Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
igaz...jobb a te megfogalmazasod. nekem a massag mellett volt egy olyan erzesem pluszban, hogy gyorsabban tudnak tortenni a dolgok (a te mostani teloddal meggyezo hardveru, de joval kisebb felbontasu nexus4-en akar el is varhato...persze xperia z kijelzoje meg olyan brutal elessegu, hogy azt erdemes latni
), csucs android vason legfrissebb szoftverrel, de ez szubjektiv erzet, es talan nem merheto sebessegkulonbseg.
Ennek ellenere sokmindent miatt nem tertem vissza par het ujra hasznalat utan sem androidra a nexus4-el, es akkor sem tettem volna ha I4S-em lenne (direkt azt is hasznaltam par napig a nexus4 mellett ) csak ez esetben lenne egy csepp hianyerzetem, de ez tenyleg szubjektiv, es proba nelkul (hosszabb tavra gondolok nem par percre, orara) nem tudtam volna magam szamara ilyen konkret velemenyt alkotni.
Nem minden a sebesseg, de ha az eppen jobban tetszo rendszerben lehet gyorsabbat valasztani, akkor azt valasztomes ezzel visszakanyarodtam a lenyeghez amibol kiindultam egy forumtars kerdesere, hogy miben mas I5, van-e ertelme azt venni 4S helyett. Szerintem van ertelme, es az egyik ok, hogy gyorsabb.
(#31923) golya32:
3GS es sima 4-es kozott nincs akkora kulonbseg sebessegben, mert hardvert alig valtoztattak a kijelzo felbontasat pedig noveltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest