Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali.
Szerintetek hobbi projekt és tanulás céljából, érdemes Spring MVC-ben megcsinálni mondjuk egy ingatlan kereső projektet?
Én egy ilyet szívesen összekódolnék
. (Az, hogy van-e értelme, az más kérdés, de szívesen csinálnám)
PostgreSQL-el és HTML5-ös frontend framework-re gondoltam.
Nézegettem én a Spring frameworkot, de nem tudom, hogy mennyire jó ötlet... ahogy olvastam sokat kell konfigurálni (de még nem kezdtem el programozni benne).Amin, még gondolkoztam, az a Play framework. Állítólag ez egy "könnyű felépítésű" framework, ellenben a Springgel. Régen érdekelt a Grails is, abban csináltam meg a diplomamunkát, de annyira nem vonz a téma.
Az egyébként baj lehet, hogy a JavaEE-t csak úgy elméletben ismerem, egy kicsit, sosem programoztam benne, csak az SE-ben egyetemen. Nyáron akartam volna, de nem jött össze sajnos a meló mellett

A véleményeket előre köszönöm

+Ha már itt vagyok, melyik webszervert érdemes használni a play vagy springmvc esetén? Apache TomCat? Vagy a Jetty?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. (Az, hogy van-e értelme, az más kérdés, de szívesen csinálnám)