Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, szeretnem megkerdezni, hogy JB nelkul lehetseges-e az iPhone-om kepernyojet felvenni ( erthetobben:screen recording) win10-en.
Ha igen, hogyan? -
Gero66
csendes tag
Ip4s e-mailek megnyitásakor lefagy az email app.
Ez règebbi os verzioknal is megvolt ,már a legfrissebb os van fent,ès ez a hiba maradt.
Plusz egy kèrdès; viber nèl hogyan tudom a gesztusokat törölni, mert ha mozog a telom irás közben, mindig megkèrdezi : írás visszavonása- igen - nem.
Ha nem nèzek oda vissza is vonja amit nagy keservesen összepötyögtem.
És a gyors akkumerülés amiről írtam az előbb csak hab a tortán -
opcgyuszi
csendes tag
Ezt a [link] szilikon tokot átlátszóba tudok valahol Magyarországról rendelni ?
-
w333
félisten
válasz
Kardos.N #120372 üzenetére
Hogy lehet megvenni egy olyan telefont amin az előző tulaj fiókja van ?
Én amikor vettem a telefon (igaz zsír új volt) előtte 1 nappal csináltam a weboldalon egy Apple ID -t jelszóval + biztonsági kérdésekkel + email cím + telefonszám + lakhely stb. és mikor megvettem a telefont csak annyi dolgom volt hogy bejelentkezek az Apple ID -el, nekem így egyszerűbb volt az egész
-
szmayer1
senior tag
Köszi mindenkinek.
De ami a legtöbbször probléma, az az, hogy a facetime beállításokban, az "iphone mobilhívások" menüpont nem is lesz meg, se iphone-on, se ipad-on. Ilyenkor ki kell kapcsolni mind a két eszközön a facetime-t, és kis idő múlva vissza. Utána egy darabig megint jó. Sajna nem tudom az okát, vagy a miértjét. -
Kardos.N
tag
Készítettem gépen egy új apple ID.
Gépen bejelentkezek minden oké ....
Telefonom azt mondja rá ,hogy nem lehet bejelentkezni.
Mert ezen a készüléken aktiválásra került a maximális ingyenes fiókok száma.Esetleg valami ötlet ?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Kardos.N #120365 üzenetére
Itt kell létrehozni neten keresztül
Ja és amit redsnake irt hogy a beallitasok/icloud-ban ki kéne lépni az előző tulajnak (ha be van ott kapcsolva az iphone keresés) mert az ő id-ja van hozzárendelve a telóhoz igy ha bármi baja van és gyári visszaállitást kell majd netán csinálnod mehet a kukába a teló az ő jelszava nélkül...
-
w333
félisten
válasz
spawn21 #120364 üzenetére
iOS 9.0 frissítés után sokan csináltunk visszaállítást majd beállítottuk "új telefonként" szóval mindent újra belaktunk, azóta csak az OTA 9.0.1 és 9.0.2 tettem fel és semmi hasonlót nem tapasztaltam, ekkora nagy verziószám ugrás esetén érdemes restore -t csinálni
Valamikor éjjel húztam le a töltőről kb. 1 órakor ma egész nap ment wifi + 3G igaz nem sokat nyomkodtam de messenger + Facebook és kb. 10 perc hívás és még van 93% szóval nálam brutálisan jól bírja a 9.0.2 -el
-
w333
félisten
válasz
206 cc #120362 üzenetére
Nekem ezek a Slim Armor tokok már túl vastagok ...elveszíti a telefon szépségét és kényelmetlen is, viszont ez a Spigen Capsule brutál jó, nem túl vékony de nem is vastag, pont jó és pontosan illeszkedik, nagyon jó a fogása (selymes matt) nem gyüjti az ujjlenyomatoz nekem ez a tok nagyon bejött
Szerk.
Hozzáteszem egyre több olyan emberkével találkozom az utcán akiknek az i6 telefonjukon ugyan ilyen tok van, szóval biztosan sokan szeretik
Szerk2.
Élőben tapogasd meg a SpeedShop -ban ...
-
206 cc
senior tag
Nekem az 5s-en ez van 0 perctől.Most 2 éves a teló, de egy porszem sem ment bele. 3 havonta kivettem megnéztem körbe töröltem szarvasbőrrel a telót illetve mikrószálassal a tokot is kitörölgettem..igaz nem nagyon volt mit....Sehol egy karc olyan mint ha most vetted volna ki a gyári dobozból.A képernyőn még ujjlenyomat sem volt soha szintén első másodperctől fóliás...
Amit nem szeretek benne egyedül az hogy a töltő csatlakozó és a füles nem burkolható...insomniac: a Tough Armor Volt már a 3. kiválasztott tok...
-
w333
félisten
válasz
206 cc #120355 üzenetére
Nekem ilyenem van ... Spigen Capsule és a legprofibb
-
zuioch
aktív tag
válasz
206 cc #120355 üzenetére
Majd itt elmondják a többiek is a véleményüket, én csak annyit tudok, hogy ismerősömé is hasonló tokban van. Múltkor mondom neki kiveszem, mert körbe akarom nézni a telefont, és azt látom hogy a tok tele van retekkel, meg porral. Nem tudom mennyire jó hogy a telefon meg a tok közé bemegy a por és használatkor mozog, tehát karcol. Én egy kicsit elbizonytalanodtam, pedig érkezik hamarosan egy 6s, és hát vmi védelem meg mégiscsak kéne.
-
bigdady
nagyúr
-
törölt tag
Beta verziót hogyan tudok feltenni? Ha nem vagyok elődizetői regisztráló akkor sehogy?! iPadre szeretnem feltenni a 9.1 beta 3-at.
-
Kardos.N
tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy 4s készüléket.
app Store-ból szerettem volna letölteni , de az illető adatait kérte.Létrehozni nem lehet már új fiókot , mert elfogyott az ingyenes accunt.
Mit tudok vele kezdeni ?
Azon kívül , hogy kérdezd meg tőle a jelszót ..... mert azóta off -
ryori
senior tag
9.0 ról 9.0.1 -re wifin frissítettem. néha néha befagy a kijelző, home power müködik de kijelző nem érzékel, home+power ujraindításkor érzékeli. furcsa mert 8.4.1 > 9.0 is wifis volt azzal semmi, most dfu-s restoret csinálok, hátha megoldódik a szoftverpara, egyúton felmegy a 9.0.2 is. 6+
-
206 cc
senior tag
válasz
Gsx-rr #120343 üzenetére
Erre a topikra gondoltam...
-
norbi2010
őstag
válasz
Bossattila #120336 üzenetére
Tok engem is érdekelne 6s-hez, csak nekem becsúsztathatós bőrtok kellene. Gondolom akkor a 3D Touch működik majd ilyen fóliával?
-
206 cc
senior tag
Pár nap és 6s tulaj leszek .Eddig is Spiegen tokokat használtam és erre is azt szeretnék.Valaki meg tudja erősíteni hogy ez a tok jó e az "S" szériához?
Még ez is szóba jöhet :mint alternatíva....bár ennél jelzik is hogy "s" kompatibilis.Hmmm...elég döbbenetes ami a 6s topikban folyik.....
-
gyuromoj
veterán
válasz
Bossattila #120338 üzenetére
5S-el használtam, de csak hívásnál rezgett. Illetve ébresztett és naplózta az alvást, lépéseket. Ahhoz hogy be tudd állítani különböző appokhoz, ahhoz JB kell.
-
gyuromoj
veterán
-
Bossattila
csendes tag
Sziasztok
Napok kerdese es erkezik az i6s-em lenne par kerdesem
3d vagy force cucc mukodik uvegfoliaval is :?
Tokot tudtok ajanlani :?
Es a xiaomi mi band mukodik vele vagy valami hasonlo esetleg :?
-
spawn21
veterán
Annyira jó az új frissítés , hogy 1,5 óra alatt lemerült a telefon 67%-ról! Mi ez a kula????
-
Gero66
csendes tag
Ip4s e-mailek megnyitásakor lefagy az email app.
Ez règebbi os verzioknal is megvolt ,már a legfrissebb os van fent,ès ez a hiba maradt.
Plusz egy kèrdès; viber nèl hogyan tudom a gesztusokat törölni, mert ha mozog a telom irás közben, mindig megkèrdezi : írás visszavonása- igen - nem.
Ha nem nèzek oda vissza is vonja amit nagy keservesen összepötyögtem.
THX -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Mostanában sokszor előfordul, hogy valamalyik iOS eszközön véletlenszerűen kikapcsol, vagy az imessage, vagy a facetime. És persze akkor mikor a legfontosabb lenne, hogy bekapcsolva legyenek, ja és persze ilyenkor az iphone mobilhívások sem mennek.
Van ennek valami magyarázata? Már 2x újraraktam minden iOS eszközt, és újként lettek beállítva. 8.4.1 nincs jailbreak egyik készüléken se.Üdv
-
Gsx-rr
veterán
válasz
mr.tamasbiro #120323 üzenetére
Kijelzőnek az a része amit nyomkodsz mindegyiken ugyanolyan színű.
Tehát szerintem teljesen mindegy a szín! -
mr.tamasbiro
őstag
Melyik a legjobb szín szerintetek ami strapabíró és nem nagyon látszik rajta a nyomkodás?
-
zaiczd
tag
Sziasztok! egy olyan problémába ütköztem, hogy itunesból gépről sehogysem tudom a zenéimet a telómra (iphone 4s) felmásolni, itunesban le tudom játszani, el is kezdi szinkronizálni, de amikor az elemek másolása jönne akkor befejezi és nem rak fel semmit, találkozott már valaki ilyesmivel ?
-
törölt tag
Érdekesség gyanánt írom, nem tudom, mennyire mondok vele újat, de ha a kamerából a bal alsó sarokban lévő kis előnézetre koppintva nyitom meg a fotókat, akkor ha vissza akarok térni a kamerához, elég elhúzni lefelé a fotót és voilá. Hasznos apróság, az ilyeneket imádom az iOS-ben.
-
Használta már valamelyiktek a Move to iOS programot?
Tényleg csak a készülék beüzemelésekor lehet áttölteni az adatokat az androidos eszközről? -
legiaap
félisten
Kikapcsoltam a mobile data-t es azota ott a piros potty a phone ikonnal. Van erre valami a beallitasokban, hogy eltunjon?
-
törölt tag
Jóbarátom vett egy Iphone 6-ot. Kiszerettük volna próbálni az iMessage-t, de valamiért csak magunkat láttuk, azt írta h kapcsolődás, de folyamatosan, több percen keresztül, ez miért lehet?!
-
válasz
nederlanden #120311 üzenetére
Ha valóban hivatalos helyről vásárolt független, akkor nincs. Az összes európai LTE frekit is ismeri.
-
univerzita
addikt
válasz
Van! Az hogy nem a enyém.
Szerintem nincs.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Ha nem lesz letiltva, miert is lenne....
-
nederlanden
senior tag
Sűrgős!!
Amerikából,konkreten Miami-ból behozott független,bontatlan i6s 64g-nek van vmi hátránya?köszi -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Edi77 #120306 üzenetére
Eddig úgy volt, hogy egyetlen IPA fájl volt mindegyik alkalmazáshoz. Mindegy, hogy iPhone-ra, iPadre, 64 bitesre vagy simára töltötted, ugyanaz a csomag jött le.
Az App Slicing-nak az a lényege, hogy minden eszkökre külön csomagok lesznek. Az iPhone 4S-en nem lesznek ott a 64 bites kódok, meg az iPades textúrák, iPaden nem lesznek ott az iPhone-os képek. Így jelentősen csökken majd az alkalmazások mérete.
-
mr.tamasbiro
őstag
Tudna egy kis összefoglalót írni valaki,hogy bekapcsoláskor lehet úgy,hogy ne kérjen semmi kódot meg amit?Mert androidon nekem nem kér semmit mert csak az idő megy vele.Egyébként milyen biztonsági megoldások vannak bekapcsoláskor?
Sms-t nem tudja követni,hogy mikor kézbesítik ha jól olvastam.?
Képeket és videókat át lehet küldeni bluetooth-on a laptopra mert nem érdekel a felhő és ahova szinkronizálja.?
Van valami program,hogy jelezzen nem csak hanggal hanem valami felvillanással vagy kijelzéssel,hogy mondjuk jött egy email?
Az i message-val sem jelez,hogy mikor olvasta el az üzit a partner?
Egy 16 gigásnak mennyi szabad helye van a rendszeren kívül?
Hírtelen ennyi. -
RockHaRD
addikt
Nem feltétlen iphone-os kérdés, de hátha tudjátok:
Ha lejár a 2 éves hűség a Telekomnál az asszonykám 5S-éről, akkor utána a biztosítás is automatikusan lejár, vagy azt ha fizeti tovább akkor megmarad?
+ ha 30.-án jár le, akkor utána másnap lehet csomagot váltani egyből? Ugye nem folytatódik magától a hűség?
-
mr.tamasbiro
őstag
Melyik a legjobb színek amin nem látszanak az új lenyomatok?
-
bandigno
senior tag
egy gyors kérdés: iOS9-ben a naptárban megadott egésznapos események végre megjelennek az értesítési központban?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Edi77 #120300 üzenetére
Elvileg azert ,mert van olyan program amibol tobb verzio van, Iphone Ipad Retina stb... Es ne kerulhessen fel rossz verzio egy adott mobileszkozre.
De jo lesz miutan letoltom ,majd a gepen is ujra le kell toltsem.Bar ezt nem ertem,mivel a gepen is akkor letolthetek rossz verziot elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest