Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
istvan170
üzenetére
Elfogadom, hogy az IOS sok kívánnivalót hagy maga után. Más kérdés, hogy én nem az oprendszerért vettem tabletet, meg a fájlkezelésért(mondjuk az lehetne jobb egy cseppet..), hanem azokért az alkalmazásokért, amik más platformon nincsenek, vagy bénák. Audio-video-zenei alkalmazásra gondolok, mikkel nagyon elégedett vagyok és komoly munkát is lehet velük végezni)
Mozizni böngészni nekem is sokkal szimpibb egy Z2-3 Sony tablet, amit kis óvatossággal a kádba is bevihetnék és van benne gps chip. Csak Z3 tabival nem tudnék stúdiózni, laptopot kiváltva...
Amúgy a GPS chipet nagyon hiányolom az AIR2-ből.. (Miért csak 4G-s tabletbe tesznek gps chipet almáék, mikor az A(ssisted)-GPS egy hétre előre letölti a műholdak pályaadatait, minden mobilba épített chip esetén ki-bekapcsolható és az mehet offline is?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós kamerák
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest