- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Sys85 #322693 üzenetére
Bizony, ez teljesen így van ahogy mondod. Nekem egy zöld szilikon volt a 15 pro maxon és fényesre kopott... És az a vicces, hogy táskában hordtam mikor utaztam vele, illetve mivel itthonról dolgozok ezért nagyon nem is súrolom semmihez. Nevetséges. Meg amit írtam múltkor, hogy a ragasztó megadja magát és kb lebeg rajta a gumi rész, amit ha egyszer meghúzol konkrétan lejön az egész és csak a műanyag marad.. Amúgy 5s volt az utolsó aminél gyári szilikont használtam, utána mindig a bőr mellett tettem le a voksom, csak itt nyilván sok lehetőségem nem volt, kivágottat meg nem akarok.
Mivel a bőrt nem fogják visszahozni ezért én is rá leszek ám erre kényszerülve, tetszik nem tetszik. Az, hogy a bőrt leveszik a kínálatból, a matricát meg töltőfejet elveszik az okés, mert öko. De, hogy direkt 1-2mm-ket módosítanak az eszközökön, hogy régi tokokba ne férjen és vehess újat/gyárthassanak újakat a third partyk, az nekik rendben van. OkM1995: Hála istennek, mert annak léteznie sem lett volna szabad. Amúgy ezeket a maceket nem is lehet bővíteni nem? Vagy csak az asztalit? Mert a laptopokat tuti nem, ott elromlik az SSD a 8gb ram miatt, akkor kuka az egész. Nagy ötlet volt ez is, hiába mindent aláz a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged