Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Megéri még 8. generációs iPadet venni? Pár évre kellene böngészésre leginkább. Nem akarok Samsungot.
-
oszy
veterán
Feltétel: Norvégia, Finnország, Dánia, Svédország
-
oszy
veterán
Hol érdemes tokot illetve fóliát venni egy iPad 10.2 2021-re? Az eredeti dolgok marha drágák. :/
-
oszy
veterán
Van egy új iPad 9 gen. Be akartam élesíteni, de valami régi iPad kódot kér. Újként lett beállítva a saját ID-mel. Nekem régen tényleg volt iPad.l, de az már a bizt.mentések között sincs. A telefonomat ki kellett választani. Beírtam az azon használt jelkódot, de az nem tetszik neki. Most ott tartok, hogy várjak 15 percet, mert az iPad nem elérhető.
(#42149) Spy89: valóban a xiaomi stick a jó megoldás számodra, ha nem tervezed új tv vásárlását.
-
oszy
veterán
Árazásban tudtoksegíteni?
iPad A1823 (5. generációs):
- Wi‑Fi + Cellular
- 32GB
- ezüst
- Minden gyári tartozékTeljesen karcmentes, tokban, üvegfólia új korától. Nincs egyáltalán kihasználva, ezért szeretném eladni. De azért elherdálni nem akarom.
-
oszy
veterán
bétából már van 12.1
-
oszy
veterán
Most mennyit ér egy 2017-es iPad? 32GB, cellular. Lehet váltanék. Természetesen karc és hibamentes!
-
oszy
veterán
iPad 2017 iOS 12 beta6: a beállításoknál lefagy (képernyő elsötétül, home gombra feléled, de a beállítások nem használható pár 10-20 mp-ig) a rendszer a helymeghatározásnál a rendszerszolgáltatásokat kapcsolom ki. Kivéve az iPad keresést. Gondoltam leírom.
-
oszy
veterán
iOS 12-t hogyan tudom a legegyszerűbben feltenni a 2017-es iPadra?
-
oszy
veterán
Használja már valaki közületek iPad 2017-en az iOS12-t?
-
oszy
veterán
Ingyenes a BeatMaker3!!!
Link javítva
[ Módosította: mukibuci ]
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz
Euripidész #18957 üzenetére
Én is raktam rá üvegfóliát. Ebay-es és tök jól illeszkedik, ráadásul gyorsan itt volt.
-
oszy
veterán
iPad-ot össze lehet hozni CamRanger nélkül wifin való fotózásra (Nikon DSLR)?
-
oszy
veterán
Van egy új iPad (5. generációs). Ezen beállítható, hogy feloldja ujjlenyomattal a képernyőt, hogy ne kelljen meg nyomni a home gombot?
-
oszy
veterán
Ez a case jó vétel lehet?
-
oszy
veterán
Most tervezek venni egy 5. generációs iPad-ot (32 GB/Wi-Fi/Cellular). Ha jól tudom ez a 2017-es iPad. Jól működik a iOS 11-el? Mire kell figyelni vásárláskor?
-
oszy
veterán
Jól tudom, hogy az Air2 jobb, mint az iPad 2017? Nem tudom melyik legyen. Csak a támogatottság miatt tetszene a 2017-es.
-
oszy
veterán
Megéri megvenni egy iPad Air-t még mostanában? 60-65 körül mennek. Vagy inkább egy mini?
-
oszy
veterán
Tudok egy iPad PRO-t. 32 GB és 9,7" 140.000.- Ez nem tűnik rossz árnak. Állítólag új.
-
oszy
veterán
Melyik iPad éri meg most megvásárolni, ami még sebességben jó? iPad PRO nem játszik most.
Elsősorban használtat keresek, de most az iPad 9,7" jó ára van újban is.
-
oszy
veterán
Az iPad Air 32GB megér most 109.990ft-ot? Vagy érdemesebb használtban keresni ilyet?
-
oszy
veterán
Most van egy Apple iPad 2 32GB wifi-s. 47.00-ért.
-
oszy
veterán
Egy IPAD Mini 32GB wifis megérhet 50.000Ft-ot?
-
oszy
veterán
Tegnap este írtam egy srácnak, ma reggel válaszolt. 10:50-kor írtam neki, hogy egyezkedjünk. Úgyis megyek holnap Budapestre, így útba esik. 20 órakor ír, hogy 7 perce elvitték. Mekkora... újonc!
-
oszy
veterán
Egy vadonatúj iPad mini 4 Wi-Fi 16GB megér egy százast szerintetek? vagy érdemes nagyobbat venni ebből is?
-
oszy
veterán
válasz
sanyi0627 #7838 üzenetére
Én most azon gondolkodom, hogy iPad Air 2-t veszek.
Csak a laptopom még mindig winfos rendszerű. Viszont a Macbook-ok drágák...
A Mac Mini van képbe nálam, de nem tudom, hogy a Intel Core i5 / 1,4-2,7GHz (TURBO) fotó feldolgozásra megfelelő-e...A wintől szabadulnék már...
-
oszy
veterán
válasz
univerzita #7781 üzenetére
Köszönöm!
-
oszy
veterán
Srácok! Melyik iPad-et érdemes most megvenni, ha nem a legújabbat akarom?
ez így elég hülye kérdés tudom
Szóval ne legyen drága, de nem akarom a legrégebbit megvenni. Melyik az amit már nem érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest