Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• istvan170
    aktív tag

Hat igen, az android "elonyei"... Emiatt azert en nem vagyok vissza, de kinek hogy.

Hát én időnként igen. Mondjuk ez azért nem mérvadó, mert még csak két hete használom az AIR2-t. Annyi mindenesetre már most látszik, hogy mindkét rendszer ezer sebből vérzik.
    Mondjuk a Droidos "vissza gomb" nagyon hiányzik, amivel bárhol, bármikor vissza lehetett ugrani egy szintet, vagy vissza lehetett menni az előző oldalra. Az iOS-en (ami állítólag annyira egységes, hogy csuda) ezért az egy műveletért vagy négy ujjal kell varázsolni, vagy áthúzni egyet a teljes képernyőn, vagy nem is lehet. Vagy programtól függően rá kell kattintani a valahol a Done/Kész virtuális gombra, vagy a felnyíló ablak mellé érinteni egyet. És ez csak egy kiragadott példa. A gyorsasága és gördülékenysége sem éri el a Sony Z2 tabletem szintjét, ugyanazokat a programokat futtatva. A file-ok kezelése egy vicc. Persze ezért kárpótol a jobb kijelző meg az akku is tovább bírja, de aki kategorikusan kijelenti, hogy egyik vagy másik rendszer a jobb, az vagy elfogult, vagy nem használta huzamosabb ideig mindkettőt. Esetleg annyira különböző árkategóriájú eszközökön próbálta ki a két rendszert, hogy az miatt nem objektív.

Új hozzászólás Aktív témák