Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
válasz kchris78 #42762 üzenetére
Mar miert is? Wifi kb mindenhol van manapsag, ahol meg nincs, ott kap a mobiltelefonomrol. Nekem is eddig kulon simkartya volt az ipadben, de amiota korlatlan internetem van a mobilomon, teljesen feleslegesse valt. Az meg szerintem nem eletszeru, hogy barki is fizessen a tabletre internetet es a telefonjara meg nem
-
pescara
aktív tag
válasz szabonagyur #42746 üzenetére
Koszi, azt hittem, hogy akkor az automata fenyerot is kikapcsolom!
-
pescara
aktív tag
Sziasztok! 9 es em van, ki lehet valahol kapcsolni az ejszakai sotet kepernyot? barhol keresem rajta, nem talalok lehetoseget, csak az idot engedi atallitani.
-
pescara
aktív tag
válasz sebgutkopf #19590 üzenetére
4 honapos, de azota nem csinalta ujra, ugyhogy felejtheto.
-
pescara
aktív tag
válasz sebgutkopf #19586 üzenetére
Eddig en se, csak egyszer csinalta. Tegnap frissitettem a softvert az utolsora, lehet, hogy ahhoz van koze.
-
pescara
aktív tag
Hali! Jartatok mar ugy, hogy magatol kikapcsol az ipad? Elojott az alma logo es ujraindult magatol.
-
pescara
aktív tag
Ha nincs rajta a tok akkor is?
-
pescara
aktív tag
Nalam is, filmet sem tudtam feltenni az ipadra. Szerencsere itt kiokosodtam,azota csak wifin keresztul .Es nekem is olyan hibauzeneteket hazudik, hogy az ipad nem tamogatja a formatumot . Wifin keresztul pedig siman megy.
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
válasz sebgutkopf #19385 üzenetére
En sem szoktam leejteni, vagy dobalni, de sokat utazok, olyankor jol jon, ha van rajta egy smart case, amikor kezitaskaban hurcolod. Folia sosem volt nekem se, az elolap egyaltalan nem erzekeny, ha meg nem hasznalom, a smart case ugyis vedi.
-
pescara
aktív tag
Ok koszi, nekem is 4 ora fullig.
-
pescara
aktív tag
Nektek mennyi ido alatt toltodik fel teljesen az ipad? Nekem a 2017 es kb 4 ora alatt . Kicsit soknak tunik ez, igaz nagyon sokat kibir utana egy toltessel.
-
pescara
aktív tag
Telefonalj az apple magyar segelyszamra. En tegnap inteztem egy dupla szamlazast, szo nelkul visszakuldik a penzt a szamladra. De szanj ra legalabb egy fel orat, mert eleg maceras, kapcsolgatnak ossze vissza. Es legyen nalad a gep, mert azt is azonositaniuk kell. Ugyhogy nem 2 perces telefon, ugy keszulj!
-
pescara
aktív tag
Nekem nem tort el, igaz nem dobaltam meg😂😂 Viszont tokeletesen vedi mindenhol es nagyon vekony.
-
pescara
aktív tag
32 euro ugyanarra, amit aprilisban megvettem. Nem vasarolok ritkan, mashol az olcso appokkal nem is volt soha problema, csak ezzel az igo navigacioval . Mondtak is, hogy masok is jartak mar igy. Utoljara is szo nelkul visszakuldtek a penzt. Szerdan intezem, meg is van mar mindket fizetesi igazolas az oldalamon. Ja es boldog karacsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
En mar masodszor, az igo navigacioval. Hiaba vettem meg tavasszal, es hasznaltam az iphonomon, amikor letoltottem az ipadra, ujra levonta a penzt. Telefonaltam, kb egy orat ra kell szanni....vegul visszakuldtek a penzt a szamlamra. Most ipadot csereltem es ugyanugy jartam. Kezdhetem elolrol megint a telefonalgatast😡😡😡
-
pescara
aktív tag
Sziasztok! Ti jartatok mar ugy, hogy 2x levontak a szamlatokrol a penzt egy megvasarolt applikacioert?
-
pescara
aktív tag
válasz szabogabor10 #19183 üzenetére
Szerintem es orvosok szerint is😂😂😂 nincs az az emberi szem, amelyik az aipad air retina kijelzoje es az azota megjelent modellek kijelzoje kozott kulonbseget tudna erzekelni. Kiserletek sokasagaval bizonyitottak, hogy fele fele esetben talaltak el az emberek, melyik melyik.
-
pescara
aktív tag
válasz #05304832 #19180 üzenetére
Akkor passz, sok sikert! Szerintem azt nem tudod, csak ha az apple segelyszammal konzultalsz, de arra szanj idot es legyen valaki angolul beszelo veled.Nekem egyszer duplan szamlaztak valamit, ezert hivtam oket. A magyar szolgalat fog irorszagba kapcsolni, nekem 40 percig kellett zenet hallgatnom, mire felvettek, de akkor nagyon segitokeszek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
válasz LilProphet90 #19163 üzenetére
Ha profik, akkor biztos! Olvtars nem azt irta, hogy kiesett a taskajabol es valaki felszedte.
-
pescara
aktív tag
Ennyire hulye nincs..Marmint aki hasznalni kezdene egy lopott ipadet.
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
Amit nem kinaban gyartanak, az biztos hamisitvany!
-
pescara
aktív tag
Treffnek! Igen , ne aggodj, mindegyik ilyen a tolton. En is par eve majdnem hulyet kaptam emiatt . Aztan kibrobaltam mas konektorokban es mas lakasokban is, mindenhol erezni lehetett, azt a bizsergest😂😂 Aztan bementem egyszer a mediamarktba azt hiszem es kiprobaltam az ott kiallitott darabokat is, amelyek tolton vannak egyfolytaban. Mindegyik ugyanugy razott kicsit. Azota mar a 4. Ipadom van, mindegyik csinalja tolteskor. Az emberek ujja nem egyforma erzekeny, nem mindenki erzi.
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
válasz Cuccok #18992 üzenetére
Ezert irtam, hogy a hasznalattol fugg. Ha valaki a tengerpartra is magaval viszi nyaralaskor es miert ne vinne, akkor biztos hogy a tengeri homok nyomokat fog hagyni. En a lakasban , zart helyeken valo hasznalatra mondtam, hogy felesleges a folia. Ha valaki mondjuk epitkezesen dolgozik es ott hasznalja, az egesz mas.
-
pescara
aktív tag
Ennel meg csunyabb bizonyitekom is van, de alig merem ide leirni😂😂 Egy full biztositott ipad, serules..stb biztositasa lassan lejart. 2 eves hibatlan volt. Az ismerosom konnyes szemmel foldhozvagta, en nezni se akartam, de mondta, hogy ha mar fizettettek vele full garit, akkor inkabb csereli egy ujra. Hat nem hittem a szememnek, semmi baja nem lett a szerencsetlennek, egy apro horpadas az egyik sarkan. Kijelzoje karcmentes, pedig arra erkezett. 3.probalkozasra sikerult neki kivegezni szerencsetlent. Ugyogy garantalom mindenkinek, semmi ertelme az elolapot foliazni. A tok kell, mert ha leesik , akkor a sarkok konnyen behorpadnak, mas baja nem lesz.
-
pescara
aktív tag
válasz Euripidész #18957 üzenetére
Mi mar teli borosuveget is ejtettunk ra, gondoltam ennek annyi- Nagyon csunya hangja volt. Hat csodak csodaja, meg egy mikro karc sem lett rajta, akarhogy kerestuk. Szerintem egy gyuru se karcolhatja meg normalis hasznalatnal.
-
pescara
aktív tag
-
pescara
aktív tag
válasz Euripidész #18908 üzenetére
En uzletben vettem, de kulfoldon.
http://www.istyle.eu/hu/laut-trifolio-ipad-pro-9-7-case.htmlAz amelyik az elso felul
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
Miert kell az itunes? Az appstoreban nincs ott a skype?
-
pescara
aktív tag
válasz Euripidész #18890 üzenetére
Nezd meg a Laut smart caset , a legjobb az osszes kozul, amit probaltam, nagyon vekony es tokeletes vedelem. Mondjuk nem olcso es 35 euroert talaltam. Folia minek ra, a kijelzo nagyon strapabiro, meg szandekosan is nehez osszetorni-)
-
pescara
aktív tag
Sziasztok! Most cserelik az osszetort Ipad air2-esemet , mert biztositva volt. Azt mondtak, nincs olyan raktaron es Ipad9.7 -est kapok. Az valamelyik pro?
-
pescara
aktív tag
Na ez igy nem mukodik:-))
-
pescara
aktív tag
Sziasztok. Miert van az, hogy a tv-hez wifin keresztul nem mindig csatlakozik az ipad, ha youtubeot nezek? Neha egybol felajanlja, maskor meg nem.
-
pescara
aktív tag
Sziasztok!Nektek is voltak problamak az elmult heten , kulonbozo oldalakkal? Mindig ujratoltott. Ma megcsinaltam az uj frissitest, azota minden tokeletes. 9.3.5
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
Meghibbantal? Ha meg nem robbant fel,vidd a rendorsegre azonnal!
-
pescara
aktív tag
Bokj ra a kek konyvre:-)
-
pescara
aktív tag
Ezt az esti fenyt probaltatok mar az air en? Sarga minden, szerintem nagyon rossz.
-
pescara
aktív tag
Nekem is, olvass vissza 3 at. En mar megcsinaltam:-))
-
pescara
aktív tag
Nekem mar az van 3 napja, semmi bajom vele. Az aksi, pedig kimerithetetlen:-)) Igaz nem jatszom a gepen, de egesz nap hasznalom, este meg valami film.
-
pescara
aktív tag
-
pescara
aktív tag
Sajnos tenyleg pont ilyen!
-
pescara
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest