Hirdetés
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok,eddig 10 OS voltam (mától 11)lehet szerintetek olyan,hogy semmit sem csináltam 10 OS alatt és hirtelen a felére csökkent az aku teljesítmény Ugyanaz a felhasználói mód. Hard reszet is megvolt,remélem a 11.1 rendben rakja
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok, kérdésem lenne. Lehet, hogy tök egyszerű, csak én nem jövök rá. Hogyan lehet a legeszerűbben a Chrome könyvjelzőket szinkronizálni, másolni a Safariba?
-
Luciano
tag
válasz
ArrayOfLilly #17749 üzenetére
-
Luciano
tag
válasz
sebgutkopf #17737 üzenetére
Köszönöm a segítséget,próbáltam a Spark alkalmazást is,de sajnos kimenő itt sem jó. Pedig nagyon jónak tűnik. Marad a Gmail
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok,új vagyok az Alma világban. Egy ipad 9,7 2017 wifi képében. A gyári levelező appal lenne gondom. Gmail fiók beállításnál. Bejövő üzenet rendben,viszont a kimenő üzenet hibával nem megy el. Ha jól emlékszem akkor smtp hiba,beállításoknál nem igazodom ki. Viszont ha a Gmail appot használom akkor minden rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest