-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Javitom: minden bejelentkezve maradt es van ami mostani allapotot mutat van ami a javitasra leadottkorit de belépve...áh...fenébe elég sok nem nyilvanos belepesi adatom volt/van pl. Onenote-ban ami nem volt kijelentkezve...
Hol tudom megnezni hasznalta e valaki nem onnan ahol én voltam? -
psg5
veterán
Nos hiaba valtoztattam jelszavaimat, appleID-t stb. Javitas utan amit idaig neztem appok naprakeszek. Onedrive, yahoo, face...nem értem. Ki is leptettem amit lehetett tavolrol minden belepett eszkozt...gáz...
-
psg5
veterán
A kijelzőn nincs semmi, ez a hiba. Nem tudtam, hogy lehet távolról is gyári beállításokat visszaállítani, illetve ezért kérdeztem itt a topikban mit lehet tenni, de a távoli törlés nem merült fel itt sem, hogy lehetőség lehet. Nyilván ha a kijelző működik, (ahogy más eszközömet is szoktam) kiléptettem volna mindenből és visszaállítottam volna gyárira, de ez nem volt lehetséges.
Ipaden nincs semmi amivel gondom lenne, csak a felhőben (levelező, drivok stb), de azoknak megváltoztattam a hozzáférését, ahogy az AppleId-t is. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Nyilván túlparázom, de most szervízben van az Ipad. Megváltoztattam az AppleID-t és minden felhő elérésemet. A szervíz hívott, hogy kell a jelkód. Megadtam. Ezzel csupán a készülékhez férnek hozzá ugye? AppleID-hez már nem?
-
psg5
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Ezt PC-ről hol állítom? Apple Id-be belépésnél kétlépcsős van mert küldi telefonra a kódot, de icloud-ot itt belépve nem látom. Apple Id-ben látom, hogy kétlépcsős bekapcsolva, de azt kapcsolni nem tudom és azt írja, hogy a biztonságos eszközökre is elküldi a kódot.
De talán az eszközöknél kivettem magát az Ipadet, így már nem biztonságos eszköz ha jól értem. -
psg5
veterán
Ha apple id belépést megvaltoztattak tavolrol akkor nem tudnak belépni szerviz?
Mit tegyek még osszes jelszo megvaltoztatasan kivul hogy biztonsagban tudjam szemelyes dolgaimat? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Valószínűleg alaplapi hiba vagyis gondolom tobb lesz majd, mint egy aksicsere ( még árat nem tudoj) a javitas Ipad 2017. Megéri vagy ebbe már ne ruházzak?
-
psg5
veterán
válasz
tuzpenge
üzenetére
https://www.icentre.hu
Velük beszéltem. Ő az egyik akit megadott az Apple Care.
Azt mondták, hogy térítés ellenében Ipadeket nem javítanak.Nekem amúgy is macera, mert kellene jövő hétre, de90km-re lakom Fővárostól...hát még így, hogy keresnem kell nem hivatalos utat.
-
psg5
veterán
Na megjöttem. Beszéltem hivatalos szervizzel. Hivatalos szerviz nem javít gari időn túl Ipadet vagyis keresnem kell valakit aki "csak úgy" javítja, cseréli az aksit (valószínűleg)...nem túl biztató...kicsit meg is döbbent.
-
psg5
veterán
Illetve honnan tudom meg az imei szamot? Serial szám a dobozon rajt van.
#31910: probaltam (bár nem apple gép) de nem latja.
-
psg5
veterán
Továbbra sem tudom bekapcsolni. Szerviz?
Valtoztassam meg az osszes jelszavamat? Tippem szerint akkumulátor tönkrement. 18 ezerert látom cseréjét. -
psg5
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Nah pont azzal nekilattam. Talan egy lehelletnyi szosz jott belole. Most ujra feltettem toltore de semmi. Most (appke.com szerint) varni kelkene egy órát hogy toltodik e? Ilyenkor azert már azonnal jelezni szokta hogy toltodik ha jol emlékszem bár talán csak egyszer engedtem teljesen lemerulni.
Van másik kabel amit a hozzavalo billentyűzet hez kaptam az szinte alig volt használva azzal is ugyanaz.
Telefon toltovel lehet probalni? (Csak droidos telefonom van)
-
psg5
veterán
Sziasztok! Adott egy ipad 2017-es 3.5 eves imadott eszkozom.
Kb 3 órával ezelőtt feltettem toltésre mert kiirta hogy 10%. Most raneztem hogy hogy áll, de fekete a kijelző. Főgomb+bekapcsolo gomb hosszu nyomvatartására sem tortent semmi. Masok kábellel is megprobaltam tolteni semmi. Toltom nincs masik illetve telefon tolto nem tudom jó-e(nem ertek hozzá, hogy milyen tolto kompatibilis esrtleg hozza). Teljesen vége? Ezidaig srmmi nem utalt arra hogy gond lenne. Szervizbe nyiovan vinném ha csak az a megoldas, de igen személyes anyagok is vannak rajt illetve felhokben ami ugye elerhetove valik ha valaki belep. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Ipad 2017 rő, bar gondolom minden ios nél ugyanugy, hogy lehet mindig tv app-ot nem apple tv re tukrozni?
Ott a jel de nem aktiv... -
psg5
veterán
Os 11 ota sokkal jobban merul pad. Mit erdemes tenni hogy kevesbe?
-
psg5
veterán
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Akkor sem irta ki amikor hirtelen leugrott 9% ra.
Azt irja: a hasznalati idok a teljes feltoltodes utan lesznek megjelenitve.
Miota megvan nem jelenitett meg semmit
1eve -
psg5
veterán
Miert nem ir ki soha semmit az akkumlatorhasznialatnal?
Az utolso teljes feltoltes ota eltelt idonel sincs semmi pedig most is 100% ra van toltve... -
psg5
veterán
Sziasztok!
Egyik pillanatról másikra elkezdett lassulni, mitol?
Pl ikonok képe sincs meg mindenhol. Mi ez s lehet e javitani
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Van egy gmail-es címem amit gmail appal használok és van egy exchange céges mailom amit szintén oda szeretnék behívni, de nem megy. Sem külön nem látom, mint levelező app (pedig minden be van állítva) sem a gmail appban nem jelenik meg másik fiókként.
Droidos telefonomon szépen tudok választani két mail közül ha megnyitom a gmail appot.
Hogy tudom Ipad-en is beállítani ezt? -
psg5
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Koszi! Kiprobaljuk a masikat!
-
psg5
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Koszi! Itunes masra van?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Ipad-ről PC-re (laptopra) képek és videók letöltése, hogy működik? Illetve milyen mód az amit két idősebb kollegának is el lehet magyarázni, úgy hogy meg is tudják valósítani? Itunes Pc-re és Ipadre és kész? Vagy van szoftvermentes esetleg más megoldás?
(A felhőből való letöltés nem játszik náluk) -
psg5
veterán
Erre esetleg valaki?
Vagy hasonlo ket fejtamla koze szerelheto vagy egyik tamlara szerelheto de kozepre belogo tartot valaki hasznalt már?Az elozo hsz ekben egy tamlara szerelhetokrol olvasok de nalunk ket gyereknek szolgaltatnam valahogy kozeprol a musort.
-
psg5
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
El szeretném forgatni a pdf fájlt. (képként szerepel benne minden), de onedrive-on ez nem megy, legalábbis nincs ami feldobja a forgatás funkciót, azért gondoltam, hogy ha a pad-en van akkor valamilyen app-val már forgatható. Nem feltétlenül kell hogy el is mentsem az elforgatás után, de nem lehet így olvasni egy keresztbe scannelt anyagot.
-
psg5
veterán
Ipad-re felhőből nem tudom letölteni a pdf fájlaimat. Mit kellene tennem, hogy fizikailag is fel tudjam tenni az Ipadre? (Ipad 2017)
-
psg5
veterán
Lehetséges, illetve hogyan lehet egyszerre két ablakot megjeleníteni 2017-es ipad-en?
Pl egy word és egy böngésző vagy egy pdf és egy word stb. -
psg5
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Igen vlc-vel egyértelműen jobb a minőség! Köszi!
Remélem offline is működik. -
psg5
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Ez mit jelent a gyakorlatban? Fent van egy felhőben (google drive) megnyitom a vlc-t és az letölti?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Azt hogy tudom megoldani, hogy az Ipadre varázsoljak 2 divx filmet (1-1Gb)? Hogy kocsiban offline is tudják a gyerekek nézni?
Van két film (avi és mkv) google drive-omon, de nem tudom leszedni őket ipadre. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Hasznalt valaki ilyent? Nem esik le zotykolodestol?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Keresek 9,7-es 2017-es Ipad-hez autó fejtámlájára szerelhető tartót. Vagy olyan lehetőséget, hogy a két ülés közé behelyezhető legyen (gyerekek hátsó sorban nézhessék a videót).
Most jön Black Friday és gondoltam valahol lehet jó minőségű akciósan.
Persze BF-en kivül is érdekel. Hol és milyent érdemes? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Csak az ujjlenyomatos gomb ketszeri megnyomasaval lehet eljutni oda hogy a futo alkalmazasokat feldobja es azok kozul valasztani tudjak vagy van mas mod is?Na kozben megvan. Ha alulrol felfele huzok egyet akkor is elojon.
-
psg5
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Be van kapcsolva az aku szazalek...pc re meg nem tettem.
-
psg5
veterán
Utolsó teljes feltöltés óta eltelt idő Nél nalam nincs semmi. Hogyhogy? Már ketszer feltoltottem teljesen.
-
psg5
veterán
sziasztok.
az miert hogy pl [ezen] a videon az ipad 2017 eseteben hatul oldalt van egy fekete sáv de mas videokon s pl az enyémen nincs. Ez mitol? -
psg5
veterán
A futo appokat elohivni csak az ujlenyomatos gomb ketszeri megnyomasaval lehet?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az elfogadható, hogy (ipad 2017-nél) (egy részénél , a kamera alatti rész) megnyomom erősebben az érintőkijelzőt és érzem, hogy akkor tapad hozzá a hátuljához vagy hogy is mondjam...nem tudom érthető-e...minden rendben, nincs hiba nagyon patent és pörgős meg minden csak most fekve fogtam kézbe és egy kézzel akartam letenni és erősebben összeszorítottam azon a részen és akkor éreztem... -
psg5
veterán
Ha böngészőből szeretnék tölteni pl egy PDF fájlt, nem tudom letölteni, mindig egy másik ablakban megnyitja a böngésző mindegy hogy Firefox vagy chrome.
Le lehet valahogy tölteni a fájlokat IPad-ér?Sőt ügyfélkapu a beléptem rákenték a letöltésre egy fontos doksinál de nem történt semmi viszont ügyfélkapuról eltűnt...remélem valahova letöltötte ugye? Segítsetek fontos lenne hol találom ha tényleg letöltötte.
-
psg5
veterán
S még egy: ha elsőre 100% töltöm nem kell tovább ugye? Aksi olyan mint az új telókba ugye nem kell egy éjszakán tölteni?
-
psg5
veterán
Azzal hogy ID-vel bejelentkeztem azzal regisztráltam is az apple-nél az eszközt?
-
psg5
veterán
Megvan!
Notification Centerbe be kellett tenni az akkumulátor widgetet és azonnal megjelent
Most rádugtam egy PC-re hogy töltsön de ekkor lecsatlakozott a bluetotthról ls a PC akarja telepíteni
ekkor hogy látom, hogy töltődik?? Egyáltalán PC-re dugva bekapcsolva kell hagyni szerintetek? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Megjött Ipad 2017 és Magic Keyboard. Tetszik. Amire kell tuti jó lesz egyre inkább úgy látom

Kérdésem: Magic Keyboard-nál neten azt olvasom mindenhol, hogy a Bluetooth beállításokban látnom kellene pl a töltöttségi állapotát a bill-nek (igaz csak Mac esetében írják a példákat). Azonban nem látom. Honnan tudom, hogy mennyire van feltöltve és töltenem kell-e?
Valamint sima PC-re dugva USB-n tölthetem? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Az jatszik valahogy hogy LG V10 droidos telefon mobiladatkapcsolati internetét megosszam Ipad 2017 nek? Ha igen mi a modka egyik illetve masik oldalon? -
psg5
veterán
Ne sajnáld az MM-et. Gyanítom azért akciózták be mert a boltokban maradt kiállítási daraboktól akarnak megszabadulni mielőtt jön az új szállítmány.
(persze ez csak tipp) Netes rendelésnél 10-15 nap mire jönne ez már eleve fura volt felhívtam őket és ahogy látszik is a neten, egyes áruházakban elérhető viszont kiderült, hogy csak korlátozott készlettel (lásd 1-2db)... -
psg5
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Igen, tudom ilyen vagyok, de már volt hogy megégettem magam, így van is rá okom

Köszi!

Rendelem.
Már csak az bosszant, hogy ezt a tokot kénytelen leszek innen rendelni mert egyenlőre máshol nincs (számlás helyen) -
psg5
veterán
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nézegettem most rendelés miatt az árakat és az MM-ben (akciósan) 118k az Ipad 2017 az Aqua-ban meg 121k...most mi ez? Aquanál folyamatosan ment fel (úgy emlékszem 108k-n volt 2 napja.
Most akkor az Aqua ettől függetlenül pl nem magyarországra szántat árul?
Mivel MM-ben 10-15 napot írnak kiszállításra máshol kellene néznem ezért keresgetem...
Iponban meg 126k vagyis az MM-es nem akciós ár felett van az ár. Most már nem vágom hogy mi alapján dönthető, hogy "szürkézik"-e a cég vagy sem

-
psg5
veterán
válasz
üzenetére
Persze, köszi is a hsz-t, ráadásul ez human egyetem vagyis még kevésbé lesz fgvny, diagrammok stb. vagyis tényleg indokolt lehet a toll, de olvasgatva nem úgy tűnik mintha kiváltaná a bill-t. De egyértelműen csak nálam.

Az is nagyon pozitív, hogy nem ördögtől való ezek szerint egyetemet végigcsinálni vele
Köszi! -
-
psg5
veterán
válasz
LilProphet90
üzenetére
Koszi. Igen azt lattal csak gondoltam occsoban meguszhatom de vegulis ilyen teteleknel ez nem oszt.

No ugy tunik belevagok a rendelesbe bár remelem nem fogom szidni nagam hogy 180k ért (ipad+bill+tok) miert nem laptopot vettem...
De tenyleg csak harmadik szamu gepkent kell kethetente suluba jegyzetelesre es tanulasra. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Nyilvan nem szakportal de itt nem irjak hogy az Ipad 2017 megkapná hivatalosan az ios11-et. Ez megfelel a valosagnak?
-
psg5
veterán
Kipróbáltam MM-ben a wireless magic bill-t és az Iped pro-hoz tartozó magyar nyelvű tokkal együttes bill-t. Egyértelműen a wireless a használható. A tokos (persze tudom, hogy ipad 2017-hez nincs is magyar) csak nagyon ideiglenes megoldás lehet de a wireless hosszútávú.
-
psg5
veterán
Errol tudtok valamit? Jo marka? Mashol nem elerheto rovidebb szallitassal? Ez az elso magyar tok-bill ipad 2017 re amit talaltam bár ennek azrrt kicsinek tunik a billek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Alienware 17r4 olvass
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
1eve