért felesleges azt újból meghívni. El kell dönteni honnan akarod meghívni. Automatikusan a konstruktorból, vagy külön metódusként, de akkor viszont ne szerepeljen a konstruktorban. illetve lehet hogy a láthatóság miatt az initLoad eljárást public-á kéne tenned.
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Van egy osztályom aminek a konstruktora hív egy eljárást ami szintén az osztályon belül van, de nem fut le, csak így:
public static void main(String[] args) {
Gui g= new Gui();
g.initLoad();
}
}Ha a konstruktorból akarom hívni az initLoad eljárást akkor nem történik semmi:
public class Gui implements ActionListener{
Gui(){
initLoad();
................
}
initLoad(){
................
}
}Biztos valami triviális a válasz, de sajna akkor sem tudom :/.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Chipi333 #2799 üzenetére
Köszi a választ, én is pont ezt a megoldást ötleteltem ki magamban. Persze igazából reménykedtem, hogy vmi high level pool jó lesz nekem ehhez, de sajnos különböző okok miatt saját megoldást kellett használnom.
SektorFlop: Én a setIndicator() fv-edet nem tudom, hogy mit csinál, de a String -ben így tudod kicserélni a szóközt sortörésre:
String s = "sor tores";
s = s.replace(" ", "\n"); -
SektorFlop
aktív tag
Nem akarom ide is újra be írni, valaki tudna válaszolni erre a kérésre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged