Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
Tud esetleg valaki a 2017-esre valami tokot? Sima háthapra gondoltam, de nem igazán találtam normális, akár bőr, műbőr hátlapot .
-
tybsen
addikt
Köszi, akkor 1440. Sajnos a MM-ban nem volt lehetőség megnézni, mert csak a böngészőben volt YouTube, ott pedig max 720 és elég rossz volt a videó felbontása. Ez a 264 ppi zavart be, hogy akkor ez most hogy van (mert androidon vagy hd vagy full hd tabletek vannak jellemzően).
Garancia és hol vegyem témához: mindenkinek köszi. Pont ezért zavaros nekem is ez a dolog, de akkor MM a legjobb ezzel a két évvel illetve az árral.
-
Ádám16
addikt
válasz
üzenetére
És főleg htomi85: király, hogy eszrevettetek, hogy 4 kérdést tettem fel, es lenyegeben egyre sem sikerult valaszolnotok.
nem azt kerdeztem, hogy az uj iPad kijelzője szar-e, hanem, hogy érdemben rosszabb-e az air2 kijelzojetol. Egy nem is elég lett volna, és elkerülitek ezt a stílust, en pedig felfogom a dolgot.
A többi kérdésem még mindig él. -
zsolti04
csendes tag
Ezt nem feltételezném egy szervízről, ennyire nem vagyok bizalmatlan.
Tudom, hogy sok módja van a recovery módból való kiszedésnek, de ezek szerint nem használt egyik se. Gondolom egy szervízben tudják mit kell tenni.
Az elmondottak szerint a vezérlő chip hibája miatt nem tud feltelepülni az új OS, a régi meg már nem indul el...
Persze még teszek néhány próbát. A kérdés, hogy tényleg nem lehet szerelni vagy lehet, csak olyan drága, hogy nem éri meg.
szerk.: Süvi köszi a tippet!
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
32 GB Wifi 2017-es szurke ipad-et szeretnék venni. Egy ar-osszehasonlito oldal talalati listajat neztem meg.
Szeretnem ha komplikaciomentes lenne a dolog es ha barmi van garancia-ugyben, akkor ne kelljen problemazni. Vagy ha pl. ez a porszem a kijelzo alatt dolog van, amit mar mashol is hallottam, akkor vissza lehet vinni, gond nelkul cserelik, stb.
Van valamilyen tapasztalat, hogy honnan erdemes a leginkabb ujonnan, normalis garanciaval, stresszmentesen vasarolni?
Nagyon koszi ha van tipp!
-
Jano_023
őstag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Nem tudom, hogy használsz e valamilyen felhő vagy backup szolgáltatást,de az iCloud 50GB 299tt/hó ami nem rossz. Így a hely hiány is megoldódik.
-
Ádám16
addikt
Abban az esetben, ha Apple Care-rel szeretném bővíteni az új készüléket, számít, honnan vettem a telefont, és ez csak az iStlye/iCenter-nél tehető meg?
Továbbá: a 2017 iPad van vásárlási tervben. Sokáig akarom nyúzni, fontos a minél további iOS támogatottság, ami jobban is megy jobb procin, ezért egy iPad Air2-vel nálam nyert. Viszont nem tudom, mennyivel gázabb a kijelző az Air2-höz képest, kirakva egymás mellett nem láttam már őket. Ti mit mondtok?
Apropó, keyboard csatlakoztatható valahogyan a készülékhez? iOS kezel BT egeret? -
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Telepítsd fel az iCloud-ot gépre is és az lementi a képeket
az iPaden pedig kapcsold ki a Fotóalbumot a biztonsági mentésből
-
Atlantisz48
őstag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, abban, hogy egy kicsit jobban átlássam ezt az icloud adatmentés/szinkronizálás-t.
Van nekem egy Ipad Air 1-et, 32Gb-os. Körülbelül már 1 éve folyton küldő az üzenetet, hogy az icloud megtelt, és nem tudott biztonsági mentést csinálni a készülékről. Kb 4,5 GB kép van az icloud-ban, a többi mentés alkalmazások-tól.
Amit nem értek, az az, hogy melyik képeket töltötte fel nekem az icloudba?
Azokat, amelyeket, megosztottam más xyz@icloud.com címmel?
Vagy amelyeket, én készítettem az Ipaddel?A másik dolog, hogy hogy tudom lementeni, a képeket az Ipad-ről a PC-re? Sajnos az a megoldás, hogy rákötöm a gépre, és akkor a képeket le tudom tölteni, nem működik, mert nem jelenik meg a fotó mappa.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Zoli
-
zsolti04
csendes tag
Sziasztok!
2,5 éve vásárolt iPad Air 2 készülékem felmondta a szolgálatot

Frissítés után recovery módban ragadt, ahonnan nem sikerült "kihozni". A frissítés/gyári visszaállítás iTunes-on ismeretlen hibával mindig megszakadt.
Szervízbe adtam, ahonnan azzal a rossz hírrel jött vissza, hogy az alaplapon lévő vezérlő chip hibásodott meg és nem lehet javítani.
Most ez eléggé elkeserített.
Lehet bármilyen remény a javításra, olyan, hogy alaplapcsere lehetséges? Van hozzá alkatrész?üdv!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Chereiose
üzenetére
Használható, de kérdés megéri-e az a minimális árkülönbséget az Air2-höz képest. Legutóbb amikor néztem az árakat (~fél éve) 20k-val voltak nagyjából olcsóbbak az Airek használtan, annyi ártöbbletet pedig szerintem mindenképp megér az Air2. Főleg a 2x annyi RAM, illetve a split screen multitasking nagy előnyök szerintem az Air2 javára.
-
Chereiose
addikt
Első generációs Ipad Air használható még IOS 10 alatt?
Néha ki lehet fogni egyet-egyet jó áron, aztán elgondolkodtatott most 
-
chatran
őstag
Air2 Ios 10.3-on, hol tudom beállítani, ha youtube-on Safariban hallgatok valamit és nyitok egy új lapot, akkor ne szakadjon meg a youtube hangja?
Korábban úgy rémlik ez működött. -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a kínai nem a leggyorsabb, de ilyen mennyiségű képhez bőven jó, nem szabad többért venni.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na csak azért mertem ezt írni, mert az előző linken uez a típus működik a hsz szerint.
Lehet hogy én is veszek egyet a Pana.. kamerámhoz. -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szia!
A következő a tökéletes(en jó és drága) megoldás..
Természetesen lemásolták a kínaiak, nekem ilyen van.
Milyen mennyiségű kép mozgatásra lenne szükség?Érdekes lehet még a FlashAir
Egyszer mát majdnem vettem ebből a megbízható boltból, de állítólag nagyon eszi a fényképező aksiját. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Uaz a gyártó amit előttem linkeltek, de ez csak SD kártya olvasó.
http://m.ebay.co.uk/itm/381899072464?_mwBanner=1(Kb félperc volt rákeresni az eBay-n.)

-
Jano_023
őstag
Hali, meg tudom nézni valahol az ipaden, hogy mennyi adatot használtam? Nem találok ilyen beállítást. Köszi
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem ilyen van, tökéletesen működik.
-
vadászcsiga
félisten
Tud valaki eBay linket működő utángyártott Lightning–SD kártyaolvasóhoz?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e hogy azok az emailek vagy notifikációk amiket az androidos telefonon már megnéztem az ipad minin ne jelenjenek meg ha később azt használom. Pl., melóban nálam a telefon megnézem a napközben érkezett leveleket, üzeneteket és mikor haza, megyek otthon ezeket már ne mutassa az ipad. Erre van valami megoldás?
-
Chereiose
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Most utána olvasgattam. Valóban a kijelző gyengébb, bár volt nekem Air 1-em és semmi bajom nem volt vele, szóval szerintem jobban megéri már az új főleg a proci és az akku miatt. Illetve a 2. generációs Touch ID van benne, ami sokat számít, nekem nagyon lassú volt már az első generációs. Viszont árilag fura a helyzet, mert olyan nagyon sok Air 2 nincs is fent hardverapron sem, az újból meg nincs is még használt szinte, bontatlanokat láttam 112K-ért. Az air 2-ért meg nem tudom mennyit érdemes kiadni használtan tekintve az újnak az árát, talán 80K-t érhetnek

-
Chereiose
addikt
Erről az új 2017-es Ipadről mit kell tudni? Miért lett ennyivel olcsóbb mint az Air 2? Miben gyengébb/erősebb, mint az előd? Néztem aprón egész korrekt áron van (110K körül), lehet jobban megérné mint egy használt Air 2 80-90k-ért

-
Ragnar95
félisten
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Pontosan.
-
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Te tudod, de online nem kell éppen celluláros. Offline viszont már igen. (iGo, Sygic, Here, GoogleMaps Offline, stb..)

-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Autós navigálásra alkalmas lenne még egy iPad mini 1(wifi+cellular).
Erdélybe mennénk, és hát offline térkép nem nagyon van.....
Gondoltam befektetek akkor egy cellular-os minibe, és online elnavigálnék ott,
ahol mondjuk az IGO már nem ismerős...
-
Petya25
őstag
Free e-book readert angol-magyar fordítóval tud valaki?
-
Alex91
félisten
Az iTunes store-ban a filmeknel a forintra valtassal csokkentekm az arak! Egy viszonylag friss film 4 000 Ft-ert veheto meg, 1 000 Ft-ert kolcsonozheto. Regebbi filmek 2 300 Ft, es 800 Ft...
-
bopeti98
őstag
Valakinek van még itt az új 2017-es iPad? Nektek rendesen működik az automatikus fényerő? Nálam a fényerőt normálisan felveszi, pl ha felkapcsolom a villanyt, vagy ha nappal kimegyek az udvarra, de fordítva már nem megy. Ha lekapcsolom a villanyt, vagy ha bemegyek a lakásba, akkor vagy kézzel kell visszavennem a fényerőt, vagy csinálni kell egy képernyő lezárást, feloldást.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Minek ehhez iFunbox? Appstore-ból is letölthető az iPhone verzió. Mondjuk elég vacak. A Padgram viszont jó.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, instagramot hogy tudok a tabletra varázsolni? Köszönöm a segítséget.
-
Create.
addikt
Sziasztok, vettem végül egy dongle anycast-et viszont a kép microlaggol, a hang viszont nem. Van valakinek tapasztalata, esetleg én nem állítok be valamit jól?
-
D4ni
őstag
Szevasztok! Érdeklődnék, aki vásárolt az új ipadból (5gen) annak is van por a kijelző és az érintő között? Nekem konkrétan egy fehér pötty, por vagy nem is tudom mi van ott.. Eléggé megöli az új készülék varázsát..
-
silentkiller
senior tag
Mit ajánlatotok, milyen alkalmazást ha iPad-en szeretném használni az Instagramot és szeretném is letölteni a fotókat/videókat? Manapság a Padview-t használom de egyre több benne a reklám.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van valami oldal, ahol meg lehet nézni a típusokat, megjelenéseket, stb? Már annyi fajta van, követni se tudom. Nézem,hogy van iPad 3 meg Air, melyik mikor, hol van a másikhoz képest, mi az első retinás, stb...van valami táblázat ahol a legrégebbitől jelölve van a legújabb és a tulajdonságok is ott vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem azt kerdeztem, hogy az uj iPad kijelzője szar-e, hanem, hogy érdemben rosszabb-e az air2 kijelzojetol. Egy nem is elég lett volna, és elkerülitek ezt a stílust, en pedig felfogom a dolgot.

keresni én is tudok. Nekem konkrétan működő kell. Ázsia center teli van ilyennel pl, de kipróbálva már meg sem mukkan. Azért megnézem ezt is.