Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
dave182
üzenetére
Már csak megszokásból is: Kensington UH1400P. Drága, igen, de mindene megbízhatóan működik minden platform alatt és bitanggyors. 4k60, Gigabit LAN, sok port, kártyaolvasó… Thunderbolt 3.
(TB4-esek, amin van is sok port, azok 100k fölött indulnak, HDMI 2.1 nélkül pedig nincs értelme azt választani)
-
-
törölt tag
válasz
dave182
üzenetére
Igazad van. Sajnos a zenei és videótartalmak beszerzése miatt sokaknak kevés. iTunes Storban is sok kedvencem csak más országban érhető el. Meg sem vásárolhatom. Na meg jópár régi film, sorozat nincs is fent, vagy ha fent van, nincs magyar szinkron hozzá. Ezért vagy lemond róluk az user, vagy a Torrentet hívja segítségül.
-
consono
nagyúr
válasz
dave182
üzenetére
Nem lenne rossz, én is örülnék neki. De amíg nem minden app támogatja az osztott képernyőt sem, addig nem várok fél lábon állva
Vagy amíg állított helyzetben nem lehet egymás alá megnyitni két appot... Van még hova fejlődni. Persze pont ezeket egy verzió ugrással meg tudják lépni. Főverzió, új feature-ök, mindenki frissítse az alkalmazását. -
consono
nagyúr
válasz
dave182
üzenetére
Ez mondjuk tényleg jó lenne, de gondolom az appok nincsenek felkészítve minden felbontás arányra... Megoldás lenne pl. az, hogy ilyen esetben fix felbontású ablakban fussanak a nem kompatibilis appok, de nem tudom mikor fogunk ilyent kapni. Ezzel elismerné az Apple, hogy desktopra viszi az iPad-et, ami betenne a Macbook Air-nek...
-
-
Divinity
őstag
válasz
dave182
üzenetére
Egy régi stickes billentyűzet van még, azzal is próbáltam meg az MX-et is próbáltam stick módban, ugyanaz a hiba sajnos minden esetben
Ami még érdekes és így lehet, hogy az appok lesznek a ludasok, hogy a remote desktop kliensen a virtuális keyboard is ugyanezt produkálja -
Parson
addikt
válasz
dave182
üzenetére
A magic keyboard csak asztali felhasználásra lett optimalizálva, de pl ágyban háton fekve, vagy ágyban hason fekve, vagy akármilyen pozicioban, ahol neked az lenne a célod, hogy teljesen vizszintben legyen a képernyö a billentyüzettel, nem megoldható... és igen, ezek mind olyan felhasználási módozatok, amik gazdagitják az élményt, a kényelmet... márpedig ezért is kell ez az eszköz, hogy minél rugalmasabban lehessen használni.
Engem is bosszant egyelöre az air4 lehetöségei, de még van egy évem kitalálni, mi legyen... addig lehet hogy jön vmi ujitás ott is, bár erre kevés esélyt látok jelenleg.
-
-
ROBOTER
addikt
válasz
dave182
üzenetére
A kolléga leírta, már nem ismételném.
Nekem most komoly szükségem lenne egy tabletre, de most már lehet kivárok január 1-ig. Eddig minden iPademet 2..2,5 év múlva eladtam gari nélkül, használtan. Gondoljunk bele, 2022 közepén mekkora árkülönbség lesz a használt piacon egy 2020. december végén és egy 2021 január elején vásárolt azonos iPad között. És ha a gyártó reagál és beárazza, mondjuk megemelkednek az árak? Simán benne van a pakliban. Rohadt nagy a csend, pedig ott, ahol 30..50 ezerért adják a garancia kiterjesztéseket, komoly hatása lehet.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
dave182
üzenetére
“Az eredeti Ligh ing csatlakozó masszív ,erős ,biztonságos...
Tudjátok hányszor volt ,hogy vezetékes füles mellett kiesett a telefon a kezemből és a csatlakozás stabilitása fogta meg hogy ne essen le a földre ,vagy akár töltés közben... ?
Egy USB C ilyen helyzetben biztos hogy kicsúszik a helyéről és levál a készülékről ,sőt az instabil állapotát tekintve még bele is törhet simán.USB C bemenet egy silány minőségű instabil megoldás ,azt nem értem mire fel hajlik felé az Apple ,hogy már a kábel másik vége is az aminek semmi értelme nincs.
Egy light ing csatlakozás feszes ,fém belepattan rendesen a helyére és minden adatra képes ,míg az usb c t úgy kell mindenhova bedugni ,hogy oda figyelve ne hogy kárt tegyen az alkatrészben...
A két csatlakozás mellett fényévnyi minőségi különbség van ,ráadást usb c kábeleket a legutolsó kínai is kiadja hibátlanul ,míg egy light ing ot egy alap gagyi kínai gyártó nem tud megoldani rendesen mert a csatlakozó elromlik egy hónapon belül.“
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(kihez van közelebb, ki felé fordul jobban, stb...
)