-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
Balúkapitány #291508 üzenetére
Nekem volt a kezem közt pár Xiaomi, mert az saját teló volt, meg cégnél a flotta végett pár Samu A40 / BB Dtek 50... Szóval androidot ismerem, kicsit. Emellett van iPhone-om is, 12 mini meg 13 mini.
Ami nem tetszik az iOS ban, az a hívásnapló. Az Androidon valahogy több a "vissza" gomb, vagy máshová ugrik vissza, vagy nem tudom... Ha keresek valakit a címtárban , megtalálja, felhívom, beszélek vele, de a keresőben még ott marad. És akkor lehet nyomkodni, hogy a keresőben X, vissza... ezt nekem macera megszokni, minden más eddig OKés.Képet-hangot átmásolni nem macera, ha Windowst futtatsz: csatlakoztatod a telefont, engedélyt kér, és a fotó-videó mappát engedi megnyitni. Ami kicsit bajos, hogy a 9GB feletti videóállományom nem tallózta a PC, de ott volt. Egy FTP klienssel átmásoltam a NASomra, másképp nem találtam meg.
Állományt másolni Windows-os PCre:
Azonos Wifire csatlakoztatod a telefonod és a PCdet. A "Fájlok" alkalmazásban a "csatlakozás szerverrre" menüpontban konfigurálod a PCdet (IPcím, maszk, user/pass), és akkor láthatsz a PCn egy megosztott mappát, amibe/amiből tudsz másolni fájlokat. Kicsit macerás, de stabil.
Kontaktlista:
Ha nem vagy paranojás, akkor iCloud... vagy Google fiók... Ha paranoiás vagy, akkor céges levelező, és onnan jöjjenek a kontaktokA közösségi portálok (FB, Insta...), az üzenetküldők (Telegram,Viber...) meg egy csomó minden elérhető erre a platformra is, és ugyanúgy működik (esetleg stabilabban) mint Droidon.
Ami nem annyira vicces, hogy ha kezd avulni a telefonod, akkor akku cseréhez is sok pénz fog kelleni. Az Apple összerendelte a hw komponenseket az OS-el, emiatt kábé minden fő alkatrész kapott egyedi azonosítót. Emiatt nem tudsz "csak úgy" odahaza akkut / kijelzőt cserélni, ha esetleg kéne. Ez az iPhone 12es szériától van.
Van itt-ott elérhető szereld magad csomag, itt megcsinálhatod magadnak a cserét, de ki kell fizetni egy csomó mindent az Applenak, és aminek a végén telefonálni kell, hogy na, megvan a csere, és újra össze kéne rendelni a komponenseket. Ezzel hozzáférést adsz egy Apple techguy nak a telefonodhoz, és ha paranojás vagy, akkor de mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest