-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IntelKiller7 #233398 üzenetére
A gmail app meglepően jól működik, jobban mint droidon
azonnal megkapom a leveleket hamarabb megjön mint win alatt -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Hasznal valaki wol applikaciot? Melyik mukodik jol iphone n? -
aujjobba
addikt
válasz
Cyberbeni #233396 üzenetére
A gyári Mail a saját iCloud e-mailt is szarul kezeli.
Megjön a MacBook-on a levél, elolvasom, törlöm, majd ezután jön értesítés a telefonra hogy megjött az e-mail, és ott is marad amíg megnyitom direktbe a Mail appot, akkor frissíti csak magát.
Idegesítő, nagyon, de egyik 3rdparty app se volt eddig jobb nekem sajnos. -
Cyberbeni
addikt
válasz
IntelKiller7 #233394 üzenetére
Igen, google első találat segít, de ha pl Gmail-t használsz, akkor a Google nem támogatja a rendes pushos emaileket, hanem leggyakrabban 15 percenként fogja frissíteni neked. Persze a legtöbb 3rd party email kliens ezt áthidalja azzal, hogy a saját szerverükön lekérik neked a leveleket és ők küldik a push-t. iOS14-től ugye lehet más appot beállítani alapértelmezettnek (hogy mailto linkre azt nyissa meg), esetleg az Outlook-ot érdemes kipróbálni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #233394 üzenetére
Ha Gmail, akkor sajnos nem.
-
IntelKiller7
veterán
Van lehetőség olyanra, hogy a gyári e-mail app, egyből frissüljön amint érkezett egy új e-mail?
Van amikor ráfrissítek és betölti és látom, hogy 2 órája kaptam a mailt. -
Milos91
újonc
Üdv!
Ha az apple.hu-ról rendelek és esetleg később garanciálisan szervizeltetni kellene a telefont akkor ezt hol tehetem meg?
Jól tudom hogy céges vásárlás esetén csak az 1 év almás garancia jár?
Ugye jövő évtől már +1-2 év garancia is járna magánszemélyként ezen felül. Itt vidéken csak MediaMarkt van ami hivatalos Reseller. Ha itt vennék céges számlára mondjuk jövőre egy minit akkor az 1 év Apple gari után ha javíttatni kell esetleg akkor fent akadnak azon hogy céges a teló vagy van rá esetleg esély hogy javítják különösebb problémázás nélkül?
Ha igen, akkor egy MediaMarktban vagy a hivatalos oldalról való rendelés esetén van erre nagyobb esély? -
monster95
tag
válasz
telefonmágus #233385 üzenetére
Tudsz segiten legyszives?
-
válasz
telefonmágus #233385 üzenetére
[link] ?
-
válasz
#86564352 #233375 üzenetére
Nálam a törlés + újra hozzáadás is csak egy hétre javította meg, úgyhogy töröltem és úgy is hagytam az outlookos e-mail címemet, hozzá tartozik hogy semmire sem használom, csak annak idején "kellett" egy olyan is és regisztráltam. Majd ha azt olvasom több helyen hogy rendbejött akkor újra beállítom.
-
kalanchoe
senior tag
nem tudom, hogy akksicsere kellene, vagy szoftveres hiba, de a fél éves SE 10 perc alatt 6%-ot merült a semmitől.
konkrétan le volt zárva a telefon, mobilnet ki, és arra lettem figyelmes, hogy baromi nagyot csökkent a töltöttség.
-
esbii22
őstag
Hiába van letöltve az Outlook app ugyanúgy kéri legalább heti egyszer a jelszót. Nagyon idegesítő.
-
monster95
tag
Sziasztok.3 hete vásároltam egy iphone 11 pro max készuléket vadonat ujan,kicsomagolatlan állapotban....
Olyan kérdésem volna hogy beállításokban a jótállásnál miért irja ezt.Lejár 2021.Február.18
Ez sehogy se 1 év gari. -
Pfiucska
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #233368 üzenetére
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Jaded #233365 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam, de itt is maximum áthelyezés van. Magában a mail appban, ha legyintek egy levélen, akkor az icloud címre érkező levelek esetén balra húzva lesz törlés, de gmail esetén nem ajánl fel ilyet, csak Továbbiak és ezen belül törlés. Fiók szinten archíválás nincs sose beállítva, mindig törlés van.
-
SingleFrench
csendes tag
-
válasz
HoldfenyLuna #233362 üzenetére
Beállítások / Mail / Legyintés beállításai.
Ezen túlmenően hogy törlés vagy archiválás legyen, a Gmail fiókodban tudod beállítani a webes felületen.
-
Jaded
őstag
válasz
HoldfenyLuna #233362 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
SingleFrench #233356 üzenetére
Ha nem hivatalos partnernél veszed (eMagnál érdemes rákérdezni, hogy milyen garis), akkor nincs 1+1 év garancia. Illetve ez "Fogyasztók magyarországi vásárlásaira jogszabályon alapuló kötelező jótállás vonatkozik, időtartama a garanciális igény esetén a garanciális időszak a leszállítás időpontjától számított 1 év, a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év. Az ilyen igényekre a helyi jogszabályok által meghatározott feltételek és követelmények vonatkoznak." mindenkire érvényes, csak egy kis webshopban nehezebb érvényesíteni a +1 évet.
Jövőre kötelezően ez lesz. Nem tudom mi lesz a webshopokkal, sarki GSM boltokkal, mert majd hozzájuk kell visszavinni. Mondjuk lehet majd független szervizekkel szerződnek.
2021. január 1-jétől az alábbiak szerint változik a kötelező jótállás:
10 és 100 ezer Ft között: marad az 1 év kötelező jótállás. 100 és 250 ezer Ft között: 2 év kötelező jótállás lesz. 250 ezer Ft fölött: 3 év kötelező jótállás lesz. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Olcsó húsnak híg a leve!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Apple mail alkalmazásban Gugli mail fiókot adtam hozzá. Itt nem lehet beállítani, hogy legyintés esetén legyen törlés? Az icloud fióknál enged ilyet. Köszönöm!
-
balinlin
senior tag
válasz
-
telefonmágus
senior tag
válasz
233000 a nagykerben EU-s,szóval valószínű azt adják
-
insight
aktív tag
válasz
Amíg tudod aktiválni, nincs miért aggódnod, az Apple nem tiltotta le, és akkor indul a garancia. A gond akkor van, ha nem tudod aktiválni, és esetleg nem tudsz elállni a vásárlástól, mert huss, eltűnik az eladó, vagy kiderül, hogy vásárlás után az elérhetőségen nem érsz el senkit... Akkor már csak az Apple garanciára számíthatsz, de az nem vonatkozik esetlegesen lopott készülékre. A futár nem fogja megvárni, amíg aktiválod.
Mindenki maga dönti el, de ha én 260-ért vennék telefont, akkor nem sajnálnék még 40-et arra, hogy normális forrásból vegyem és nyugodtan aludjak.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Van-e valami magyarázat erre?
Tegnap készítettem a telefonnal három videót. Csatlakoztatom a géphez, a három videóból egyet látok könyvtárban (a legkisebb méretűt), a másik kettő nem látszik. Telefonon ott van mind a három fájl.
Mi ez?
Kösz.
-
SingleFrench
csendes tag
Üdv. Konkrétan milyen hátrányom lesz abban az esetben, ha a 12 Minit az árukeresőn legolcsóbb helynek jelölt boltban veszem meg?
12 mini - 64GB - 259.240.- ft
eneked.hu
Utánvét.Oké, szürkeimport vagy áfacsalt.. vagy valami.. de mégis árulják. Ebben a régióban ezek nem jók? A világgari itt hogy alakul?
-
-
sethi
senior tag
válasz
TheBikerider #233351 üzenetére
Saját alkalmazást ajánl a bank. Apple pay nincs náluk
-
-
sethi
senior tag
válasz
TheBikerider #233349 üzenetére
Budapest Banknál melyik az a kártya? Nekem van egy Mastercard az nem megy.
-
-
balinlin
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #233345 üzenetére
Azért én azt azt eshetőséget sem zárnám ki, hogy nem MasterCard kártyát akart hozzáadni a fórumtárs.
Ezt szeptemberben közölte az MKB, csúnya lenne ha még ma sem menne. Abban azért közel sem vagyok biztos, hogy az Apple azonnal frissíti a listát egy magyar bank miatt.
De persze ettől még lehet igazad. -
Sziasztok!
XS készülékemben szeretnék akkut cseréltetni.
Istyle-nál az akku csere online időpont foglalásnál nem tudom a készülékem kiválasztani (de ha még rámondom, hogy csak X), akkor sem tudok időpontot foglalni. Mikor kerülnek új időpontok megnyitásra?
Valakinek tapasztalat, illetve egyéb hivatalos hely, ahol megvárható a csere és gyári technológiával gyári akkut tesznek be
-
Cyberbeni
addikt
válasz
st3v3np3t3r #233342 üzenetére
Már hirdetik az appban, szóval szerintem max pár nap és tényleg menni fog.
-
balinlin
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #233342 üzenetére
De az, igaz csak MC kártyával. Az Apple oldala nem naprakész.
[link] -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #233309 üzenetére
-
antocskin
tag
-
válasz
Működik
-
dzoli87
aktív tag
válasz
szabogabor10 #233336 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
-
ferrari1
őstag
Segítséget kérnék.
i12-re Airpods pro csatlakozik gond nélkül. Zajszűrés megy viszont a beállításoknál az info menüpont alatt nem jelenik meg a füles és a legújabb szoftver sem megy fel rá. Mi lehet probélma?
-
aujjobba
addikt
válasz
HoldfenyLuna #233331 üzenetére
-
AMDPista
tag
Sziasztok!
A problémám következő:
IOS frissítés után, amikor smst kapok, akkor balra elhúzom a kezdőképernyőn az üzenetet és rámegyek, hogy törlés, akkor korábban ilyenkor elolvasott üzenetnek számított, pontosítok, nem jelent meg a piros kis kör a főképernyő üzenetes ikonnál.
IOS 13 óta amikor elhúzom balra és törlésre megyek rá, akkor csak simán a kezdőképernyőröl törli az értesítést, de a piros kör megmarad az üzenetek ikonnál.Valahogy be lehet állítani azt, ahogyan régen volt?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Vettem egy 8-ast, de nem sikerül Wifire csatlakozni. Hozzáadtam a készülék Wifi címet a routerhez, de csak azt írja, hogy nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz. A hálózati beállításokat alapbeállításra raktam a telefonon, de nen segít. Mit tehetnék még? Köszönöm!
-
oszy
veterán
válasz
insight #233327 üzenetére
Nálunk is él már a két lépcsős.
Lehet igazatok van
_____________________________________________Másik kérdés:
Hogyan lehet törölni iCloudból az üzeneteket, hogy a telefonon megmaradjanak? Sok helyet foglalnak, pedig a képeket is töröltem már, plusz teljes üzeneteket is. -
matiz
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy iPhone amint megy az i meseinger meg a FaceTime de ugyan ide nem tudom beállítani az Apple id használatát is régen ment de most mindig aktiválása hibát ír. Ez szerintetek miért lehet és hogyan orvosolható. Válaszotokat előre is köszönöm. -
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Csak eSIM-el Telekom esetében működik a Hotspot,(iPhone 12 Mini az alany)?
Azt olvastam, hogy a telefon maga így használható, de szoktam használni a fenti funkciót, amire nem találtam választ!Köszönöm!
-
insight
aktív tag
-
oszy
veterán
Ha fizetem pl. a telefonszámlám, a telenor átirányít a simplepay-be. Ott beírom a kártyaszámom, majd a névre lépve előjön egy hitelkártya beolvasása lehetőség. Ezt nem lehet máshogyan megoldani? Jobb lenne ha beolvasná már az elején a számokat és nevet is. A gyári billentyűzetet használom.
-
szabonagyur
félisten
válasz
#76385920 #233315 üzenetére
Igen van, megvan a megoldás közben... Kamerával olvastattam be de az új kártyám fehér háttér ezüst betűvel és a telefon valami hülyeséget ismert fel.
Manuálisan beadva hozzáadtam, már csak a bank jóváhagyása szükséges (ez megint valami egyedi hülyeség, többinél nem kellett).
-
törölt tag
válasz
Mkb-nál van apple pay?
-
Dava14
friss újonc
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a Parancsok alkalmazással kapcsolatban, mivel sehol nem találtam erre a problémára vonatkozó információt.
Beállítottam néhány Automatizálást az appon belül, mint például: Ha kinyomom az ébresztőt, kapcsoljon fel a vaku és kapcsolja be a bluetooth-t, vagy ha vezeték nélküli fülhallgatóra csatlakozom vegye fel a hangerőt száz százalékra és nyissa meg a Spotify-t.Itt a probléma. A hangerőt felveszi, de nem csak a Spotify-t, de semmilyen alkalmazást nem nyit meg, feloldott képernyőnél sem, csak akkor, ha külön rányomok a program futtatására. Megnéztem minden beállítást, alkalmazás engedélyeket, de semmi. Más is tapasztalt ilyet?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szép napot,
Dava14 -
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #224994 üzenetére
MKB kártya hozzáadása megy valakinek? Próbálom hozzáadni de kiírja nem támogatott szolgáltató és a részleteknél nincs is benne az MKB
14.2-es iOS
Más kártyát mint Bank of America stb sikeresen hozzáadtam már régen.
-
atika88
senior tag
Sziasztok! Az iPhone 12 mini gyári töltőkábelén átmegy a 20W gyorstöltés? Vagy ahhoz jobb kábelt kell külön venni?
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 12 pro max-ra milyen tokot ajánlotok? Az xs max-on gyári fekete bőrtok volt,amivel teljesen meg voltam elégedve. De annyira bejön a formálya a telefonnak meg az egész külső,hogy szívem szerint nem vennék rá tokot.Nem tudom mennyire rontja majd az érzést a tok,bőr/ szilikon tok! Ti mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest