- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
istvan170
üzenetére
Elfogadom, hogy az IOS sok kívánnivalót hagy maga után. Más kérdés, hogy én nem az oprendszerért vettem tabletet, meg a fájlkezelésért(mondjuk az lehetne jobb egy cseppet..), hanem azokért az alkalmazásokért, amik más platformon nincsenek, vagy bénák. Audio-video-zenei alkalmazásra gondolok, mikkel nagyon elégedett vagyok és komoly munkát is lehet velük végezni)
Mozizni böngészni nekem is sokkal szimpibb egy Z2-3 Sony tablet, amit kis óvatossággal a kádba is bevihetnék és van benne gps chip. Csak Z3 tabival nem tudnék stúdiózni, laptopot kiváltva...
Amúgy a GPS chipet nagyon hiányolom az AIR2-ből.. (Miért csak 4G-s tabletbe tesznek gps chipet almáék, mikor az A(ssisted)-GPS egy hétre előre letölti a műholdak pályaadatait, minden mobilba épített chip esetén ki-bekapcsolható és az mehet offline is?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest