- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen egeret válasszak?
- Célegyenesben a Yettel TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Egy kis helyzetjelentés, ha valaki most gondolkozna ilyet venni használtan, legyen referenciája.
Mini 2 használok, lassan két éve megvan, de igazán elégedett csak iOS 8.4-el voltam.
9-től felfele, nagyon sokat lassult, ez nem a menü lapozásában, hanem appok elindulásánál, multitaskingnál egyértelműen érződik. Egy sima Safari-FB Mess, vagy Safari - YouTube váltás is sokszor fájdalmas, 1,5-2-2,5mp gondolkozással jár. De ha már elindult, FB és YT appokon kívül a többi normális sebességgel fut.
Akuidő is érezhetően sokat romlott, gondolom ebben benne van az elhasználódás, de szerintem szoftver is felelős érte (iOS 8.4.3-al rendszeresen 8-9 óra használat jött össze két nap alatt - Safari, FB Mess, FB, YT)Ráadásul, amíg az i5 telefonomat mindenféle tok nélkül használtam több mint másfél évig, és a kijelzőjén keresni kellett a hajszálkarcokat, addig a Mini 2 első perctől tokban volt hordozva mindenhová, anélkül max a házban használtam, a kijelző (főleg lent és fent) tele van karcokkal, kb olyan szinten, mint anyum kínai, 20.000-es tabletje.
-
Alex91
félisten
Valaki tud nagyon vekony hatlapu tokot Air 2-hoz?
-
Scale
őstag
válasz
norberto_th
üzenetére
Nekem is csinálta egyszer de nem zavaró annyira, vagy magától elmúlt vagy újraindítottam.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Náltok is jobban merül a 10.3 mint a 10.2.1?
-
LilProphet90
senior tag
válasz
norberto_th
üzenetére
Nem szokta, ellenben iBooks ha véletlenül elforog 4:3-ból 3:4-be, aztán vissza, akkor az utóbbi képarányon marad, ez már sok verzió óta nincs korrigálva.
-
válasz
norberto_th
üzenetére
Kb. 2-3 havonta 1x; újraindítás megoldja.
-
agabe
addikt
válasz
norberto_th
üzenetére
meg nem talalkoztam vele.
-
Audison
senior tag
válasz
norberto_th
üzenetére
Igen, bár nálam eddig 1x fordult elő. (Air2)
-
norberto_th
aktív tag
Másnál is előfordul, hogy befagy a képernyő automatikus elforgatása funkció?? Nálam vagy álló helyzetben marad vagy fekvő és nem hajlandó elfordulni..csak hard reset után, elég gáz! IOS 10.3 óta csinálja ezt...
-
agabe
addikt
válasz
atti29
üzenetére
sehogy valoszinuleg

Ha nem ilyan jatek mint mondjuk a clash of clans ami az adataidat sajat szerverein tarolja, akkor nincs ra lehetoseg, ha be lehet jelentkezni valami kozponti helyre es ott a tarolt allapotod, akkor tud ugy mukodni, de ezt a jatek inditasakor eszre fogod venni, mert ha be tudsz jelentkezni ugyis kerdezni fogja az adatokat.
Siman mentest atvinni ha az androidos geoen van akkor azt nem kehet atvinni.
Ja amugy gratula a szerzemenyhez
-
atti29
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm válaszaitokat ! zolikaDB
50 ezer lenne a keretem,mivel csak egy játékra használnám ,mint írtam! Még persze 4g sem ártana de ameddig a lepedőm ér addig próbálok nyújtózkodni!
Ebben az árban gondolom könnyebben tudtok ajánlani és nagyon megköszönöm!
Az ár 50 maximum 55,ami a legjobb ebben az árban!
Van egy sima air 55 ezerért,ipad 4 retina is mit érdemesebb?!
16 gigás elég bőven de ha 32 is van ,Akkor ugye nem ellenkeznék!

-
weinmaker
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Nekem zenéhez kell, megvettem sok zenei programot, szóval igen, felejtős.

-
agabe
addikt
válasz
weinmaker
üzenetére
Hat tablettel nem ugy vagyok mint telefonnal, ott a kisebb tarhely is eleg szerintem, mert mindent ugyis streamels, nem fotozol/videozol vele.
Igaz, hogy tobb nagyobb apphoz mar kellhet hely, igy jobban johet legalabb 32Gb, de ha szinte csak tartalomfogyasztasra kell, akkor 16-os is megteszi, de azt akkor jo olcson vedd, ma mar 80ezer felett nem szabad olyat venni hasznaltan.
32-es, (vagy akar 64-es ) meg 100ezernel nem er tobbet, mivel 120 alatt mar van uj 32Gb-os air2 is.
Ha viszont a mostani tableted fele szabad, akkor lehet mar 32-esen pont nem fersz el, de az sem lehetetlen, hogy egy jo kis pucolas rafer, es folosleges dolgok nelkul valszeg sokkal kisebb teruletet foglalnak el azok amit tenyleg hasznalsz is.
Talan legjobban hasznaltak kozul egy jo aron kifogott (90ezernel nem dragabban mondjuk) 32Gb-ossal jarhatsz, mert az meg tuti garis is.
Ha mondjuk az ar nem szamitana akkor persze ipad pro 9.7-est kellene venni 128Giga tarhellyel
-
weinmaker
őstag
Ugye jól sejtem, hogy a 16gb-os air2-t nem szabad megvenni? Túl kicsi a memória. A jelenlegi ipad 4-em 64-es, de azon a fele szabad
Csak mert sok 16-os air 2-t hirdetnek. -
törölt tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ez csak a pénzről szól, szerintem! (Mármint az apple részéről. Az embernek az az érzése, hogy újabb bőrt akarnak lehúzni gyakorlatilag egy meglevő hardverről, némi kozmetikázással! Persze ezt más is csinálja, lásd: sikeres hollywood-i filmek folytatása, ahol szinte kevés kivétellel azt mondja az ember, hogy kár volt a folytatást megcsinálni...)
-
agabe
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Air 2 ios10-el sem lassabb mint 9-el volt, és szerintem 11-el se lesz gond ha mondjuk ios9-hez hasonlítod majd.
(#16251) ittakary :
azé tényleg nem szar, csak költséghatékony valóban, de a felhasználók 99%-ának igényeit megfelelően jó színvonalon ki tudja elégíteni.
Pro2 -re kíváncsi leszek, és egyszer tuti nem fogom tudni megállni, hogy ne vegyek egyet, de lehet nem idén jön el az ideje ami részben ára miatt lesz, részben meg tényleg jó az air2 még mindig és persze a mostani "új" ipad is. -
atti29
tag
Sziasztok!
Érdemes beruházni egy sima ipad2-re,használtan?
Egyetlen játék miatt kellene(Csr2)!
Ha érdemes és van elfekvőben ne tartsátok magatokban!
Válaszotok előre is köszönöm!
-
silmatauki
őstag
-
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Egy ipad 4-et mire érdemes lecserélni most?
-
galaxys80
veterán
válasz
galaxys80
üzenetére
Csak egy kósza gondolat, de Mini 2 esetén működhet az I7-hez kapott lightening-jack átalakító?
(#16238) leslieke
Ez valóban nagyszerű megoldás. De talán azért tettem rá tokot, mert szükséges.

Gyerek használja elég sokat, filmnézésnél kitámasztás, táskában hordozás.... -
galaxys80
veterán
Használ itt valaki gyári smart case tokot Mini2-re?
Hozzám került most egy. Nagyon szépen meg minden, viszont ennek a mindenhol védünk elvnek köszönhetően képtelen vagyok egyetlen jack dugós fülest is beledugni.
Nálatok mi a helyzet ezzel? -
galaxys80
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Azért talán egy iPad árába beleférhetne egy filléres füles.(Nem hiszem, hogy az earpods előállítása túl nagy összeg lenne)
(#16235) Alex91
Ezt én aláírom. De itt azért nem egy 20-30.000 Ft-os kínai tabletről beszélünk.
Na nem mintha használnám az earpods-ot. Inkább maga az elv volt számomra meglepő. -
feco6512
tag
Sziaztok most vásároltam egy Ipad Air 2 újonan de nincs időjárás widgetem nem tudom miért az App storeban nincs weather apple csak ha az iphonon nyitom meg ez igy normális?
-
access_denied
senior tag
Először is köszönöm a törődést.
Sajnos semmi más infóm nincs, mint ez a link.
A linkben azt írják, hogy "no root or jailbreak was needed".
"The directory contained another file named "pp.dat": ami láttam mappát, az egyik sem tartalmazta ezt a fájlt.
JB nem lesz egy ideig, viszonylag új eszközről van szó 10.3-al.
-
Noxy
veterán
válasz
access_denied
üzenetére
Amíg nincs JB, addig nem is fogsz többet látni egy programmal sem. Légyszi írd le az elérési utat, hogy hova akarod másolni.
Ezután meg tudom mondani hogy eléred e, vagy sem.
Én pld az iFile tweak-l bármelyik mappát elérem az iPhone-n vagy az iPadon.
Pc sem kell hozzá. -
access_denied
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Kipróbáltam, ugyanazt a mappaszerkezetet látja mint az ifunbox és ez kevés
. -
rwin5
őstag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék venni ajándékba egy Apple Ipad Air 2-őt. Felhasználó szintű dologra használná pár app, játékok, emailezés, böngészés, zenehallgatás. Viszont nem tudom, hogy az ipad pro tud annyi pluszt nyújtani azért a +100e ft-ért, hogy megérje inkább azt választani?
-
-
agabe
addikt
Nem tapasztaltam.
Asphalt 8-at játszottam talán rajta 1-2 napja, de semmi különös nem volt.Igaz tokban van, de ha nagyon melegszik azt az egyik szélénél szokta (nekem az van felül ahogy tartom) és azt érzen ha meleg még tokban is mert átveszi valamennyire a tok is, de most nem tűnt fel különösebben. -
leslieke
Jómunkásember
Mini 4 is frissítve 10.3.1-re. Minden kütyün a legfrissebb rendszer fut ezzel.
-
milszab
senior tag
-
D@niel
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
amióta a Konstantin átvette a cikk írást, elképesztő sokat romlott a minőség, ez pedig már régóta tartó tendencia. pedig anno elég jó kis hely volt az oldal, még HáAndrás is hozott cikkeket. nem is tudom, talán 3 éve nem jártam az oldalon.
kicsit kesze-kuszának tűnik nekem amit az apple csinál az iPad szériával, már a 3-as minit sem tudtam hova tenni, kapott touchid-t meg új színt, amúgy egy az egyben a kettes mini volt, majd jött a négy ami határozottan frissült, most meg igen csak beérett a frissítés és sehol semmi. szerintem simán jönnie kellene egy pro verziónak ahogy a nagyobb típusnál is van ilyen opció, tehát 4 hangszóró meg az új technológiás kijelző, A9 proci, kamera. ezzel megugrana az ár, de akkor csinálják azt mint a másik vonalon, hogy az előzőt (mini4) hagyják piacon.
értem én valamennyire a mostani új iPad-et, hogy elérhetőbb az ár, viszont gyengébb, mert a pro még ott marad lehetőségként, csak fura ez, hogy jön egy új dolog, és gyengébb.
ott tört meg a dolog amikor kijött a 3-as iPad, és vastagabb lett, mint a kettes. a hw sem bírta a kijelzőt, ahogy ez történt a 13-as első retina mbp-nál. tök jó lenne olyan sorozatot látni, ahol tényleg mindenben jobb, vagy legalább nem rosszabb az újabb modell, így a vásárlónak nem kell infót szereznie; kijött az új? oké, az jobb, mint ami volt. buy it!van piaca a mininek. vagy nincs? ha megcsinálják pro-ra, megint lesz.
írok egyet Timnek ✌🏻 -
Scale
őstag
Tegnap leszedtem az Air2-mre a 10.3-at, eddig 10.2.1 volt rajta.
Viszont nem tudom hogy ehhez kapcsolódik-e de mintha játékok alatt jóval melegebb lenne mint eddig. Valaki észre vett hasonlót?
-
válasz
galaxys80
üzenetére
12,9 colos iPad Pro: iPad 6,7
12,9 colos iPad Pro (4G): iPad 6,8
9,7 colos iPad Pro: iPad 6,3
9,7 colos iPad Pro (4G): iPad 6,4úgy szól a fáma: "legalább 4" szóval lehet hogy lesz több is
apropó: hányadék magyar lopós-fordítós oldalakon már nem divat kirakni hogy honnan lopják a képeket?
[link] -
univerzita
addikt
válasz
access_denied
üzenetére
A 3uTools olyan mint a iFanBox csak többet tud.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Asszem a mini2 még 1giga ramos is.

de azért köszi!
legyen, de 2 app kihagyásától nem lesz az.