- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nem tudom ismeritek-e a Sugrut — ez egy ragasztó ami alapból gyurma állagú, de szilikon keménységűre szárad meg, így lehet vele mindent csinálni, pl. ruhaakasztót, törött kábel burkolatot stb. stb.
Szembejött ez, hogy telefon tokot is tud helyettesíteni:
[https://sugru.com/projects-inspiration/tech-gadget/how-to-make-protective-phone-bumpers]
Vettem is alzában, raktam fel feketét az iPadre, mert elegem van az összes nehéz tokból, és hogy sosem látom a cucc designját. Mágneses tokban már megsérült az egyik sarka, szóval én azt azóta csak nagyon ünnepi alkalmakkor használtam.iPaden egyébként nem néz ki annyira bugyután mint telefonon, főleg feketében. Kíváncsi leszek meddig bírja majd. Most még szárad.
Telefont egyébként elég jól védi, dobálják itt, meg minden:
[https://youtu.be/f2jDDkbA8ag]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest