Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #14397 üzenetére
Tegnap én is írtam, direkt figyeltem, de nem volt ilyen.
Az íráskép is más lehet, én pl. úgy írok, hogy nem írom végig a szavakat, felemelem hosszú magánhangzók esetében, ezért rövidebbeket írok.
Most kipróbáltam 20-30 mp-es szövegeket írtam, hogy nem emeltem fel, de maradt minden. Sőt, egyszer sem tudtam előhozni, hogy eltűnjönNyilván nem vitatkozni szeretnék. Nekem 9,7-es, elképzelhető, hogy nem ugyanaz a kettő, ebben már javíthatták.
-
silmatauki
őstag
válasz Vangelis #14394 üzenetére
"Ez teljesen gyári... ujonnan vette a nagyi...."
iPad-del ilyen tapasztalatom még nem volt, iPhone-nal viszont annál inkább. Két olyan (fejlesztői) 3GS-em is volt, aminek rettenetesen felpuffadt az akkuja (gyári töltővel volt csak töltve). A két cuccot egy lépésben vette a cég, és a szeriálszámuk nagyon hasonló volt, azaz az adott batch összes akkujáról feltételezhető, hogy szintúgy hibásak voltak. Előbb vettem (rögtön a bejelentéskor – még sorban is álltam érte hajnalban!) egy saját 32GB-os 3GS-t, teljesen más batch-ből; annak az akkujánk később se lett semmi puffadása.
-
silmatauki
őstag
"Notability, PDF Expert, OneNote és MS Word esetében nekem még egyszer sem fordult elő az említett esemény, bár igaz, hogy én még csak két hónapja használom a Pencilt és jegyzetelésre használom, rajzolni csak ábrákat szoktam."
Volt egy unalmas órám (repülés), így egy csomó írástesztet végeztem most a Notability-vel (Pro 12.9, legutolsó iOS10.1b, hivatalos, legújabb Notability, Apple Pencil), a Handwriting > Palm detection ki- és bekapcsolt állapota mellett. A tesztek során a tenyerem mindig a képernyőn volt.
Az eredmények: függetlenül a kapcsoló állapotától, ugyanolyan százalékban történt meg a következő két eset vmelyike:
- amikor elkezdesz írni, a program nem érzékeli azt, hogy írsz, azaz nem történik semmi (nem hagy nyomot a toll). Fel kell emelni a tollat ahhoz, és újrakezdeni az írást, hogy immár legyen nyoma.
- írsz, írsz, és amikor felemeled a tollat, minden, az előző tollfelemeléstől (+ leengedéstől) addig írt eltűnik. Ez nagyon-nagyon zavaró akkor, ha sokat írtál tollfelemelés nélkül.Ilyenek folyamatos, gyors írásnál kb. percenként (gyak. fullscreen landscape-sorokban számítva 2-3 soronként) egyszer történnek.
Ugyanekkora a problémaarány az Apple saját Notes rajzolójával. (Ott persze pluszban nincs tenyérérzékelés, azaz a tenyér simán ugyanúgy “nyomot hagy”, mint a toll.)
-
Ragnar95
félisten
Kijelölni ugyanúgy tudsz vele, mintha kézzel csinálnád, tehát semmivel nem egyszerűbb vele a leírt folyamat, mint nélküle, csak ezért semmiképp nem venném meg.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok!
fel szokott ezekben a kütyükben puffadni az akku?
Most mutatott nekem egy udős hölgy egy 16gb-os verziót ... és teljesen szétnyilt neki a tablet.....
Pedig csak töltötte...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Ragnar95
félisten
válasz #35723520 #14389 üzenetére
Ingyen volt, mert elromlott a Scriptem és ahelyett ezt küldte az Adonit
A Scriptet anno még amazonról vettem, érdemes nézelődni, most is le van épp árazva a Pixel, csak az a kérdéses, hogy Magyarországra kiszállítják-e.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz #35723520 #14381 üzenetére
Nekem az van, bár még csak pár napja használom, de nagyon bevált. Előtte Jot Scriptem volt, azt váltotta és tökéletesen elégedett vagyok vele.
Ez végre akkus, így nem kell az elemcserével szórakozni, bár az majd kiderül, mennyi ideig bírja a gyakorlatban egy töltéssel, illetve még pontosabb, mint a Script volt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Én Adonit Pixel-t szeretnék venni, bár nagyon drága, de a megnézett tesztek és elolvasott cikkek alapján talán a legjobb alternatíva az Apple pencil helyett (mivel az nem kompatibilis az Air2-vel).
Valaki esetleg próbálta már személyesen? -
Süvi
őstag
válasz silmatauki #14379 üzenetére
Ha van rá lehetőséged és kedved érdemes megnézni a PDF Expert alkalmazást (by Readdle), nagyon jó a jegyzetelés alkalmazása.
Ráadásul olyan fájlkezelője van (offline szinkronizáció mappák esetében is), amivel még hasonlóval sem találkoztam (androidon pedig végképp nem), munkában használom(Ha esetleg valaki megveszi érdemes csomagban, mert elég sok Scan programot végignéztem de ezen kiadó Scanner Pro alkalmazása nálam messze a legjobb)
-
silmatauki
őstag
“A Notabilityben én is rátenyerelek, de ha nálam van a toll, a kezemmel, ujjammal akármit csinálok nem tudok írni, radírozni, kivágni, semmit, csak lapozni.”
Igen, ebből a szempontból jobb a Notability, mint pl. a GoodReader. Ez utóbbi soxor érzi az egy ujjas elmozdulást rajzolásnak (szerencsére a kétujjas scrollozást / pinchelést nem).
-
Süvi
őstag
Mint pl. melyiknek?
Ebben az árkategóriában (10 dollár alatt) véleményem szerint ez a legjobb megoldás.
De egy biztos, aki egy kicsit is érdeklődik az írás iránt annak nem szabad kihagynia ezt az akciót.
Ennyi pénzért ajándék. Nekünk van itthon kettő, de lehet hogy veszek egyet még[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #14371 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a Wacomnak, sok előnye van és sok tekintetben nagyon jó. Sőt, mielőtt nekem is lett volna Apple Pencil, azt kívántam, hogy bárcsak legalább "fele" olyan jó lenne, mint a Note.
Azonban nagyon pozitív csalódás számomra a Pencil.
Notability, PDF Expert, OneNote és MS Word esetében nekem még egyszer sem fordult elő az említett esemény, bár igaz, hogy én még csak két hónapja használom a Pencilt és jegyzetelésre használom, rajzolni csak ábrákat szoktam."Apple Pencil gyakorlatilag ujj-szimulátorként viselkedik" A Notabilityben én is rátenyerelek, de ha nálam van a toll, a kezemmel, ujjammal akármit csinálok nem tudok írni, radírozni, kivágni, semmit, csak lapozni.
(Előtte a passzív Adonit pro-val az Air2-t és kb. 2-3%-nyi hibát tapasztaltam, kb. 4-5 mondatonként 100-120 karakterenként találkoztam 1-1 hibával, ami azért nagyon jó arány sztem.)A hozzászólásod elfogadom és javítom az enyémet, a technológia miatt valóban nem lehet pontosabb a Wacomtól (nagyon fafejű ember lenne az, aki a tényekkel szemben vitatkozik )
Nem biztos, hogy jól fejeztem ki magam, a helyes úgy, hogy nekem pl. jobban bejött, mint a 2014-es Samsung Note stylustja, jobb, kényelmesebb vele írni stb. (persze annak gombjai irigylése méltóak még mindig).
Ettől függetlenül ha legközelebb laptop szerű valami vásárlása előtt leszek, biztosan olyat fogok venni, amire írni lehet (Surface Pro, Book, Lenovo stb.)
Sajnálom, hogy a Note telónak annyi, mert nagyon jó készülék volt (mondom úgy, hogy Iphone-om van), ha lenne jegyzetelős Iphone biztos azt vennék
A PDF Expertet nem tudom, hogy szoktad-e használni, de nálam benne van a TOP5 must have IOS, IPAD alkalmazásban (Document 5 by Readdle alkalmazás extrája)
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz silmatauki #14373 üzenetére
iPad mini retinám van, néha rajzolgatni kellene, nem komolyan nyomnám....
-
silmatauki
őstag
én egyiket sem próbáltam – addig Wacom tábla PC-vel dolgoztam (annotáltam PDF-eket stb.), amíg nem jelent meg az iPad Pro (fene se fog eleve rossz technikával vacakolni, ha ott a kéznél a Wacom).
Szerintem ha komolyan (napi több órát) akarsz jegyzetelni, akkor vegyél egy 12.9”-es Pro-t. Vagy egy tábla PC-t – egy régebbi Surface Prót olcsóért megkapsz, és annak sokkal-sokkal jobb tolla van, mint bármilyen nem Apple Pencil-alapú megoldás.
-
Imy
veterán
válasz silmatauki #14371 üzenetére
E-bayes tollak közül mit lenne érdemes megvenni? Van egy ilyen tollam aminek gumi a vége, de nem igazán jó vele rajzolni. Eddig ki sem próbáltam, csak ma az itteni beszélgetések után.
-
silmatauki
őstag
"4, Apple Pencil Ipad Pro készülékhez: ez messze a legjobb megoldás, véleményem szerint jobb, pontosabb, mint a Samsung Note eszközei."
Azért az Apple Pencil egy komoly hátrányáról ne feledkezzünk meg: nem tökéletes a tenyérészlelés. Emiatt soxor van az, hogy a legutóbbi toll-képernyőérintés után rajzoltakat azonnal törlik a programok, amikor felemeled a tollat a képernyőről. Ilyenkor írhatod újra az egészet.
Emiatt azt csinálom, hogy ha mindenképp leengedem a tenyerem a képernyőre (mert így a kényelmes), minél többször felemelem a tollat a képernyőről (pl. kétbetűnként), hogy minél kevesebbet kelljen újraírni.
Sajna mindez abból adódik, hogy az iPad Pro-ban nincs igazi Wacom/nTrig-féle digitalizáló – az Apple Pencil gyakorlatilag ujj-szimulátorként viselkedik (de legalább nagyon pontos). Emiatt sincs amúgy pl. kurzor hovering.
Ebben a tekintetben lényegesen jobb mind a Wacom, mind az nTrig.
(Mindezt nagyon sok iPad Pro 12.9-es Notability-s jegyzetelés és GoodReader-es PDF-kommentelés, valamint sok Wacom-os munka tapasztalatával írom.)
-
eddie17
addikt
Gondolom lehetnek anomáliák akkor, ha egy alapból iPhone-al kompatibilis programot rárakok iPad-re, de az nem teljesen úgy megy ahogy én azt elvárom tőle. Plusz a kijelzőhöz sem igazodik a program. A program mellé oda van írva, hogy csak iPhone, de "trükkösen" (link alól) engedi telepíteni.
Konkrétan a bluetooth-t kellene neki használni, de alig kapcsolódik, és sokszor dobja a kapcsolatot.
Ez lehet a kompatibilitás miatt? -
Rage47
veterán
Én azt mondom, hogy ki lehet próbálni, csak előtte vedd meg. Eszemben sem volt az, hogy most pár eurós appokon vágjam át az app store-t. Azért kertem vissza az árukat, mert nem érték el azt a minőséget, amit elvártam volna. Ezt mindig meg is indokoltam a refund kérésekor.
-
Ragnar95
félisten
Így van, eltűnik a Purchased alól az app értelemszerűen, ha visszakéred a pénzt. Ettől függetlenül iTunes-szal az adott verziót le tudod menteni, illetve a telepített példány is megmarad.
Viszont csak jogos esetben érdemes pénzt visszakérni, mert ha túl sokat játszod ezt el, megvonhatja az Apple a pénzvisszatérítési jogod AppStore-ban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Így hirtelen nem jut eszembe ilyen, de értelmét se sokat látnám.
Gépelve alapvetően gyorsabban tudsz jegyzetelni, mint kézzel, főleg ha az iPaden hasonlítjuk össze a kettőt, ergo csak akkor érdemes kézzel jegyzetelni, ha sok ábrát kell rajzolni a jegyzetekben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Penultimate, illetve Paper, amit az ingyenesek közül próbáltam.
Előbbi biztosan tudja a PDF exportot, de nekem a kezelése annyira nem jött be, utóbbi kicsit kevésbé a jegyzetelésre van kihegyezve, jobban a rajzolásra, de a kezelése nekem jobban bejött, viszont ez most nincs fent az iPademen, így nem tudom, tud-e PDF exportot.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz kr1st0f #14354 üzenetére
Nekem az Adonit Jot Pixel vált be, amit a kolléga is említett már, akcióban sikerült kifogni anno egy első generációst 7500Ft-ért, ezt pont pár napja váltottam le egy második generációsra, ami még jobb, mint az első, ezzel már tényleg szinte papír+toll érzés a jegyzetelés.
local1: szokott akciós lenni a Notability, én anno 1$-ért vettem meg és nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem is a legjobb jegyzetelős app, mind PDF-ekre való jegyzeteléshez, mind a "füzetbe" való jegyzeteléshezPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pescara
aktív tag
Sziasztok. Miert van az, hogy a tv-hez wifin keresztul nem mindig csatlakozik az ipad, ha youtubeot nezek? Neha egybol felajanlja, maskor meg nem.
-
Süvi
őstag
válasz kr1st0f #14354 üzenetére
Szia!
Korábban írtam már teszteket, nekünk van itthon 4 féle:
1, Adonit jot Pro, ez anno 10.000 Ft volt, most kifutóban van, mert van neki egy új változata, külalakban, ennyi pénzért nem szabad otthagyni.
Külföldi tesztek szerint a legjobb nem aktív jegyzeteléshez, szerintem is jó
1 hátránya van: nem szabad rányomni, ill vigyázni kell a végén lévő klipszre, mert Mo-on nem lehet utánrendelni2, Ennek a kínai változata, gyengébb minőség
3, Páromnak ilyen van, aktív, nagyon szereti, akcióban vettük, kb. 10.000 Ft-ért
4, Apple Pencil Ipad Pro készülékhez: ez messze a legjobb megoldás, véleményem szerint jobb, pontosabb, mint a Samsung Note eszközei.
Legjobb jegyzetelős alkalmazás: Notability
Rajta lehet a tenyér a kijelzőn (passzív toll esetében is) és külön tudja választani a tolltól, nagyon jó.
-
Ragnar95
félisten
válasz kr1st0f #14347 üzenetére
Air 1 vagy 2.
Sima Airt 55-60k-ért ki lehet fogni aprón, Air 2-t 85-90-ért. Ha jót akarsz magadnak, inkább gyűjts kicsit az Air 2-re, mert jól jöhet jegyzeteléshez, hogy 2 appot tudsz egyszerre a kijelzőn tartani.
Kelleni fog a 10" jegyzeteléshez, Minit erre a célra semmiképp nem vennék. Illetve a stylus árát is kalkuláld bele, mert az olcsó kapacitív stylusok írtó gagyik, élvezhetetlen velük a jegyzetelés, olyan kell mindenképp, aminek vékony a hegye és lehetőleg BT-os.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gzbotii
nagyúr
Eddig nekem csalódás az iOS 10.
Nem maga a rendszerrel van bajom, hanem az appokkal. FB messenger es YT is app borzasztóan lassú lett, szaggat - előző főverzióval nem volt ilyen problémám (i5ön a rá elérhető legfrissebb YT, Messenger app most is sokkal pörgősebb).
Értesítsék (foleg a Messengerrnek) sokkal kevésbé felhasználóbarát.
Feloldás is igényel egy szerintem plusz gombnyomást, ami valószínűleg nem probléma touchID mellett, de itt meghagyhattak volna a régi megoldást.
Ha meg vissza lehetne tolni az iOS9-et, menne vissza. Mini 2
i5-re biztos nem rakom fel.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kr1st0f
csendes tag
Sziasztok!
Egyetemi előadások jegyzetelésére szeretnék egy iPad-et. Ezen felül nem sok mindenre használnám, minimális játék, esetleg videó nézés. Használt tökéletesen megfelel, de nem tudom melyik lenne a legjobb és a keret is szűkös. Melyik iPad verziót ajánlanátok, amivel tudok írni (stylus használatával) és relatíve gyorsan működik?
-
Süvi
őstag
válasz #05304832 #14344 üzenetére
Ha van rá egy kicsit több idő
Egyébként nem adtak most hozzá átalakítót?
Mondjuk azt én sem szeretem, felesleges hiba forrás.[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz silmatauki #14340 üzenetére
Ez az airplayes megoldás pontosan valahol le van írva valahol?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
astorre19
aktív tag
válasz silmatauki #14340 üzenetére
Fizetős appok közül van esetleg olyan ami jól működik,az airplayes trükközés nélkül?
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
silmatauki
őstag
Ha van külső számítógéped, akkor:
- ha van HDMI rekorder-dobozod: ez a legjobb, nincs dropped frame etc
- ha nincs: akkor több app is van, ami AirPlay kliensként tud viselkedni és rögzíteni is a cuccokat. Persze ez nem olyan jó minőségű (tömörítési hibák), ill. jó fps-ű (max. 30 – szemben a HDMI max. 60 fps-ével, és sok dropped frame is lesz)Amúgy régebben volt egy (hang nélküli), JB nélkül is működő felvevő az AppStore-ban is, de “természetesen” az Apple pár órán belül kinyírta. (Szerencsére még le tudtam csapni rá.)
Plusz, régebben volt egy szabadon kompilálható recorder is, ami szintén nem igényelt JB-t, de ez gyengébb volt (nemcsak a hanghiány miatt), mint a JB's Screen Recorder. Most nincs időm megkeresni a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Nincs ilyen program JB nélkül. A fejlesztő ha nem implementálja ezt a Replay Kit segítségével (ami iOS9 óta a rendszer része) ezt a funkciót az appjában, nincs lehetőség ilyenre.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani egy ingyenes programot iPad-re, amivel fel tudok venni egy rövid részt egy játékból videó formájában?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
weinmaker
őstag
Srácok másnál nem jelentkezik amit írtam billentyűzet probléma?
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Ragnar95
félisten
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Már régóta van egy 3G képes iPad 2-őm. Sajnos a 8-as iOS óta eléggé lassúcska, de használható.
A kérdésem az lenne, van-e rá valamilyen megoldás, ha SIM kártyát teszek bele, hogy tudjak SMS-t írni és fogadni?
-
SPeti1984
senior tag
Ez jó lehet?
-
SPeti1984
senior tag
Tidnátok abban segíteni, hogy Apple Ipad Air-hez milyen billentyűzetet lehetne venni ami nem méregdrága? Reménytelen 10-15 ezer között ilyet venni?
-
weinmaker
őstag
Siasztok! Nem tudom volt e már, de miért takarja le a billentyűzet mikor feljön a beviteli helyet. Így gyakorlatilag vakon kell gépelni. Eddig ilyen nem volt. Lehet ezen állítani valamit, vagy ez a legújabb ios vívmánya
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
őstag
válasz milszab #14324 üzenetére
Dettó, éppen most tesztelem a free-t, pattintottam rá pár FLAC-et és egy AKG 545-ös fejessel azt mondom, hogy nem rossz. iPad Air 2-ról hallgatom (érzésem szerint sokkal jobban szól,mint egy ipod és picit jobban,mint egy iphone) , nem rossz a hang chipje. Jó lesz,érezni hogy nem mp3-at hallgat az ember bár ugye oké, hogy nem rossz a hang chip, de nem egy DAC/DAP azért. Sztm az használja akinek nagy tárhelyes a cucca (ipod-ra felesleges ez a lejátszó, azon bőven elég az mp3 is),nekem 128-as az ipad-em,ide fér. Nem őrült nagy a különbség a Flac és az mp3 minőségre ezeken az eszközökön (sztm), de viszont 4-szer akkora helyet foglal egy FLAC,ezért meggondolandó, hogy érdemes kis tárhelyes eszközön ki offolni magát az embernek picit jobb hangélményért..
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Peddy789 #14279 üzenetére
igen. AV Player-el Wifin tolod fel őket.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
milszab
senior tag
-
Ragnar95
félisten
-
viera
őstag
Milyen zene lejátszót érdemes használni ami lejátsza a Flac fájl-okat is?Néztem őket,de elég sok van.Kinek mi a tapasztalata?
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Süvi
őstag
válasz eddie17 #14315 üzenetére
Szia!
A töltőket nem, csak a fejet cserélték.
A visszaváltás menete azonban változott egy kicsit. Eddig be lehetett vinni bármelyik üzletbe (istyle, almárium stb.) és rögtön adtak egy másikat.
1 hónapja akartam cserélni egy barátomét, de már nem engedték, mert megváltozott az eljárás.
A következőt mondták: Az adott üzlet fő szervizébe kell elvinni (isíyleban Andrássy-t mondták), ott le kell adni, megvizsgálják és cserélik. Erre már nem volt időm, majd legközelebb.(Nem olyan veszélyes azért a töltőfej, csak ha feszengetve húzod ki, akkor beletörhet és ha utána piszkálod, hogy kijöjjön a konektorból pl. késsel vagy csavarhúzóval, akkor megrázhat az áram, ha feszüllség alatt van a konektor. Vicces, de tényleg emiatt van a csere)
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Most vissza olvastam és látom, hogy volt egy töltő csere program.
Megnéztem, és az enyém is a zárlatos széria tagja.
Cserélik a töltőket még vagy így jártam? -
kchris78
veterán
válasz vadászcsiga #14294 üzenetére
Nekem is ilyen lett. De az i6s i7 kábele már mintha más anyagból lenne és vastagabb is. Én arra gondolok hogy az Apple teljesen újra felhasználható műanyagból csinálja a kábelt és ezért bomlik le úgy mint az újra felhasználható zacskó... az is olyan hogy pár hét után elkezd darabokra bomlani...
-
Süvi
őstag
9,7-es Pro-ra keresek Smart Covert. Nem találtam se az alin, se az ebay-en.
Talált már esetleg valaki?Köszönöm
-
D@niel
addikt
üdv,
adott ez az AdBlocker for Apps and Games nevű program ami a rendszerben lévő összes alkalmazásból blokkolja a reklámokat.
anno próbáltam, jól is működött, de letelt a három nap próba verzió.
most viszont meg vettem az egészet, és nem igazán akar működni. mutatom:mi lehet a gond? lehet, hogy az, hogy a 10-es rendszerrel nem kompatibilis? mert tavaly frissült utoljára.
[ Szerkesztve ]
『𝖕𝖔𝖈𝖔 𝖋4 - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14』
-
viera
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a kábel ajánlatokat.
Most kicsit a bőség zavarában vagyok,de azért valamelyiket megrendelem.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Gyeni
csendes tag
Kábelügyben egy javaslat: [ZUS cable] life time garanciával kevlár bevonattal. Nekem beváltak tartalék kábeleknek.
insta: @yagozizi
-
chatran
őstag
válasz vadászcsiga #14305 üzenetére
Hmm, erre jelenleg nem tudok válaszolni, mert nem méregettem, csak az Air2-t töltöm vele. Nem tűnt fel, hogy lassú lenne.
Ha lesz időm, akkor majd megnézem, milyen gyorsan tölt. -
chatran
őstag
Érdemes még az Ugreen kábeleit is megemlíteni.
Én egy 1.5 m-est vettem kb fél éve és tökéletesen működik, szinkronizál is, mert MFI cert-es.
Bocsi az olasz linkért, valamiért ide dobott fel. -
NGA
addikt
Lehet volt, de másoknál is szar a Messenger ipadon? Az új frissítés katasztrtófa, elküldök egy üzenetet, és kilép. Próbáltam JB alatt, meg simán is, 9.3.3 van fent, de szar mindkét esetben. Letöröltem, visszaraktam, semmi javulás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest