-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok,eddig 10 OS voltam (mától 11)lehet szerintetek olyan,hogy semmit sem csináltam 10 OS alatt és hirtelen a felére csökkent az aku teljesítmény Ugyanaz a felhasználói mód. Hard reszet is megvolt,remélem a 11.1 rendben rakja
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok, kérdésem lenne. Lehet, hogy tök egyszerű, csak én nem jövök rá. Hogyan lehet a legeszerűbben a Chrome könyvjelzőket szinkronizálni, másolni a Safariba?
-
Luciano
tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
-
Luciano
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Köszönöm a segítséget,próbáltam a Spark alkalmazást is,de sajnos kimenő itt sem jó. Pedig nagyon jónak tűnik. Marad a Gmail
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok,új vagyok az Alma világban. Egy ipad 9,7 2017 wifi képében. A gyári levelező appal lenne gondom. Gmail fiók beállításnál. Bejövő üzenet rendben,viszont a kimenő üzenet hibával nem megy el. Ha jól emlékszem akkor smtp hiba,beállításoknál nem igazodom ki. Viszont ha a Gmail appot használom akkor minden rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi