Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,nekem is gond volt az appstorral. Ki és be jelentkeztem, de valamiért angol lett a nyelv. Nem is tudom vissza állítani, mit tudok csinálni? Köszi
-
-
bok92
addikt
Jaj de jó. Drágultak az ipad-ek is...

-
talamasca
senior tag
Fejlesztői beta esetén tölthető az iOS 11 (GM).

-
Talàlkozott valaki mostanában olyannal, hogy a billentyüzet (mármint a virtuális) megbolondul? Túl érzékeny lesz, ismétli a betűket, vagy nem reagál. Újraindítás oldja meg. Air2-őn van a problémám. Köszi.
-
akinho94
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A céges Windows10-es mobilt szeretném kiváltani, viszont megtartanám a saját számomat is.
Az iPadet pedig tudnám használni így tanulásra, utazásra, navigációra. Ezért érdekelt az átirányítás lehetősége, de akkor csak szolgáltatói szinten lehet elintézni sajnos. -
LilProphet90
senior tag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a smart cover lecsukása után elmegy minden hang abszolút, és csak újraindítás segít? Új iPad 9.7 és STM tokkal csinálja ezt.
-
nofi
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Egy hét múlva lehet majd frissíteni hivatalosan nekünk mezei usereknek
-
sebgutkopf
őstag
Ma mi is meg fogjuk kapni az ios11-et?
-
-
akinho94
tag
Sziasztok.
Van 2 SIM-kártyám és ragaszkodnék az iPhone-hoz, de nem szeretnék két telefont hurcolni.
Működhet az a megoldás, hogy az egyik SIM kártyát egy cellularos iPadbe teszem és hívásátirányítással használom az iPhone-om?
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
iPad Air-hez keresek hordozáshoz tokot/artót. Max 3-4000Ft-os kategóriában. Tudtok valamit ajánlani?
Valami ilyesmire gondolok: [link]
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Nem tudom.
Nem kezdetektől volt magyar nyelvű.
Egyszer csak bejelentették, hogy vannak nyelvi változatok és én akkor akartam is venni magamnak, mondván, hogy a régit örökli a lányom az én Pro-mmal és én majd veszek újat magamnak az új Pro-val együtt, ami viszont már nem 9.7-es, így érdeklődésemet vesztettem a 9.7-es magyar smart keyboard iránt, de szerintem a régi Pro gyártásával azt is abbahagyhatták, igen.
-
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Ezek szerint leallitottak a gyartast... ? Fura
-
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Azért nézd meg, hogy biztosan magyar-e. Az apple oldalán valamint a két nagy magyar apr-ben nincs az biztos.
-
sebgutkopf
őstag
Azt el lehet valahogy érni, hogy amikor repülőgép módba teszem a tabletet (pl.: éjszaka), ami nyilván kényelmesebb mint ki/be kapcsolni, akkor az akku fogyasztás 0 legyen? Pár százalék mindig kimegy belőle valamire, míg androidon amikor repülőbe kerül a telefonom, akkor akár 12 óra alatt is 0 az akku kapacitásából a veszteség.
-
válasz
sebgutkopf
üzenetére
En ugy tudom, hogy a 9,7-hez nincs magyar.
-
sebgutkopf
őstag
Azt jól látom, hogy elvileg nem csak az új 10,5-ös pro-hoz hanem a 9,7"-es pro-hoz is jött ki magyar nyelvű klaviatúra idén?
Ha ez igaz, akkor lemondatom a cégnél a központi rendelést onnan angol vagy német nyelvű jön, amiből az első még úgy ahogy emészthető. -
univerzita
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Ez adottság. A gyári videó mappába csak azokat a videókat teheted amiket a Apple támogat.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Tegnap este végig próbáltam a funkcionalitását. Azt kell mondanom ez már igen. Köszönöm az ajánlást!

A wi-fi modullal FTP-t indít, amit a pc-vel simán elértek és már indulhat is a másolás. Az otthoni megosztásokat mind látja. Király! Így már kezd tetszeni ez a történet. Meg is vettem a pro verziót.
Az elérhető mappák viszont korlátozottak, illetve újakat létre hozhatok, de pl a gyári videó app és ez nem látják egymást. Ez adottság, vagy valamire nem jöttem meg rá? -
tacto
aktív tag
adamssss, local1, köszönöm.
