Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
misiizsai
tag
Megvan az újabb Refurbished iPhone 5C.Kicsit a bal felső része fekete háttérnél sárgás-fehér.Ez normális? Vagy mehetek az 5.iPhone 5C ért?
-
adp
őstag
hogy a jó életbe rakok zenét itunes-sal a telefonra.... eddig régebbi itunesom-volt azon rámentem a telefonon lévő zenékre és commanderből símán behúztam, most frissítettem erre az új szarra és nem megy már így.... fél óra szarakodás után valahogy fel sikerült rakni 1 számot de fogalmam nincsen hogyan.... nem értem mi a szarnak kell ezt tulbonyolítani gyökér applenek
-
Onderon
senior tag
a touch id hiánya volt az egyik ok, hogy lecseréltem az i5-öm.
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #106989 üzenetére
Mondjuk azért azt se árt hozzátenni, hogy a tolvajok 99%-a azt se tudja, mi fán teremnek ezen dolgok, örül ha túlad a telefonodon gyorsan, nem fog az adataiddal szórakozni, de ettől még tény és való, hogy jobb biztonságban tudni őket minden esetben.
Szerintem is mindenképp ajánlott a jelkód használata, főleg touch ID-val, mivel úgy kb semmivel nem lassul a feloldási idő, sőt, 1 mozdulattal rövidebb is az egész művelet. -
Gsx-rr
veterán
válasz
r3dsnake #106989 üzenetére
De mivel pontosan semmi ilyent nem tartok a telefonomon. Minden ami fontos azt otthon tartom egy Nas-on es ha kellene valami akkor azt a telefonrol elerem egy kliensel ami jelszoval vedett.
De hozzateszem ezt se szoktam hasznalni.
Ilyen informaciokat ,hogy szamlaszam es jelszo eszembe se jutna a telefonon tarolni. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Gsx-rr #106985 üzenetére
Végülis csak a teljes levelezés, összes üzenetváltásod, privát facebookod, dropbox doksik, fotók, számlaszám férhető hozzá. Onnan már nem nagy kunszt jelszó emlékeztetőt kérni bármilyen szolgáltatáshoz. Ugye nem komolyan mondod ezeket a hülyeségeket? A telefon elvesztése másodlagos kár ilyen adatok mellett, ha valaki ügyesen él vissza vele.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Gsx-rr #106981 üzenetére
Remélem te is belátod, hogy mindig van rá esély, hogy kiraboljanak, nem csak lopásról van szó...
Persze, sima lopás ellen tudsz védekezni, de rablás ellen már nehezebb...
Ha van jelkód és iCloud lock, akkor használhatatlan lesz a telefon a rabló számára és esetleg meg is tudod találni, ellenkező esetben meg simán visszaállítja, tovább adja egyből és soha nem látod viszont a telefonod. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #106981 üzenetére
"A Touch Id nem vedi meg a telefonod attol hogy ellopjak."
De azt is megbeszéltük már hogy lopás esetén jobb ha rajta van (minthogy nincs) mert még lehet nyomon tudod követni. Illetve ugye az adataidhoz nem férnek hozzá, ha nincs rajta meg értelemszerűen igen!
De szerintem ezt nem magyaráznom kellene hogy előnyösebb ha be van kapcsolva, ha viszont szerinted nem így van akkor csak gratulálni tudok!
"Es hidd el van akitol biztos nem tudjak ellopni mert nem general olyan helyzetet! A lopasokrol nagy szamban a sertett tehet."
Minden emberrel megtörténhet, de azt tudom hogy vannak itt szuperhősök akikkel még véletlenül sem.
-
Gsx-rr
veterán
-
Djuree
félisten
megjött az ipad mini3-mam, hol tudom ezt beregisztrálni garancia miatt? van profilom de nem találok ilyen opciót. asszem a mini1-esem be volt vhol regisztrálva.
-
legiaap
félisten
8.3 óta mobilarénán nem tudok linkelni. Amint rákattintok a linkre kivág a home screenre. Másnál mi a helyzet?
Hihetetlen mennyire fos lett ez a frissítés. Kezd tele lenni a f..om amit Appleék művelnek folyamatosan. -
metju
tag
Sziasztok!
Kérdésemet feltettem mar az iphone 5s topikban is, de gondoltam itt is felteszem. Na szóval!Az egész problémám úgy kezdődött, hogy barátnőmnél utángyártott töltővel töltöttem a telefont, ami egy év utan kb tönkrement es azóta vele együtt a telefon üzem ideje jelentősen csökkent ...:/
El is vittük ismerőshöz iphone szervizeshez, aki kicserélte az akksit viszont ugyanúgy fennállt a jelenség. Azt mondta, hogy esetleg vigyem be icentre szervizbe vagy az almariumba ahol jobban ki tudjak vizsgálni. Bementem egy ICentre boltba es ott azt mondtak (plussz a fórumon is ezt a választ kaptam) hogy tuti az akksival van a baj. Vissza is vittem az ismerőshöz aki ismét kicserélte nekem, de sajnos még mindig ugyan az a baja...:/
Szerintetek mi lehet a gond ha nem az akksi? Nyilvánvalóan nem csesztek át az ismerősömnél ami egy kisebb Apple szerviz, nem lenne érdekük. Vagy ti is azt mondjatok, hogy vizsgaltassam be? 2 hónapja járt le a garancia es 3 óra a max használati idő amit ki tudok hozni a telefonból úgy, hogy ki van lőve az alkalmazás frissítés a helymeghatározás es a többi ezt befolyásoló tényező.Köszi a válaszokat !
-
D@niel
addikt
válasz
herb555 #106935 üzenetére
az update-ben említett alkalmazások egyértelműen hamarabb fel ugranak 4s-en, de általánosan elmondható némi gyorsulás, folyamatosabbak a bezárások is, de meg mindig meg tud reccsenni, pl egy vaskos weboldal bezárása, majd a home-ra való ugrásánál.
üzem idő terén hasonló, mint az eddigi 8asok.
megéri frissíteni.ezek az én tapasztalataim, nem biztos, hogy te aspektusod is megegyezik az enyémmel. célszerű factory reset-el feldobni.
-
TheMarci
addikt
Azért kicsit nevetséges a cím, hogy 'Nehogy frissítse a telefonját', miközben azért annyira nem eget verő problémáról van szó.
-
Ombi5
őstag
Udv. Van egy iPod keszulek, akarmilyen mmp4 illetve mp4-et teszek ra,nem jatsza le. Tetejen levo led 2-3 sargan villog,majd visszaall zoldbe. Mit ronthatok el? Sose kinlodtam meg iPoddal,de iPhone stb sose volt ilyen bajom...
-
jani70
aktív tag
Nehogy frissítse az iPhone-ját, megint hibázott az Apple
Ebből mi igaz?[ Módosította: radi8tor ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Hunt3r22 #106937 üzenetére
Szerintem meg inkabb akkor se!
Valakinek mervado ,hogy en ,hogy hasznalom a telefont?
Nincs szerintem 2 ember aki ugyanugy hasznalna ,tehat lenne viszinyitasi alapja!
Sot azonos embernel is kulonbsegek vannak hasznalatban.
Ezeket a kerdeseket sose ertettem! Sok ember valami csodat var a frissitesektol. Foleg egy majdnem 4 eves fejlesztesu telefonnal.
Nezd meg a hivatalos leirast mit tartalmaz a frissites.
De meg ha abban ilyenrol lenne szo se vennem mervadonak.
Hat meg azt hogy valaki mit mond. -
herb555
tag
Iphone 4S-t (t-mobile, 8GB) iOS 8.1.1-el használok jelenleg. Érdemes áttérni 8.3-ra vagy maradjak ezen inkább? Aksi élettartam hogy változik? Gyorsulás...stb?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
marsu. #106924 üzenetére
Szerintem az iTunes a ludas mert nekem frissítés előtt is annyit látott a telefon mint most, illetve gépen van egy PhoneClean nevezetű telefontisztító program, és az is annyi szabad helyet lát mint a telefonon.
Amúgy nem tudom a 8.3-nak köszönhető de míg az előző 8-as verzióknál ez a PhoneClean mindig talált ilyen 4-500 mb felesleges dolgot a telefonon, most meg 8.3 alatt csak 11 megát.
-
mcsontos
tag
csakhogy picit megtörjem a nyócponthárom hájpot
5e ft-ig van értelmes alternatíva iphone/ipod fülesre-headsetre?
headset lenne az optimális, de hangerő és léptető gomb minimum.(ja és fehér legyen, mással nemmenő)
-
-
marsu.
senior tag
Sziasztok!
Másnál is van olyan frissítés után, hogy pl. Itunes szerint a szabad hely 7,2 GB, telefon szerint pedig 7,2 GB a foglalt hely? Bekapcsoló + Home gomb restart megvolt (2x is) de nem javult. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet?
Valamint most az "Egyéb" kevesebb lett, a "Dokumentumok és adatok" pedig több. Ez másnál is így van? -
Laca1212
őstag
Nem tudom, hogy ez is a 8.3 bugja-e, de nálatok is ha kikapcsoljátok a Beállítások/Touch ID/Hangtárcsázást akkor ugyan úgy működik hosszú Home gomb nyomására?
-
univerzita
addikt
válasz
szildavid90 #106908 üzenetére
Frissítés ingyenes.
-
TXT
őstag
Akkor ujra, hatha jon ra tapasztalatbol valasz.
Sracok! iPhone 6 Plus-hoz melyik a legjobb bluetooth-os selfi bot valasztas, ami megbizhatoan tartja is a telefont es valoban mukodik bluetooth-szal exponalhatoan?
(Egy noname-et probaltam tegnap a MediaMarkt-ban, de az ledobalta a bluetooth-t es nem is exponalt, raadasul eleg gagyi volt minosegileg) -
-
szildavid90
aktív tag
Ha mar megvettem egy alkalmazást es jon hozza frissites akkor az mar ingyenes? Vagy ujra levonja az app arat?
-
catroot
veterán
Más tapasztalt már valami bugot a 8.3 alatt?
Konkrétan erre gondolok. Nálam - természetesen - jelen van.
A másik: az előbb akartam másik topikban linkelni telefonról. Amikor rámentem a link gombra, akkor amikor megjelent a szövegdoboz, azonnal kivágott a főképernyőre.
Úgy kellett bezárnom az app-váltóban a Safarit, hogy menjen újra. Ilyen sem volt még.
Úgy látszik, hogy tegnap este hamar örültem.
-
Ákinard
aktív tag
Úgy, hogy a fóliának csak egy rétege az üveg, több alkotóból áll össze.
-
nederlanden
senior tag
Első hiba fél év után az i6-nak!!
a kijelző fényerejét automatán használom amióta megvan hibátlanúl,tegnap óta viszont ugyancsak automatan bent lecsökken minimumra kint fénybe meg max háromnegyedíg húzza.bárhogy álítom automatan mindig lecsökkenti nagyon a fényerőt.miért vajon?(resetelést csináltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest