Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Ahogy mondod, nekem is útközbeni használatra kell. De jobban megnézve ezzel az árral kicsit átbaszva érzem magam, egy sima ipad diákkedvezménnyel lehet jobb üzlet lenne. Nem csinálok semmit, csak redditezek és filmet nézek. Miért ennyire feláras a mini?

smc:
Megértem, de mégse értem meg.
Régebben a miniknek hatalmas sellingpointja volt a jó ár. Ezt most nem biztos hogy ki merném jelenteni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Régebben a miniknek hatalmas sellingpointja volt a jó ár. Ezt most nem biztos hogy ki merném jelenteni.