- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
burgatshow #304619 üzenetére
Senki nem vette el mit szeressen, van miért szeretni az Apple-t, konkrét kijelentésekre reagáltam. Nem tudom milyen érv az, hogy a Google beetetett bárkit az ingyen tárhellyel tömörített fotók esetén, miközben bezzeg az Apple bár fizetős, de legalább nem tömörít. Mindig is volt ugyanerre lehetőség ott is. Ezt had tekintsem már véleményes kijelentésnek.
Az üzenetküldés meg soha nem volt core funkció a Googlenél, erre te magad is rámutattál, hogy csak olyan próbálkozasaik voltak, amik nem váltak népszerűvé. A Google is feladta, belerakta a gyári üzenetkezelő appba az RCS támogatást és ennyi. RCS jön az iMessage-be is, volt is linkelve a fórumtárs által és rá is mutatott pár jó gondolatra.
No hard feelings, ne baszogatni akarom, vannak marhajó gondolatai, de voltak amikkel vitába szálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged