Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvh
csendes tag
Sziasztok! Vettem anyumnak egy 5s-t es ezt irja ki, fuggetlenkent volt meghirdetve, viszont telekomos simkarival semmi baja. Mi lehet a baj?
mi a teendo ilyenkor? Hatha jobb a minoseg: [kép]
nagyon koszonom!!! -
MasterMark
titán
válasz
dptrsk #257688 üzenetére
Szerintem a kamerasziget ütödött oda és az nyomta meg a hátlap üvegjét is, azért ilyen szép karikába tört be mellette. De kéne egy jobb kép, ahol a telefon széle is látszódik, hogy onnan indulnak-e a repedések vagy nem.
Ezért nem látszik semmi a tokon, de egyébként tompa ütés nem látszana úgysem.
-
-
dptrsk
addikt
válasz
MasterMark #257687 üzenetére
Ilyen csíkokat, akkor látni, ha valahova ütődött.
Pl a válltáska tömegközlekedésen a kapaszkodónak vagy hasonló. (Nem kell nagy ütésre gondolni) -
goped
csendes tag
Sziasztok!
Most váltanék Androidról.Kérdésem az hogy az Andr. -on működő
SMS Backup+ -hoz hasonló mi az és jól működik e?Ez a progi
Emailbe ment
Callog mindent hívás listát
SmstKöszi
Laci -
Yanchi8
csendes tag
Sziasztok!
Most cseréltem akksit egy iphone 8+ készülékben. Minden működik, első alkalommal gondoltam csutra lemerítem a telefont aztán teljesen feltöltöm, viszont a töltés nagyon lassan történik. Ennek mi lehet az oka? Eredeti töltő, a kábelt nem tudom, de egy másik (gyenge akksis) iphonet elég gyorsan tölt.
Fixshopos OEM akkumulátorLassú töltés alatt azt értem, hogy Kb 8-tól mostanáig 58% került bele
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Testverem vett egy iPhone SE 2-t, es ezt irja neki az AppStoreban. [kép] En abszolut nem ertek ezekhez
a Review menu alatt bankkartya adatokat ker, ezeket muszaj megadni, vagy hogy lehet innen tovabblepni? Koszi
-
la_cc
addikt
válasz
Fradipuma #257667 üzenetére
Én bukóval megszabadultam a Pitaka tokomtól, mert túlságosan merev volt és állandóan (értsd 1,5 hetente) tört benne az üvegem oldalról ért pici kis behatásoktól. Sztm egy túl merev a tok és nem nyeli el a behatások erejét, illetve az üveget sem éri körbe oldalról... Nagy csalódás volt.
Szexi volt meg minden, de szart sem védett a telefonon.
-
válasz
burgatshow #257675 üzenetére
Köszi az infót.
-
-
Noxy
veterán
válasz
Fradipuma #257667 üzenetére
Sajnálom ami veled történt.
Sztm a szélén valami erősebb behatás érte. A tok is ott van egy kicsit elszíneződve ahol az üvegen ki indulnak a repedések. Mintha az üvegből is kipattant volna pár aprócska darab. Olyan mintha beszorult volna valahova a széle.
Én nem szeretem a Pitaka tokot, mert kemény, + nem védi az üveg lencseszigetet. Ez csak magán iivélemény. Nem vitának szántam.
Javítás árlistát találsz a Google-ban.
Ott ahol neked megfelel. -
sunya84
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas vívódás után megrendeltem egy 256gb-os 13 Pro Max-ot.
Ez lesz az első almás telefonom, remélem, hogy jól választottam méret ügyileg
Jelen pillanatban már csak a védelem a kérdéses...
Soha, egyetlen telefonomat sem törtem össze, most mégis elgondolkoztam, hogy biztosítás és/vagy tok is legyen-e.
A simple a jelenlegi S10+-ra 2500ft/hó összeget dob a normál csomagra. Van róla tapasztalat, hogy 13 Pro Max esetében ez mekkora összeg?
Tok esetében az átlátszó gyári magsafe-es tetszik. Az S10+-on jelenleg egy pitaka van, a kérdésem az lenne, hogy a 2 között mekkora vastagság beli különbség van?
Tetszik, hogy olyan a pitaka, mintha nem is lenne tok a telefonon. Ezzel szemben a gyári apple tokok milyen minőséget képviselnek?Köszönöm a segítséget!
-
-
Van arról info, hogy mikor várhatók béta szoftverek? Ha a telefonon béta szoftver van akkor az órára is az megy?
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Egy nagyon szomorú és sajnálatos dologban kérném ki a véleményeket. Vásároltam tavaly márciusban egy 12 pro készüléket és vele egy pitaka magez pro tokot, a legerősebb kiadást hogy a telefonnak véletlenül se essen baja. 1-2 havonta leszedtem tisztogatni a telefon hàtulját majd ment is rá vissza a tok. Na most hogy levettem a tokot, ez a látvány fogadott: [link] . Megjegzem a telefont sosem ejtettem le, és külön egy válltáska zsebében tartom amiben semmi más nincs. Ez lehetséges attól mondjuk, hogy elég sokat tartózkodok kint a hidegben, majd beérve a meleg lakásba az üveg megpattant hátul? A tokon semmilyen ütődésnyom nem láthatò [link] . Egy ilyen elem cseréje mennyibe fáj kb, és szerintetek mi lehetett a kiváltò ok?
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok. Jelenleg egy IPhone 8-at használok, de az akksi teljesítménye, vagy inkább annak a hiánya egyre jobban az idegeimre megy. (97%-os az akksi, kb 1 éve cserélték, 100%-al sem acélos, de most télen, kb használhatatlan). Így szeretném lecserélni. A kérdés az lenne, hogy melyik modellre érdemes váltanom, ha az akksi a fő szempont? Ha jól olvasom, a 13-ban már elég használható. Az 1 napos üzemidő intenzív használattal jó lenne.
-
haxiboy
veterán
válasz
T0rnad0 #257662 üzenetére
Holnap vissza is viszem és szerintem veszek egy gyárit, azzal nem lehet gond, de azért beugrok valamelyik Apple termékekkel foglalkozó üzletbe hátha tudnak ajánlani valami jót.
Persze, próbáltam tok nélkül is, de ugyanaz a helyzet, valahol van mérőm amivel tudnám mérni mennyit vesz fel de foglalmam sincs hogy a költözés alatt hova került, nem is szenvedek vele többet
Ahol nincs Magsafe ott csak sima Qi töltőként kezeli a telefon nem? Az csak 7.5W ha jól tudom. Ilyen állványosból a Belkint néztem, igazából nem az ára számít nekem, hanem hogy használható legyen és persze jól is nézzen ki -
Bzs77
tag
Az ipad-nél mégsem vált be😩.A telóm meg egy 6 éves se. Ér vagy20 ezret😁
-
Bzs77
tag
Sziasztok. Hálózat eldobálás ellen, kipróbáltam a kontakt sprét. Befújtam a szimtálca foglalatba is azérintkezőkhöz,és a szimkártyát is megfürdettem vele. Azóta nem dobálja.😁Vettem egy használt ipad-et,az a töltést nem nagyon akarta ma venni. Ezen is befújtam a töltő portot,most jó.
-
Nordik
őstag
Ha már erről van szó.
Tegnap barátommal voltam, mindketten eljöttünk otthonról ahol volt wifi. Utána egyikünknek se volt mobilnet. Én kikapcsoltam a mobilnetet majd vissza és megjavult. Mindketten Telekom.
Neki i12 nekem i11.
Egyebkent én már észrevettem ezt, hogy ha elmegyek itthonról nem minden esetben vált át normálisan mobilnetre. Nem gondolom, hogy a készülékkel lehet gond, inkább szoftveres vagy szolgáltatói probléma.
-
bnorci71
addikt
karácsonykor mentünk ki Ausztriába.
Wells-nél a benzinkúton tűnt fel, hogy nincs telefon, nincs szolgáltatás, nejem telefonján szintén ugyan ez a helyzet. Mindkettőnk telefonja 12mini az enyém 14.valami az övé 15.2 IOS az én kártyám Telenor az övé Vodafone. Az újraindítás segített csak.
Fel se tűnt a határ után hogy nem jött a megszokott sms.
Fiam és barátnője telefonja 11 illetve 12 mindkettő átállt igaz ők folyamatosan nyomkodták. -
zzola
titán
válasz
ateszapa748 #257647 üzenetére
Értem. Nekem korábbi iiOS-sel is el-el megy a 4G, lehet kettős a probléma, ki tudja....
-
dptrsk
addikt
Én Telekomos vagyok 13 Pro Max, 15.2 óta van, hogy nincs szolgáltatás. (Ma pl. egész délelőtt, multisim segít ki jelenleg egy 6Sben, azon is 15.2 van s semmi hasonló gond nincs)
Repülő mód, restart random segít, lehet nálad is hasonló a gond…Más is küzd vele
Telenor esetén 6-8 éve rendszeresen tapasztaltam, hogy elment az adathálózat random.
-
zzola
titán
válasz
ateszapa748 #257644 üzenetére
Miből gondolod hogy ez a készülék hibája? Telenor elég gagyi, nekem rendszeresen elmegy a 4G...
-
ateszapa748
aktív tag
Adott egy Telenoros 12 pro, 5.2-es szoftverrel. A problémám az, hogy van amikor elmegy a 4G (hívni lehet de net nincs) és csak a repülő mód ki - be segít. Előfordul másnál is ilyen hiba? Mi lehet a megoldás
-
half333
őstag
válasz
MasterMark #257637 üzenetére
Köszi! És hogyan?
-
válasz
tboy93 #257638 üzenetére
Más telefonok általában QC-t tudnak (vagy tőlük licenszelik saját néven,Pl Samsung Fast Charge),azokon megy sokkal több is mint 12W.
De ez a fórum szifonokról szól amik PD gyorstöltést tudnak csak,az meg csak usb c lightning csatin megy,szóval teljes mértékben megállja a helyét,hogy usb A-n csak 12W megy át.
USB-A Lightning szifonoknál max 5V2,4A.
PD vezérlő az usb-a csatis töltőkben nincs is,így hiába dugod össze átalakítóval,akkor se lesz PD töltés.
Egy szifon topikban gondoltam nem kell hozzátenni,hogy csak szifonokra igaz ez. -
válasz
Sys85 #257256 üzenetére
Az összes droidos telefonom mellé a gyorstöltésre alkalmas adaptereken csakis USB-A kimenet volt. Otthon a töltőm 17 wattos, USB-A -> USB-C kábellel használom, gyorstölt vele a telefonom. Ergo az a kijelentés, hogy az USB-A kábel max 12 wattot tud, biztosan nem állja meg a helyét, ugyanis ebben az esetben nem lennének olyan 17+ wattos töltők amiken csak ilyen kimenet van.
Iphone esetében nem tudom ez pontosan hogy megy, de maga a kábel nem lehet önmagában probléma.
-
half333
őstag
Üdv! ezeket a mozgó beszélő emojikat lehetséges insta vagy messengerbe küldeni? ha igen, hogyan?
-
válasz
burgatshow #257633 üzenetére
Köszönöm. Megnézem. Lugosi, neked is.
-
válasz
MADcat #257582 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod azt, hogy a Beállítások / Jelszavak alatt +, és hozzáadod kézzel a felhasználónév - jelszó párost a webhellyel együtt. Azt viszont nem tudom, hogy olyankor kitölti-e automatikusan, ha korábban letiltottad az oldalon a megjegyzést. De egy próbát lehet hogy megér.
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen átlátszó MagSafe tokot ajánl iPhone 12-re ami nem full gagyi és az ára is elfogadható?
Szemezek a Spigen Ultra Hybriddel, de ha lenne valami más alternatíva... Nem szeretném a szép kék színét elrejteni a telónak
Köszi -
válasz
burgatshow #257589 üzenetére
El van dugva nagyon?
-
merqree
őstag
válasz
pecccccccca #257626 üzenetére
Abban igazad van, hogy van Android és iOS.
Nem a rendszer "dolgait" keresem, hanem egy olyan "szolgáltatást"/"lehetőséget", ami számomra hasznos.Nem, ne is mondd, hogy váltsak vissza. Eszem ágában sincs.
Teljesen életszerű, hogy óránként 2-3 alkalommal kapcsolgatom.
Értem. -
pecccccccca
őstag
Mondjuk ezt én sem értem.
Elfogadja, hogy nem lehet kikapcsolni. Közben még csak a menüben sem kell turkálni, még csak a kijelzőt sem kell feloldani, át kell kapcsolni egy gombot.Szerintem itt a fő “gond”, hogy sokan mindenben az Android rendszer dolgait keresik.
Fejben át kellene állni, mert ez nem droid hál’ istennek.
Nekem 8 év androidozás után feláll már a szőr a hátamon mindentől ami Androidos. Tévét is úgy választottam, hogy még véletlenül se android rendszerű legyen.merqree:
És azt a gombot nem lehet visszafele nyomni????? -
Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésesm.
Az 12 -es üveg fóliája passzol a 13 -as kijezőjére is?
A toknál viszont emlékeim szt van diferencia ugye? -
Horvi
őstag
válasz
Luser2000 #257591 üzenetére
Nálam ez GMaps-el is előjött(6S, iOS15.2)bár kicsit furcsa módon. Voltunk vidéken szilveszterkor bérelt kocsival és amikor először rákötöttem a telót simán tudta, hogy kikapcsolt telefon kijelzővel is navigált rendesen. Aztán másnap mikor rádugtam akkor meg így nézem, hogy mi a fene, hogy nem mutatja az autó kijelzője, hogy merre járok csak a legutolsó helyet ahol még a telefon kijelzője fel volt oldva. Ha folyamatosan ment a teló kijelzője akkor az autós kijelző is mutatta rendesen merre járok. Pedig nem volt frissítés a telón. Ki érti ezt
-
merqree
őstag
"Komolytalan dolgokon megy itt sokszor a felesleges vita."
Ketté szedném:
Van ami másnak komolytalan, és van akinek ez "gond". Mert mondjuk megszokott valamit, ami számára hasznos/előnyös, és nem szeretne a megszokott régi jó dolgokból "engedni"A vita abból "ered", hogy a kijelentésed első részében lévő két oldalon elhelyezekdők kétségbe vonják és nem értik a másik oldalon lévőket. Pedig csak tovább kellene görgetni.
És akkor itt be is fejeztem tisztelettel. De csak ezt a tárcsázós probléma megoldásának a keresését, és elfogadom, hogy nem tudom kikapcsolni.
-
merqree
őstag
válasz
stickermajom #257616 üzenetére
Androidról érkezvén, gondoltam, evidens dolgok ezek
-
Noxy
veterán
válasz
stickermajom #257608 üzenetére
A japánok meg a kamerahang miatt duzzogjanak mert ott nem lehet kikapcsolni? Ellentétben ezzel, amit ki lehet. Komolytalan dolgokon megy itt sokszor a felesleges vita.
-
merqree
őstag
válasz
pecccccccca #257611 üzenetére
Engem nem hülyéztél le, az biztos.
A "felvetésednek" volt némi pejoratív háttérüzenete, de azon meg, mint láthattad továbbléptem sikeresen -
stickermajom
addikt
válasz
pecccccccca #257611 üzenetére
De nem érted, hogy nem az a baj, hogy van? Legyen, használja nyugodtan akinek szüksége van rá.
-
atala
addikt
válasz
Sajnos sok ilyen kis bosszantó dolga van az IOS-nek. Rengeteget tud a rendszer, (sokszor felesleges dolgot), de az alap dolgokat meg sokszor nem.
Nekem pl az is hiányzik, hogy amikor elkezdem begépelni a telefonszámot, és már hívtam valamikor azt a számot, nem "emlékeszik" rá és nem egészíti ki, a teljes számot be kell pötyögni. -
pecccccccca
őstag
válasz
WTF???
Hülye?
Hol írtam én ilyet? Kérlek ne kombinálj.Ha nem indokolná semmi akkor nem létezne tárcsázó hang. Hidd el sokak hasznát veszik.
-
válasz
pecccccccca #257609 üzenetére
Én mióta megvettem az Ihponet azóta kétszer állítottam át. Először mikor kivettem a a dobozból, meg mikor felrakták az üveglapot (valamiért a srác visszaállította a hangot) mindkétszer halkítottam.
-
stickermajom
addikt
válasz
pecccccccca #257600 üzenetére
De ne az legyen már a hülye, aki megoldást keres valamire.. Neked tetszik, hát használd. Ennek ellenére ciki, hogy nem kikapcsolható mert nem indokolja semmi.
-
merqree
őstag
válasz
A munkám miatt (is) sokszor hívok olyan telefonszámot, amit az esetek 90-95%ban nem fogok újra hívni, kvázi el sem mentem. Így pötyögök...
Ha figyeltél volna, tudhatnád, hogy max telefonos titkár lehetek
-
válasz
Nekem mióta van okosórám sosem volt felhangosítva a telefonom.
-
noorbertt
őstag
Parancsok (shortcut) hogyan tudok fonetikusan parancsot beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest