- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
"ha meg uj kell ne felj a gsm boltoktol sem, mert 1 ev vilaggari van az apple cuccokra, igy ha ott veszed 1 evig az is garis hivatalos apple szervizben (istyle, icentre, almarium pro)."
Akkor miért írja az XYZ GSM h. 12 hónap BOLTI garanciát adnak (a +24 hónap szoftver garanciával meg csak a laikust lehet hülyíteni, azt hajadra kenheted). Azaz nem adnak almás garanciapapírt (kiveszik a dobozból) és csak boltos papírt kapsz, azzal hogy mész be almás szervízbe?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem érted a lényeget továbbra sem. Olvasd el amit korábban írtam.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Honnan letölthetetlen? Az iCloud-ból?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Újra leírom. Nem jelennek meg mivel nincsen a készüléken a teljes kép. Az iCloud-ban van.
De ennyi év után azt gondolnám, hogy ez számodra is egyértelmű. -
vadászcsiga
félisten
Értem én hogy van rá 18 módszer de ne kelljen már tanácsot kérni fajlmasolashoz. Intezoben nem jelentek meg a képek.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iFileExplorer és hálózaton keresztül átmásolod, 4 év alatt még 1X sem használtam a kábelt adatok mozgatására, iFileExplorerel mindent meg tudok oldani.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"nem tudott mit kezdeni azzal hogy a videók iCloudban vannak."
Na erre találta ki az Apple, az iCloud for Windows programot.
Ha be van kapcsolva a fotóknál a tárhely optimalizálás a Syncios-t, Win intézőt meg az iTunes el lehet felejteni. -
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hat az nem jott ossze hol, de alapbol itunes-al nem nehezkes, es az azert altalaban szokott menni windowson is. Jol kifogtad.
Vannak azert mas lehetosegek is adatmasolasra (felhobe lokni alapbol a kepanyagot pl.), sot...siman fel kellene ismernie a gepnek mint olvashato kulso tarolot es kepeket/videokat egybol le lehet szedni itunes vagy egyeb progik nelkul is.(#16486) galaxys80:
+1 -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Miért nem szedted le egyszerűen a Windows intézőn keresztül?
Szerk.
Be volt kapcsolva az iPadra optimalizálás?
Ha igen akkor érthető miért nem találta az syincios. Mert nem volt a gépen.
Így viszont nem értem miért nem az iCloud-ból szedted le? -
vadászcsiga
félisten
Tegnap 2 órát cseszkölődtem mire az Airről leszedtem windowson 5 videót, mert kellett a hely iPaden. Alap hogy az iTunes nem indul el, az rögtön ment is a kukába. Syncios frissítéssel indított, sajnos ranyomtam az igenre. Dll hibával nem települt, így ujra raktam az egész programot. Videók kijelöl, de többszöri próbálkozásra is csak jpg képeket töltött le videó gyanánt, gondolom mert nem tudott mit kezdeni azzal hogy a videók iCloudban vannak.
Végül a jó öreg PhotoSync-el másoltam át gépre. Fuck. -
agabe
addikt
válasz
Create.
üzenetére
az air 1 kijelzoje van benne.
Kicsit jobban visszaveri a fenyt mint az ai2, es nem olyan kozel van az lcd az uveghez (kulon allo mig az air2-nel laminalt), de hasonlo az is es mas kulonbseg nincs.
Akksi az uj ipad-ben nagyobb kicsit, es az uj soc is talan kevesebbet fogyaszt (kijelzot nem tudom, de azok hasonloak lehetnek ebbol is), igy valamivel jobban birhatja akksiban az uj, de air2-vel is siman elerheto 11-12 ora kijelzoido egy feltoltessel, szoval mindketto rendben van elegge ebbol a szempontbol is. -
agabe
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
Kijelzoben ugyan visszalepes a korabbi verzio kijelzojere, de ujabb a soc, teljesitmeny hasonlo talan hangyanyit gyorsabb, de leginkabb tesztekben kimutathatoan mint az air2.
Ha hasznalt is jo (szokott beloluk garis is lenni) akkor azt 100alatt meguszhatod (bar most elegge magas arakon kinaljak ahogy neztem nem ertem miert), ha meg uj kell ne felj a gsm boltoktol sem, mert 1 ev vilaggari van az apple cuccokra, igy ha ott veszed 1 evig az is garis hivatalos apple szervizben (istyle, icentre, almarium pro).
Ha hivatalos forgalmazotol veszed es maganszemely nevre, akkor persze 2 ev gari (a masodik ev szavatossag, de kb ugyanaz mint a gari) jar hozza, de ugy dragabb is, esetleg ha pont kifogsz egy akciot lehet jo ajanlat mivel air2 16GB-os verzioja kifuto. -
ricsip
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
100e-nél többet semmiképpen nem akarok érte adni. Ennyiért milyen kompromisszumokat kell kötni? SIM nem kell, elég a wifis.
Illetve ezen a 100-on felül még mi az amit ki kell adni rá? Tok és vmi kijelzővédő fólia az alap h. veszek hozzá, de ezen kívül? Töltőt kell venni hozzá még a gyárin felül?
-
ricsip
addikt
Sziasztok,
almában nem vagyok otthon, de anyámnak születésnapjára vennék egy almás tabletet. Facebook és youtube kell neki leginkább, nem poweruser. Melyik ipad most a legutolsó (ami még supported lesz 3 év múlva is)? Milyen összehasonlítós oldalt olvassak el a kapható modellek-el kapcsolatban?
-
Alex91
félisten
[link], akinek esetleg hattertarra lenne szuksege...
-
Create.
addikt
Sziasztok, most tervezek ipad 2017-et venni, a kérdésem nem teljesen a témához kapcsolódik, de hátha. Nincs okos TV-m, se apple TV-m, de szeretném ha vezetèk nélkül Ki tudnàm tenni a képet a tv-re netes videó nézésre főként. Minél olcsóbb megoldás érdekelne, ha lehet. A válaszokat előre is köszi.
-
galaxys80
veterán
Okostojás. 1000 féle Dlna szerver létezik. Van amelyik tudja kezelni (bizonyos eszközökkel) a külső feliratot. De jellemzően ez problémát szokott okozni. A belső feliratot viszont a legtöbb esetben mindegyik megeszi.Maga a DLNA szabvány egy totális katyvasz. Nem véletlenül szokták ajánlani az SMB-t vagy az NFS-t helyette.
Sose fogom megérteni, ha valaki nem ért valamihez akkor minek okoskodik bele.
LOL
-
sharp4
őstag
Helló
MFI Kábelt Kínából honnan érdemes rendelni? Olcsó és jó minőségű kellene. Köszönöm.
-
pulpi
csendes tag
Hali
Olyan problémám lenne, hogy valami lejátszó kellene nekem az iPad air 2 -re ami kezel srt feliratokat. Mert van otthon egy DLNA hálózat amin több sorozat is van. A VLC player és a KMplayer látja a dlna-t meg megtalálja a mkv-t is, de hiába van úgyan azon a néven a felirat mint a film nem jeleníti meg. Valakinek valami ötlet vagy valami free videólejátszó ami megbítható?
Köszi.
-
válasz
Csibecsont
üzenetére
Szia!
Nincs webshopjuk. A PM-edre válaszoltam.Itt jelzem mindenkinek, hogy egy ismerősöm rendelt nemrég a vaterás hölgytől; neki is 3+ hónap volt a szállítás; én nem erőltetném annyira.
-
xors
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi, akkor inkább Air. Én is néztem a az apple féle sima mac -es billentyűzetet, akkor az is simán megy bluetooth -al? Abból legalább van rendes magyar kiosztás, mert ebből a hajtogatósból nem is találtam.
A Microsoft Office alkalmazások (world, excel) mennek iPad alatt is? Csak iPhone -on próbáltam, ott tök jól működnek. -
Alex91
félisten
válasz
LilProphet90
üzenetére
A jelenlegi kilatasok alapjan meg fogja kapni a 10.3.2-ot...
-
xors
senior tag
sziasztok!
iPad -ben nagyon nem vagyok otthon, mi számít most best buy -nak? egy iPad4 -el mennyire lehet elboldogulni? Vennék hozzá valami billentyűzetes tokot is, hogy lehessen pötyögni rajta. -
_ocsisajt
őstag
Elnézést ha már volt a kérdés, de hogy tudom a notificationöket visszanézni visszamenőleg?
Volt egy notif. rámentem, ok de most már üres a lista ha "lehúzom" a képrenyőt
-
Koczó93
őstag
Én is 2 éve használok egy szinte ugyanilyen Swees tokot és néhány karctól eltekintve hibátlan. Ennyit simán megér

Egy sima első generációs minit használok amin leginkább csak olvasok és néha netezek. Jelenleg ios8.2 fut rajta, egész tűrhetően. Érdemes lefrissíteni 9.3.5-re? Vagy csak lassabb lesz? Gondoltam hogy időszerű lesz lecserélnem egy retina minire esetleg 4re de annak az árát még sokallom. Próbált valaki minin ios9et?
-
-
chatran
őstag
Szerintetek az normális, hogy egy air 2 automata fényerőn, 5G wifin, csak böngészéstől ( amiben volt YouTube nézegetés bőven), 6 óra alatt 10% alá merül?
-
Noxy
veterán
Veszek én is egy qr.a drága minőségi tokot, lerakom az asztalra és csak azt fogom nézegetni az iPad helyett.

-
Joshi
titán
válasz
blakey
üzenetére
Erre gondolsz? Ez árban is egész jó, már-már gyanúsan olcsó.

-
Alex91
félisten
Pl. nekem van eredeti Apple bor coverem is, ami jo 1 ev utan felvalt, meg elegge elzsirosodott. Az osszes kemeny hatlapom repedt, tort egy ido utan. Az atlatszo szilikon az hamar sargul. Amit en linkeltem az egy Apple smart case koppincs, szerintem arahoz kepest megfelelo minoseg, bar nem tudom, hogy mennyivel rosszabb, mint az eredeti Apple...
-
Joshi
titán
(#16402) viera
(#16403) Alex91Amiket olvasok nem túl meggyőző, még mindig ott tartok hogy akkor most mégis milyen tokot? Többen írták hogy a "minőségi" tokok is a sarkoknál elreped, lehet hogy érdemes lenne valami olcsóbbat nézni?

ui.: már ilyesmibe is gondolkodtam, habár ez nem védi a kijelzőt ha az asztalon hever.
-
Sify
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszönöm! Újat vennék csak, viszont így meg csak részletre. 2 év részlet lenne, havi 4000.- Ft. UPC csak ezt a tabletot adja. Csak kérdés, hogy megéri e így is? Nekem nem kell nagy dolgokra (játék kizárva!) böngészés, filmezés (Netflix, HBOGo, Horizon Go, stb), fotózásra sem használnám erre van Iphone.
-
blakey
titán
Újonnan nem érdemes, bár sokminden attól függ, hogy mennyit szánnál egy iPad-re, nekem Mini 2-m van, elégedett vagyok vele, talán még jön rá frissítés, de most jól muzsikál. Ha most kéne vennem használtan akkor bevállalnám, újonnan már nem feltétlenül. Mostanában én is gondolkodom, hogy lecserélem, de jelen pillanatban még minden jól működik rajta.
-
Sify
senior tag
Ipad mini 2-öt érdemes még venni vagy már nem? Várható még rá frissítés vagy már nem nagyon?
-
-
zolikaDB
veterán
Én Air2-n használom, lassan egy éve.
Volt előtte egy gagyi aliexpress-es noname tokom is, az pont így széttöredezett.
Unokaöcsém Ozakija ugyanennyi idő után már lecserélésre került, mert rongyosra lett használva - és csak otthon tabletezik vele. (Igaz ő Mini2-re vette, T-mobile-nál valami 5e körül a kettőt).
Fura lenne, ha a Baseust is hamisítanák...?

-
Joshi
titán
Sziasztok. Kérnék 9,7"-os iPad Air2-höz jó minőségű kihajtható tok ajánlásokat. Ha lehet akkor Aliexpresszes legyen. Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- YouTube
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Android szakmai topik
- VR topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- reMarkable 2
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)