Valoban, a grafikat melysegeben nem hasznalnam ki. -
tacto
aktív tag
Sziasztok, aki esetleg rajzolasra is hasznalja, netan volt alkalma birtokolni, össszehasonlitani a kettöt.
A tavalyi 9.7 Pro elmarad real time, pontossag, "smooth" erzesben a 10.5 - töl? Nekem mindössze az idei modellt sikerült, ujjal kiprobalnom, az allam leesett. Nem volt meg hasonlo elmenyem tableten (procreate, sima ff firkalas). Netan valtott valaki az idei modellre 9.7 - röl? Hozzateszem, nem igazan melyedek a temaba, toll sem kell, az utolso modell, amit hasznaltam ilyesmire, a Mini 2 volt. Nyilvan kompromisszumokkal.
Az ara okan hajlok a 9.7 prora az idei sima Ipad elleneben, na meg egyeb tulajdonsagai miatt. Pechemre a boltban le volt merülve, igy a 10.5 - öst vetettem kezeles ala, hat hüha. -
blakey
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Mármint a FileExplorer? Nem, az egy fájlkezelő.
-
Winne
nagyúr
Segítsetek nekem legyszi, kint vagyok külföldön, készültem egy sorozattal, hogy esténként tudjuk nézni lefekvés t, de megszivatott az aceplayer.. Régen ezen néztem, semmi gond nem volt, most is bemasoltam a mappajaba, elinditottam, ment. Mondom oké, működik. Itt élővettük és nem megy pár perc után, azt írja vegyem meg a prot. Mondom jó, akkor megveszem, 3 dollar, de nem tudom megvenni, mert se wifin, se két mobilneten nem jön be az app store...
Van vlc a tableten, de nem tud máshonnan betallozni ugye videót, számítógép meg nincs a közelben, hogy áttegyem a vlc mappajaba a fájlokat.
Valami okos 5let? Pls help!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Appstore ki- majd bejelentkezés megoldja.
-
blakey
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A készülék mint hw elég jónak tűnik, meg szép is, de ez a zárt rendszer nem igazán tetszik. Tele van zavaró korlátokkal. Nem lehet munka céljára egy fájlt a gépre juttatni.
De hiába háborgok ezt kell majd megszoknom. - pedig lehet, File Explorert kell használni, nem annyira zárt mint ahogy elsőre látod, még soha nem csatlakoztattam géphez, hogy áttegyek fájlokat, minden megoldható wifin, mindkét rendszert használom napi szinten, iOS stabilabb.
Az állításod 2-3 verzióval korábban igaz volt, de most sokminden megoldható jailbreak és kábel nélkül is. -
madgie
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
iOS 11-ben majd lefelé suhintasz a gyári billentyűzetben a felső sornál és írja a számokat.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Remélem a billentyűt ezt megoldja. Köszi!
A gmail erre sajnos nem opció (amúgy van rajta a privát levelezésre), mert céges levelezésről van szó, VPN és társai, ami a gyári levelezővel együtt működik, ezért nincs más kliens program telepítése erőltetve. Szóval a gyári e-mail progi ilyen gagyi?

Majd akkor felidegelem az IT-t, hogy csináljanak valamit ezzel a kalap ...-al.A készülék mint hw elég jónak tűnik, meg szép is, de ez a zárt rendszer nem igazán tetszik. Tele van zavaró korlátokkal. Nem lehet munka céljára egy fájlt a gépre juttatni.
De hiába háborgok ezt kell majd megszoknom. -
blakey
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
1. lehetséges megoldás, hogy a gmail-t használod és akkor nem kell a beépítettet használni, hozzáteszem, hogy a kezdetek óta gmail-t használok így nem foglalja a helyet az eszközön.
2. Telepíted a HuKey-t és minden ott lesz.
App Store működik.
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Újonnan csatlakozom az iPad-esek világához, még ismerkedem a rendszerrel, szoknom kell.
Ha van türelmetek hozzám, akkor segítségeteket szeretném kérni néhány dologban. Eddig android vonalon mozogtam csak, így lehet ebből adódnak a problémáim.
Adott egy 9,7"-es ipad pro 128gb cellular + wifi, vadonat új.
1. van benne az e-mail alkalmazás, ami azzal őrít meg, hogy az alkalmazást megnyitva egy e-mail-t mindig garantáltan kitesz teljes képernyőre és ezzel egyúttal olvasottnak jelöli, míg a levelek listája a kép bal oldalán van (álló és fekvő helyzetben is).
Na ez így nekem nagyon nem jó, ha csak úgy megnyitogatja és olvasottnak jeleníti meg a leveleket, holott lehet 2 szót se olvastam bele és eleve egy másik levél miatt nyitottam meg. Ez sok kellemetlenséget okozhat pl., aki nyugtával küldi azt hiszi már olvastam és teljesen hülye helyzetbe kerülhetek miatta (pl telefonhívás, tárgyalson stb...)
Hogyan lehet megoldani, hogy csak a leveleket listázza és ne nyisson meg egyet se?2. Virtuális billenyzűzet: hogyan lehet a qwerty fölé odavarázsolni a számokat is? Próbáltam a gyári billentyűk helyett a swiftkey-t telepíteni, de az androidos verzióhoz képest a beállításai ki vannak herélve, nincs ilyen opció. Egyéb ötlet a billentyű igényeimnek megfelelő beállítására?
UI: most tényleg nem megy az app store vagy csak én vagyok a tökéletes béta tesztelő, hogy nálam semmi sem működik?
-
Sziasztok!
10,5-es pro-hoz a smart keyboard mellé milyen "hátvédő" tokot ajánlottok ami itthon is aránylag gyorsan elérhető (inkább a védelem és nem túl nagy tömeg a hangsúly mint a nagyon olcsóság)?
És esetleg akinek van tapasztalata ipaddal mint hotspottal annak is örülnék (bár erre nem volt válasz, lehet hogy senki nem használja erre az ipadot).
Köszi!
-
zolikaDB
veterán
válasz
LilProphet90
üzenetére
Baseus brutál jó tokokat gyárt, és 20$ alatt marad az áruk. 1 éve megvan, azóta hibátlan, minőségi, igaz én Air 2-n használom.
-
arkades
senior tag
Az miért van, ha az iPad-et rádugom a számítógépre, akkor nem tölti.
-
Angrybird
tag
válasz
Sev!er
üzenetére
A 9.7-es Pro egy csúcs jó készülék, nyugodtan meg lehet venni most is, csak azért kifutó, mert a nyakára hozták a 10.5-öset és vigyék azt, évekig bőven jó lesz még. De ha van zseton rá, úgy látom neked mindegy, akkor a 10.5-öset vedd, mert az még jobb. Én a 2017-est nem venném, csak ha a keret kisebb.
-
nofi
addikt
válasz
Sev!er
üzenetére
9,7-es Prot újonnan nem vennék a helyedben, mert kifutó modell. Egyébként a sima iPad szerintem elég arra amit írsz. Ha nagyon belelovalod magad a multitaskingba, akkor jól jöhet a több memória ami az új Prokban van, de alapfeladatokra teljesen elegendő.
Az új Pro kijelzője valamivel nagyobb, szebb, illetve kültéren is kevésbé tükröződik, 120Hz miatt folyékonyabb az egész kezelése (de ettől a még régi sem tűnik lagosnak!), jobb kamerája van és több alkalmazást tart a háttérben. Nyilván a 4Gb miatt valamivel időtállóbb, de jelenleg 2Gb-on is el lehet lenni. -
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy ipadet, amit leginkább munkára (prezentációkra, emailezésre és netezésre) használnék. Szerintetek melyiket érné meg a legjobban megvenni? Sima Wifi-set néznék, mivel majd a telefonomról megosztom neki a netet. Régi 9,7-es pro, új 10,5-ös vagy a sima 2017es iPad? Billentyűzetet szeretnék hozzá majd venni, a tollra nem igazán lesz szükségem.
Előre is köszönöm!
-
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm! Filmek gyakran wifi-n kívül is kellenének.
Erről jut eszembe a kérdés. Mobilneteset vennék, milyen jól működik az ipad hot spot szerepben? Folyamatos működésnél milyen gyorsan meríti az akksit és mennyire stabil?
Van egy netgear aircardom szép nagy mobil net csomaggal, ami jól működik de jó lenne a nálam lévő kütyük számát szinten tartani (aircard helyett ipad) és az ipad masszív akkujának jól kellene az ilyesmit tűrnie.
-
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm! Akkor már csak azt kell eldöntenem hogy 256 vagy 512 gigásat vegyek (512 overkillnek tűnik, de a 10,5es nem is egyszerű tablet, lehet hogy jobban rászokok).
-
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor az teljesen pöpec! Köszönöm!
Szerk: és akkor ez már most is így van, ehhez nem kell az ios 11 igaz?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Tehát File explorer az ipadra, 3u Tools a windows gépre.
A következő kérdésem hogy ez így alapállapotú rendszerrel működik az ipaddal (mármint csak a szabad fájl másolás rész a windows gépről az ipadra)? Nem kell "jailbreak"?
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! iPad 2017-hez szeretnék egy olyan tokot, ami körbefogja teljesen a kijelzőt, illetve ami smart coverként is funkcionál. Sajnos néha ledől az ágyamról, és nem szeretném, ha baja lenne. Az STM Dux-ot nézegettem, de 19e Ft-ot sajnálok rá, max egy tízest költenék rá. Köszönöm előre is.
-
Előre bocsánat ha hülyeséget kérdezek, vagy rossz helyen, de más területről fogok lehetségesen váltani ipad pro 10.5-re. Alapvetően androidos lennék, de az ipad pro 10,5 láthatóan annyival jobb hogy az nem ignorálható

A kérdésem az ios 11-re vonatkozik alapvetően ha valaki próbálta már a bétát ipadon. Tudok most már mozgatni fájlokat a windowsos gépem és az ipad között (word, pdf, mp3 stb) szinkronizálás nélkül a fájlkezelővel ami most jön vagy az csak az ipadon "belüli" mozgatásra jó?
Nem akarok vitát nyitni a szinkronizálásról, engem idegesít és pont (és elhiszem hogy tök szuper és bennem a hiba), ha marad nem lesz ipadom valószínűleg.
-
btudos
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Igaz, nem iPad, de szerintem ilyen szempontból nincs különbség:
Próbaképp kipróbáltam, hogy 3 eszközt (okosóra, AirPods, Apple Wireless Keyboard) tud-e egyszerre kezelni az iPhone, és gond nélkül megy minden. Jönnek az értesítések, megy a zene és gépelni is tudok, úgyhogy szerintem ennek mennie kell iPad-en is.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
Én nem tudok ilyenről, pedig dolgoztam BT eszközökkel kód szinten, de ott is csak 2 eszközzel próbáltam a dolgot gyakorlati szinten. Viszont sehol sem találkoztam ilyen limitációval, hogy 2 eszköz lehetne egyszerre aktív, pedig elég sok doksin mentem át a témában. Persze ettől függetlenül még egyszer mondom, gyakorlatban nem próbáltam 2-nél több eszközt, majd valamikor kipróbálom, ha lesz nálam egy 3. BT eszköz.
-
-
dezs520
senior tag
Sziasztok.
Havernak van egy most kapható ipadja,nekem egy air 1-es.
Ha megnyitom az ő tabján,a beállításokban a wifit,akkor látom a telefonja akku töltötségi szintjét is,"Attila iphonja"
Ezt az enyémen nem látom,ezt be kell állítani valahol,vagy ez az uj tab sajátossága? -
-
Thewent12
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Te csak ipadrol toltod?
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 3 eves iPad mini 2 32GB Wifi-s, mely a mai napig szepen tette a dolgat. Leejtve nem volt, tokban taroltam, szoval kimelve volt. Tegnap este minden okes volt, de mikor ma reggel bekapcsoltam, akkor a kepernyo also 4-en megjelentek mindenfele szurke villodzo parhuzamos vonalak, illetve egy markans zold csik. Ha ujrainditom a keszuleket, akkor a logo alatti fekete reszen olyan mintha egy alkalmazas also resze sejlene at (+ szurke csikok). Amint megjelenik valami tartalom, akkor a csikok maradnak es minden egyeb latszik valamint a touch resze is tokeletesen mukodik.
Bocs a hosszu bevezetoert.
Harom kerdesem lenne:
1. Talalkozott mar valaki hasonlo problemaval?
2. Szerintetek az LCD panel, vagy a vezerlo IC doglott meg?
3. Erdemes ezt javittatni?Elore is koszonom a valaszokat!
-
Thewent12
aktív tag
Apple pencilhez a kis tolto reszt honnan tudom a leheto leghamarabb beszerezni? Nem tudom igy tolteni, sajnos elhagytam :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android játékok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mindenhol drágultak a készülékek, pedig nem erős a $ egyáltalán...