- 3D nyomtatás
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Venkman
tag
Mármint a guta üt meg, nem?

Kicsit eltúlzod ezt a problémát, én is teljesen elégedett vagyok a 2017-es ipaddel, az akadástól azért nagyon messze van a működése. Médiafogyasztásra, netezésre, heartstonera tökéletes a szegény ember kenyere. Ha grafikus vagy, pencilt akarsz használni, vagy anyagilag tökmindegy, akkor pro.
-
Dr. Venkman
tag
Az újabb pro-k már úgy tudom 4GB rammal vannak felszerelve, meg erősebb processzorral, szóval azokon biztos jobban fut az 11, de mondom tényleg teljesen használható a normál ipad is vele. Mondjuk én azt sem tudom, hogy ez a Geekbench különbség amit írtál sok-e vagy kevés, sose néztem még egy eszközömnél sem. Akinek van kerete és kihasználja a plusz featureöket vegye a prot persze.
-
Dr. Venkman
tag
Elég furcsán működik az IOS11-ben az app store applikáció, konkrétan nálam csak akkor frissül ha kilövöm és újraindítom, ha csak átváltok belőle akkor pl. a "ma" fül mindig annak a napnak az ajánlatait mutatja, amikor az appot elindítottam, a frissítéseket meg nem dobja fel. Másnál is így működik?
-
Dr. Venkman
tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam, tök jó! Be is állítottam mindent, kipróbáltam külső IP-ről és ment klasszul az 1080p stream, ezt nem is gondoltam volna. Holnap tesztelem a munkahelyről is
Ha ott is menni fog nekem ez teljesen kiváltja azokat a funkciókat amire egy NASt használnék, szuper. -
Dr. Venkman
tag
válasz
hello28
üzenetére
Nálam a setup "low budget" verziója van, egy akcióban 22 dollárért vett Amlogic s905-ös mediaplayerrel, amin Libreelec fut, transmission torrent klienssel, ezt tudom webről irányítani, a letöltött filmeket meg Infuse 5-el streamelem Ipadre. Tökéletesen működik a belső hálózaton, nincs megakadás egyáltalán, pedig 1080p-s 10gigánál méretesebb filmek is vannak közte, sőt próbáltam már x265 kódolású 4K anyagot is azt is folyamatosan játszotta. A korábbi Nexus 2013 + vlc kombóm esetében 720p volt a maximum amit bufferelés nélkül játszott. Szóval teljesen elégedett vagyok. A NAS-nak ehhez képest annyi előnye biztos van, hogy arról távolról is tud streamelni az ember (mondjuk Plex-el), nem csak helyi hálózaton.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Nekem pont a napokban érkezett meg egy ilyen tokom (vörös), teljesen klassz, azt tudja ami a hirdetésben van, ami meglepett, hogy a hátsó része az tulajdonképpen egy plexi "tálca" amiben maga a tablet fekszik, valamiért azt gondoltam, hogy az is bőr, de egyáltalán nem gond, jól néz ki, és így stabilan tartja a cuccot. Szóval én ajánlom, mondjuk az Ali nem futott gyors kört, kb. 35 nap volt mire ideért.
-
Dr. Venkman
tag
Tegnap megvettem első fizetős IOS appomat, a Pixelmatort, viszont ma ránéztem a bankszámlámra és nem látom, hogy bármilyen összeget levontak volna a számlámról. Eddig bárhol fizettem a neten rögtön levonta az adott összeget, vagy legalábbis megjelent, hogy elkülönítette. Itt semmi. Az app store másképp működik? Később fogja levonni?
-
Dr. Venkman
tag
Sziasztok, új vagyok még IOS-en, két hete vettem Ipadet (2017-es modell), előtte Nexus 7-em volt (2013). Nagyjából képben voltam az androidról váltáskor, hogy zártabb a rendszer, de amire használom a tabletet (böngészés, filmezés, facebook, twitter, játék) abban a váltás nem okozott gondot, minden működött eddig, sőt a multitask nekem meglepetés is volt, tudtam podcastet hallgatni heartstoneozás közben, a nexushoz képest ez is reveláció volt
Amikor kijött, felfrissítettem IOS11-re. Egy dolog most nem működik nekem. Ha fényképet készítek, akkor a fotóra bökve és küldés más appba gombra nyomva (ez a kocka tetején nyíllal), gmail appból akarom küldeni a képet emailben. Ez volt a metódusom androidon is. De nem működik, látszólag csatolja a képet, de hiába küldöm, nem érkezik meg a címzettnek (illetve rapszodikusan, magamnak próbálgattam küldeni, valami megjött, valami nem...). Közvetlenül a gmail appból levelet írva tudok csatolni képet, de így fotó appból továbbítva nem megy. Illetve ehhez kapcsolódóan a másik kérdésem: gmail appot és a gyári mail appot nem lehet egyszerre ugyanarra fiókra használni? Mert hiába próbálom beállítani a gyáriban a gmail accountom, azt írja, hogy ez a fiók már használatban van...Az IOS 11 nekem bejön, szerintem ez a modell ugyanolyan gyors vele, mint az előzővel és nem is merül jobban. Hozzáteszem ugyebár két hetet használtam előtte a 10-est, így nem okozott gondot az új metódusok megszokása

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi