- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Eléggé "csehszlovák" megoldás lett ez az USB töltés, tekintve, hogy az olcsóbb, pl. Baseus tollaknál is van vezeték nélküli lehetőség. Az mondjuk teljesen szubjektív, hogy kinek bosszantó mondjuk hetente-kéthetente levenni az iPadről és feltölteni.
Viszonylag ritkán használom, ennek ellenére kb. másfél-két hét alatt le tud merülni. -
zaskar
senior tag
Szerintem a Pro gyengébb üzemideje nem szorul magyarázatra. Az Air 3-ban az adatok szerint alapból párszáz mAh-val nagyobb akku van. A Pro-ban a 120 Hz-es kijelzőnek, az M2-es processzornak valószínűleg jóval nagyobb az energiaigénye. Én is hasonlót éreztem, amikor 2017-ben Air 2-ről váltottam az akkori Pro-ra, ott is szembetűnő volt az üzemidő csökkenés, de hamar túltettem magam rajta. Most nekem is M2-es Pro van, az 500 ciklusos régi Pro-m után ennek szuper az üzemideje
-
Ragnar95
félisten
Lehet, hogy oxidálódott valamennyire. Ha az ezen cikkben is említett fekete hatásra gondolsz tudom,hogy sárgulást írtál, de olyanra még nem láttam példát, csak az említett fekete korrózióra, azt megpróbálhatod letisztítani. Amíg tölt a kábel, nem hiszem, hogy cserélnék.
-
30z.Samu
félisten
-
Köszönöm, úgy tényleg működik.
De asszem hagyom a fenébe ezt a multitaskot, nekem fontosabb a kénylemes előrelapozás.Crystalt is megtaláltam (fizetős). Egyelőre maradok a Weblocknál.
@local1: nem rossz, kicsit darabos itt-ott még (Air2), majd fimonítanak rajta, 8 is jó volt.
-
-
-
-
-
silmatauki
őstag
"a case persze jobb lenne, de az még nem is kapható errefelé. Na meg az ára is szép, de ebayes ócó case sem lenne a legjobb megoldás."
1, Apple store-ban online már kapható a Smart Case. (Persze szerintem az árát nem éri meg.)
2, az eBay-en egész jó Air2 tokok vannak – pár nappal ezelőtt írtam a saját rendelésemről.
-
malphitee
senior tag
Mar ne is haragudj de ki az M.O-n aki edigitalban vasarol AKARMiT is nem hogy draga elektronikus eszkozoket, mikor az arak az egben vannak es pont egy ipad nal mind1 hol veszi az ember mert barmelyik apple boltba kicserelik es javitjak. De akinek a penz nem szamit, vasarolhat bugyuta modjara persze
Az is bozonyitja hogy 98K most a mini2 16gb edigitalban, hetfon meg megrendeltem a legolcsobb helyrol 86500ft ert.. Ingyen hazhozszallitassal.
-
p87
senior tag
Eléggé érezhető alacsony hangerőn is, nem tudom, hogy hardveres hiba-e, de még nem olvastam olyat, hogy valakinek ne rezonált volna, szóval szerintem mindegyik ilyen.
Nem tudom, lesz-e erről valami közleménye az Apple-nek, vagy egyáltalán foglalkoznak-e ezzel és próbálják javítani hardveresen, de lehet szoftveresen is lehet rajta javítani ha megtudják oldani, hogy levágják a hangszóróra jutó mély hangokat.
Ha jól emlékszem 52-53GB a felhasználható hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest