- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Fujifilm X
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
focvis #28292 üzenetére
Üdv Urak!
Februárban 6 év használat után lecseréltem az Air2-t egy iPad 8-ra. Nem érzem lassabnak, a régiben már nem volt az igazi az akkumulátor.
Ehhez jár 1 év ingyenes Apple TV+, nemrég aktiváltam. A minap ránéztem, hogy mit is tud ez. Lehet, hogy béna vagyok, de ezen ingyenesen semmi értelmes tartalom (pl. egy film) nincs, minden fizetős.
Jól látom? Köszönöm a megerősítést vagy cáfolatot.
-
DaveNo1
veterán
válasz
focvis #28287 üzenetére
Pro-ból jött ki most új, air-t kb 1 éve frissítették, a simát meg ősszel
Elvileg most fog jönni az új iphone SE (talán jövőhét a bejelentés), ha amellett nem jön frissített air, akkor maximum majd ősszel lehet valami frissítés.
Amúgy amiket leírták azokra a tavalyi air is bőven elég, ha nincs szükséged 120 hz-es képernyő frissítésre/több ramra illetve 4 hangszóróra, amik leginkább egy pro előnyei. 2017-es pro volt tavaly év végén nagyon jó ár/érték arányban, ami az air-t mindenben veri.
-
-
HIJ
őstag
válasz
focvis #24044 üzenetére
Én is pont most váltottam air2 -ről. A sima ipad -et nem ajánlom air2 után, mert annak a kijelzője inkább az air1 -hez áll közel. Én az air3 és a pro 11 között gondolkozram és végül a pro lett, de egyéni szempontok alapján. Szerintem az air3 vagy a pro 2017 a reális döntés. Én a négy hangszóró, az időtállóbb A12x és a pro motionmiatt döntöttem az új pro melett...
-
zaskar
senior tag
válasz
focvis #19509 üzenetére
iPad-eknél nem alkalmazza az Apple a lassítást.
-
Noxy
veterán
válasz
focvis #17334 üzenetére
Nem tudom hogy ezeket te miért kevered ide?
Én az iPad-n történő TELEFONHÍVÁS meg SMS FOGADÁSÁRÓL BESZÉLTEM.
Azt meg lesz.. hogy te mit tudsz megcsinálni a droidos telódon.
Meg lehet u..ezeket iPhone -l is, csak másképpen kell gondolkozni.
Na ez ami nem megy jópár embernél. -
gzbotii
nagyúr
válasz
focvis #16536 üzenetére
Nekem már olyan szinten van az aku, hogy wifi nélkül, egymagában merül 11-16% egy nap. Régebb ez 0 volt. Bár "remélhetőleg" szoftver a ludas.
Azért ez kicsit gáz szerintem, főleg, hogy mennyi idős cucc és mennyit volt használva. Meg, hogy az apple nem a kínai bergyartok szintjét hozza állítólag - főleg, nem olyan áron.
(Én vettem személyesen hivatlos Apple üzletből 2015 augusztusaban, utóbbi egy évében keveset van használva)Mini 2
-
csab2
veterán
válasz
focvis #14924 üzenetére
Szerintem az ára sem rossz így akciósan. Mondom, én 10-ért vettem Kínából áprilisban az enyémet, azóta nem tudom mennyi. De ahogyan te is írod, ez itt van 2-3 nap alatt, 14 napig vissza lehet küldeni és garanciáztatni is lehet. Mindez a Kínából jött cuccra nem érvényes.
-
joey04
titán
válasz
focvis #14457 üzenetére
Nekem most 88,56%-ot mutat az az app, de mutatott már 66-ot is és úgy érzem az lesz inkább közelebb a valósághoz. Az elején nekem is bírt 10 órát, ma megközelíteni sem tudja. Hibát nem szokott íni, nem kapcsol ki, meg fel is lehet tölteni, "csak" gyorsan merül... Néha olyan van, hogy mondjuk 7%-ot mutat, feldugom töltőre és azonnal 18-19% lesz, de utána visszamegy 7 körülire gyorsan ha lehúzom, onnan viszont rendben feltölt valós százalékokat mutatva. A 2. évben ezzel fordulhatok garanciához?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
focvis #14005 üzenetére
Szerintem is nyugodtan ráengedheted, szülőknek jó ha meg tudják szokni az új feloldást.
Az én kritikus szememnek kicsit vegyes. Az animációt felgyorsították, ezáltal gyorsabbnak érezhető a rendszer de valójában úgy érzem kevés neki már a memória, be tud akadni itt ott, többször mint 9 alatt.
-
Süvi
őstag
-
vadászcsiga
félisten
-
Alex91
félisten
válasz
focvis #12149 üzenetére
Nekem iPad4 van, de szerintem is gyorsabban merul...
Meg a Safari is rakoncalkodik, olyan oldalon kiakad, amin regebben nem. A mail-ban amikor egymas utan torlom az e-maileket, akkor altalaban minimum 1x ujraindul magatol a gep. Mondjuk ez regebben is igy volt.
Nem tudom, hogy minek nyomjak ki a beta teszteket, ha igy is ennyi latvanyos hiba marad benne
-
maestro87
őstag
válasz
focvis #11882 üzenetére
Én csak ezt találtam a Telekom honlapján, de nem tudni, hogy melyik verzióhoz való, ráadásul készleten sincs.
Külföldről nem rendelt még senki innen valami ajánlhatót? -
válasz
focvis #10929 üzenetére
Frissítettem a szülők Airjét 9.2.1-re, kiderült, hogy 8.3 volt rajta, letiltottam a multitaskingot. Nyomkodtam egy félórát, az alkalmazásváltó szó-szó döcögős rajta. :-( A Safari szeret újratölteni , ez utóbbin természetesen nem lepődtem meg.
Ha ismertek valami plusz trükköt, ami simábbá teszi a működést, ne tartsátok magatokban!Ezúton üzenem azoknak akik vacilálnak, hogy egy új Airt vagy egy új Air2-t vásároljanak, hogy ne sajnálják azt a 20 ezer forint felárat kiadni a 2-esért, minden plusz forintot jól költenek el.
(Esetleg vegyenek egy izmos Androidos tabletet, de az is 100 ezer felett lesz.)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
focvis #10929 üzenetére
Nem a lehuzható kereső hanem a plusz egy oldal a főoldal elott. Nem tudom mi a legújabb neve.
Más. Ha beágyazott videó közben kiléptek a főoldalra vagy facen visszaléptek nálatok is tovább megy a hang? Iszonyú bosszantó hiba így az iOS 9 táján. Először azt hittem megoldották a folyamatos lejatszast, de nem. Ami pozitívum 9-ben hogy videó közben a control center felhúzásakor nem áll le a videó, lehet hangositani.
-
Ragnar95
félisten
válasz
focvis #10233 üzenetére
Engem főleg mobiloknál zavar a gyenge akkuidő, az iPad akkujával tökéletesen elégedett vagyok (iPad 3), bár persze ez is lehetne még jobb is, de sajna a piaci igény nem ebbe az irányba mutat valószínűleg, hiszen nem véletlenül vékonyítanak évek óta a gyártók a készülékeiken az akkuidő növelése helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest