Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz silmatauki #16272 üzenetére
Nekem zenéhez kell, megvettem sok zenei programot, szóval igen, felejtős.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Watto1991
senior tag
válasz silmatauki #16089 üzenetére
Habár nekem valóban töltőn volt az eszköz, eredeti Apple töltővel töltöttem.
-
hszilard666
veterán
válasz silmatauki #16028 üzenetére
Akkor viszont elképzelni sem tudom hogy mit fognak frissíteni az ipad pro-n
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #15967 üzenetére
De miért akarnátok munkára használni egy tabletet?
-
Ragnar95
félisten
válasz silmatauki #15678 üzenetére
Így van, sokszor érzem én is Air 2-nél, hogy jegyzeteléshez még a 9.7" is kicsi.
Mondjuk a 12.9-es Pronál már előjön az is, hogy nem nagyon tudod méretéből fakadóan kézben használni, tehát jól át kell gondolni, hogy mire is kell az embernek a tablet, csak jegyzetelésre, vagy menet közbeni netezésre, emailezésre is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #15536 üzenetére
Valóban nem dobálja az ablakot. Átolvastam de nem értem hogyan akadályozza meg.
-
runner 125
nagyúr
válasz silmatauki #15545 üzenetére
Nem vonom kétségbe az igazad, csak az okát nem értem, h miért kell ennyit rugózni ezen és mit érsz el vele, ha itt vered a tamtamot. Mi a célod?
Bizonyos idő után a gyártót nem érdekli a felhasználó. Legyen akár az Apple, vagy ha már idehoztad az autóipart, akár egy autógyártó. Mennyi garancia jár az új autókra, ha rendszeresen márkaszervizbe szervizelteted? Rendszerint 5 év. Utána leszarnak. Add el, és vegyél újat. Igen, van h elavul a gyári rádió és muszáj cserélni. A gyári navigációs szoftverekről kb. meg ne is beszéljük, mert újonnan is mind szar, használhatatlan.
IT, kereskedelem területen dolgozom nagyon régóta (nem, nem Apple területen és nem is vagyok elvakult fan), de ahol lehet, mi is megfogunk minden FT-ot és figyeljük a kiskapukat.
Továbbra is arra hívnám fel a figyelmedet, h ez egy teljesen általános trend évek óta, csak neked most sikerült elkapnod egy foszlányt és lassan troll módba átkúszva próbálod megváltatni a világot.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
joey04
titán
válasz silmatauki #15540 üzenetére
Ez nem érv volt, a 15542-ig nem értettem akkor miért használod. Így ezt a részét értem. Az állandó hőbörgést viszont nem. Egyszer leírod ok. De évek óta ezen rugózol. Ennek semmi értelme. És körmölöd karakterek százait a témában. Na ennek aztán tényleg semmi értelme. Én pont ezt csináltam az ios 7 megjelenésekor csak nem ilyen hosszú ideig és nem ennyire intenzíven (max az első pár hónapban) mint te. El is adtam a fenébe az iPhone-t és váltottam, majd vissza mert témyleg jobb. Aztán megint el és megint vissza. Aztán megint. Igaz az anyagi okok miatt. És most megint vissza. De nem hőbörgök. A véleményem nem változott, de minek írjam le minden alkalommal évek múlva is...?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
válasz silmatauki #15551 üzenetére
Végig olvastam az okfejtésed. Igazad van. Tenni ellene nem tudunk sajnos. Az applikáció gyártók pedig tökéletesen aszisztálnak az elavuláshoz. Meg lehet állni egy verziónál de akkor lemaradsz sok mindenről. Jól ki van ez találva.
-
csabiks
senior tag
válasz silmatauki #15545 üzenetére
es ezzel most kit akarsz es mirol meggyozni? vegyunk samsung tabot mert az sosem fog frissulni? vagy mi a celod ezekkel a hozzaszolasokkal? unalmas es nem ide valo, massz at mashova.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
runner 125
nagyúr
válasz silmatauki #15538 üzenetére
Ezt most úgy tálalod, mint ha feltaláltad volna a spanyolviaszt, - drámatagozaton.
Fogyasztói társadalmat élünk évtizedek óta, mi ebben a meglepő? Minden gyártónál felfedezhető ez a jelenség, ki így, ki úgy oldja meg. Kereskedésből, eladásokból él minden ilyen cég, nem gyárthat 10-15 évre csúcshardvert...
Emellett egy 7 (hét!) éves iPhone-ról írsz.. mit várunk el tőle, de komolyan? Ott már örülni kell annak is, h egyáltalán még működik, lehet vele telefonálni és fotózni. Pont. Akinek ennyi idős készüléke van, ne akarja okostelefonként használni már.
Az meg teljesen egyértelmű, h az új rendszerek nagyobb hardverigényűek, így emiatt is számolni kell az elavulással."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
joey04
titán
válasz silmatauki #15538 üzenetére
Akkor ne használj Apple terméket. Sosem értettem ha valaki így vélekedik egy cégről, minek használja a termékeit...
-
silmatauki
őstag
válasz silmatauki #15536 üzenetére
Ha meg a badge-ektől is meg akarsz szabadulni és JB'elt a géped, simán iFile-val megnyitod (Property list-ként) a /var/mobile/Library/Preferences/com.apple.Preferences.plist fájlt és kikapcsolod a kBadgedForSoftwareUpdateKey és kBadgedForSoftwareUpdateJumpOnceKey kapcsolókat. Ezután rebootolsz. (Kipróbáltam saját gépen.)
Nem kell egyáltalán vacakolni a backup/restore-ral, az csak nem-JB'lt gépeken kell.
-
tacto
aktív tag
válasz silmatauki #15514 üzenetére
Koszi!
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #15475 üzenetére
Igen, de azt kell megérteni, hogy az akarat nem azért van, hogy a Fogyasztónak jó legyen.
A WIn10 esetében nem a gyors rendszer volt a Cél, az csupán az Eszköz volt.Minden vállalatnak a célja a Profit maximalizálása. (nem business vállalatok most kizárva.)
A profit maximalizálás időtávjában és az eszközökben van különbség. -
Süvi
őstag
válasz silmatauki #15462 üzenetére
Nem szeretnék nagyon belemenni a vitába, nem is értek hozzá, csupán személyes tapasztalatokat írok le.
A Win10 esetében igaz, hogy gyorsabb a korábbi rendszereken, de azért nem mondhatjuk, hogy minden újabb Windows jobb, gyorsabb, mint a korábbi, sőt inkább az ellenkezője az igaz a Win10 kivételével.
Az egész mögött üzlet áll:
A Microsoftnak a Win10 esetében nagyon is érdeke volt, hogy végre egy olyan rendszert rakjon össze, ami gyors, mert ő szoftvert árul, a célja, hogy azt vegyék meg.
Az Apple pedig hardvert és szoftvert ad el, neki az az érdeke, hogy az ily módon értelmezett -külön nem válaszható- terméke fogyjon.Én teljesen elégedett vagyok az Apple termékeivel, örülök, hogy a megjelenéskori IOS mellett kapott még +2-t vagy +3-at amivel még bőven jól fog működni hosszú éveken keresztül és három év elteltével úgy működik, mint az első bekapcsolás alkalmával. (Amikor megvettem az első okostelefonomat Lumia800 óriási csalódás volt, hogy nem volt alkalmazás, és azt a generációt úgy magára hagyta a Microsoft mint a csuda)
Több hozzá nem értő személy szidja az Apple termékek komponenseit, hogy miért csak 2 mag, 2 GB RAM van bennük, amikor már lehet kapni 8 magos, 6 GB-os készülékeket. Egyszerűen nem értik meg, hogy 2 maggal és 2 GB rammal is tökéletes a vásárlás pillanatába és 2-3 frissétésen keresztül, vagyis 2-3 évig, ill. ha nincs további frissétés, akkor még legalább plusz ennyi éven keresztül.
DE! 3-4 év alatt nő az IOS rendszerigénye és bőven futna még a gépeken, ha már most belerakná az Apple 8 magot és a 6GB-ot. De nem lesz hülye! Ki venné meg az újat? Fogyasztói társadalom van.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #15464 üzenetére
Anno 3GS se kapott pl Sirit.
Ezen a 6.1.6 még hagyján, de nekem 4-el volt az igazi, az Iphone 4 meg 5-6 körüli iOS-el. Képeket megnézitek, nem véletlen, hogy újonnan el lett adva a lelkem -> [link] Pedig szerettem.
Az 5C a hardware miatt ugyan, de a 9.3-al nem kapta meg a Nightshift-et, a többit meg te is elmondtad.Nincs ennek értelme, úgy is lesz, akinek iOS15-el is villám lesz az Ipad Mini, meg olyan is, akinek 9.3-al csiga a Pro. MINDEGY. Ha megkérdezi valaki, h miért lassú a készüléke, úgyis 2 fajta válasz jön:
1, mert frissítettél
2, nem tudom, mert nekem ugyanez a készülék, ezzel az iOS-szel villám, gyorsabb is, mint előtteÚh hagyjuk már ezt a fenébe, parttalan vita.
-
joey04
titán
válasz silmatauki #15464 üzenetére
Nem látom értelmét, hiszen már 2014-ben is hosszú vitába keveredtél ugyanezen témában több emberrel, ott sem sikerült senkinek sem meggyőzni, így nekem sem fog.
15467: igen sorry javítva a dátum.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz silmatauki #15462 üzenetére
-
joey04
titán
válasz silmatauki #15450 üzenetére
szemben az akarattal lassító Apple-lel.
Te elhiszed amit írsz? -
galaxys80
veterán
válasz silmatauki #15452 üzenetére
Legyen igazad. Én kiszálltam.
Az Apple az ördög. A többi szuper multi meg maga Teréz anya.Igen. Én vagyok a hülye, hogy elégedett vagyok a készülékemmel.
A topik meg nem mérvadó. A felhasználók 0.00001%-a jár ide. Azok közül sem írja be mindenki, hogy neki pedig semmi gondja.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz silmatauki #15450 üzenetére
Én már csak ilyen bátor vagyok. Szeretek veszélyesen élni. Én semmi pénzért nem mennék vissza a 8-ra.
Az általad említett modellek meg ezer évesek és egész más verzióval működnek. Nem mérvadóak szerintem manapság.Azt sem értem, miért ne tehetné meg a Microsoft. Torony magasan piacvezető a pc-k terén. Ahogy a Samsung is az androidos telefonoknál.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz silmatauki #15445 üzenetére
Persze. Hiszen a Microsoft-nak nem a profit áll mindenekfelett.
Na ne vicceljünk már.
Mellesleg nálam a Mini2 sokkal jobb ios 10-el, mint 9-el.
Szóval meg is dőlt az elméleted.[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz silmatauki #15360 üzenetére
Kicsit ott tartok, hogy egyiknek sincs értelme, mert a 3. generációs apple tv elavult, a kábel meg drága ahhoz képest amit nyújt...
-
Chereiose
addikt
válasz silmatauki #15347 üzenetére
Nekünk egyedül youtube-ra kéne meg ilyesmikre, szóval annyira nem érdekelne a lagg sem.
-
Noxy
veterán
válasz silmatauki #15347 üzenetére
Jól le írtad a lényeget.
Ezt saját tapasztalatból is meg tudom erősíteni, mert meg van még a 4S-hez az átalakítóm, + van Apple TV-m (3gen) is.
Sztm a magas árral az Apple TV felé akarják terelni a vásárlókat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bull84ghia
őstag
válasz silmatauki #15236 üzenetére
Kiprobalom majd. Köszi
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
vadászcsiga
félisten
Ha jól gondolom, az saját iPad2-ön még 9.3.5 alatti verzió volt, azért tudtad először azt jb-ni.
-
vadászcsiga
félisten
Ettől féltem hogy osx kell hozzá. Windowst is írta valaki szifonon de nem találtam meg a megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
moya#no1
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #15191 üzenetére
De mi a módszer? Mert van a háznál egy iPad 2, volt rajta jb-elt 6 és szívesen vissza tenném rá.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #15188 üzenetére
Hogyan?
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #15163 üzenetére
Akkor jól félreértettelek csodálkoztam is.
Úgy értettem, hogy azt írod, hogy a mini2 egyenlő a min1-gyel.Én a mini2-t pedig azért írtam példának, hogy alapesetben egy Apple készülék nem amortizálódik el 2 év alatt (a mini1 is csak a 2 éves hardver lemardás miatt)
De a végén ugyan azokat a (helyes) következtetéseket vontuk le
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz silmatauki #15163 üzenetére
Ez a probléma hogy a hugomnak mini 1-e van szintén (most adja el ő is), nem sokkal később vette mint én.
Neki még 8.4-es ios van rajta, pl. a safari és a chrome ugyan úgy rendszeresen összeomlik, kilépked, etc.#15159: jelenleg van egy windowsos 2in1-em, ami 10.1 collos, szóval van nagyobb méretű cuccom már, de amit mondasz az annyiból igaz, h az ipad air 2-ben tudtommal újabb soc van mint a mini 4-ben (talán a8x vs. a8 de most nem tudom pontosan), bár nagyobb képernyőt is kell meghajtania.
De ránézek majd a hardverapróra, hátha van vmi jó éppen (MM és más hivatalos forgalmazótól vett pár hónapos használtra vevő lennék, másmilyenre nem)[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #15161 üzenetére
Biztos, hogy nem
mini1 majdnem azonos Ipad 2
mini2 majdnem azonos Ipad Air
mini3 majdnem azonos mini 3, csak ujj lenyomat olvasó -
asuskiddd
tag
válasz silmatauki #15150 üzenetére
Köszönöm szépen.
gyerekemelőlvittedelakarácsonyiajándékát :DD, iPohne 20 Pro Ultra Max TITAN
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #15088 üzenetére
9.3.5 kár hogy kimarad, kéne mert az ipad2 downgrade-re.
-
randras
veterán
Én nem tudom mit csináljak ezzel (Mini 4, 10.2), hogy ne laggoljon, akadozzon mint az állat, 10.1 jobb volt, vagy JB segítene rajta?
-
jilian
addikt
Aha
Mit takar a "közeljövő"?Forrás?
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #14882 üzenetére
Köszi. Sajnos már az elején elbukok, nincs jb 9.3.5-re : (
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #14854 üzenetére
Milyen programmal csináltad? Van valami OdysseusOTA az et kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #14489 üzenetére
Örülök, hogy sikerült
Local1: Nem tudod, vissza lehet valahogy lépni az alvás funkció kezdő lépéseihez?
Pontosan mik is lennének ezek?[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz silmatauki #14398 üzenetére
Itt is gyári töltő van csak használva....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #14397 üzenetére
Tegnap én is írtam, direkt figyeltem, de nem volt ilyen.
Az íráskép is más lehet, én pl. úgy írok, hogy nem írom végig a szavakat, felemelem hosszú magánhangzók esetében, ezért rövidebbeket írok.
Most kipróbáltam 20-30 mp-es szövegeket írtam, hogy nem emeltem fel, de maradt minden. Sőt, egyszer sem tudtam előhozni, hogy eltűnjönNyilván nem vitatkozni szeretnék. Nekem 9,7-es, elképzelhető, hogy nem ugyanaz a kettő, ebben már javíthatták.
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #14379 üzenetére
Ha van rá lehetőséged és kedved érdemes megnézni a PDF Expert alkalmazást (by Readdle), nagyon jó a jegyzetelés alkalmazása.
Ráadásul olyan fájlkezelője van (offline szinkronizáció mappák esetében is), amivel még hasonlóval sem találkoztam (androidon pedig végképp nem), munkában használom(Ha esetleg valaki megveszi érdemes csomagban, mert elég sok Scan programot végignéztem de ezen kiadó Scanner Pro alkalmazása nálam messze a legjobb)
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #14371 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a Wacomnak, sok előnye van és sok tekintetben nagyon jó. Sőt, mielőtt nekem is lett volna Apple Pencil, azt kívántam, hogy bárcsak legalább "fele" olyan jó lenne, mint a Note.
Azonban nagyon pozitív csalódás számomra a Pencil.
Notability, PDF Expert, OneNote és MS Word esetében nekem még egyszer sem fordult elő az említett esemény, bár igaz, hogy én még csak két hónapja használom a Pencilt és jegyzetelésre használom, rajzolni csak ábrákat szoktam."Apple Pencil gyakorlatilag ujj-szimulátorként viselkedik" A Notabilityben én is rátenyerelek, de ha nálam van a toll, a kezemmel, ujjammal akármit csinálok nem tudok írni, radírozni, kivágni, semmit, csak lapozni.
(Előtte a passzív Adonit pro-val az Air2-t és kb. 2-3%-nyi hibát tapasztaltam, kb. 4-5 mondatonként 100-120 karakterenként találkoztam 1-1 hibával, ami azért nagyon jó arány sztem.)A hozzászólásod elfogadom és javítom az enyémet, a technológia miatt valóban nem lehet pontosabb a Wacomtól (nagyon fafejű ember lenne az, aki a tényekkel szemben vitatkozik )
Nem biztos, hogy jól fejeztem ki magam, a helyes úgy, hogy nekem pl. jobban bejött, mint a 2014-es Samsung Note stylustja, jobb, kényelmesebb vele írni stb. (persze annak gombjai irigylése méltóak még mindig).
Ettől függetlenül ha legközelebb laptop szerű valami vásárlása előtt leszek, biztosan olyat fogok venni, amire írni lehet (Surface Pro, Book, Lenovo stb.)
Sajnálom, hogy a Note telónak annyi, mert nagyon jó készülék volt (mondom úgy, hogy Iphone-om van), ha lenne jegyzetelős Iphone biztos azt vennék
A PDF Expertet nem tudom, hogy szoktad-e használni, de nálam benne van a TOP5 must have IOS, IPAD alkalmazásban (Document 5 by Readdle alkalmazás extrája)
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz silmatauki #14373 üzenetére
iPad mini retinám van, néha rajzolgatni kellene, nem komolyan nyomnám....
-
Imy
veterán
válasz silmatauki #14371 üzenetére
E-bayes tollak közül mit lenne érdemes megvenni? Van egy ilyen tollam aminek gumi a vége, de nem igazán jó vele rajzolni. Eddig ki sem próbáltam, csak ma az itteni beszélgetések után.
-
Winne
nagyúr
válasz silmatauki #14340 üzenetére
Ez az airplayes megoldás pontosan valahol le van írva valahol?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
astorre19
aktív tag
válasz silmatauki #14340 üzenetére
Fizetős appok közül van esetleg olyan ami jól működik,az airplayes trükközés nélkül?
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #14160 üzenetére
Megkövetlek, tenyleg így van. 10 alatt így működik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #14160 üzenetére
Ahányszor töltöre dugod annyiszor tölti le ujra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #14158 üzenetére
Ezt már átbeszéltük hogy nem így van. Akkor is felugrik ha nincs letöltve az update.
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #13843 üzenetére
De amúgy: miért működik ennyire/sokak számára is hektikusan az alap kijelölés? Mert szerintem ez NEM jó
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #13843 üzenetére
Köszönöm!
Napokban vettem észre, h igen, ez így van. Mindenhol Opera van nálam, bár most a szinkronizálással lesznek gondok, ugyebár lenyúltak egy csomó jelszót... Emiatt én is lecseréltem mindenhol... Kellemetlen volt. Ettől függetlenül erős asztali gépen is gyorsabb az Opera, mint a Firefox. Érdekes -
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #13709 üzenetére
Hát az marha fontos
-
Ragnar95
félisten
válasz silmatauki #13467 üzenetére
Semi-tethered csak, ezt ne felejtsük el megemlíteni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Noxy
veterán
válasz silmatauki #13458 üzenetére
Tök mindegy. Te ezt le vezetted, egy 2-3 szavas hsz-ból, ami valamilyen App-n belüli videóról szól. Elméletet bármiről lehet gyártani, ha nem ismered a konkrét okokat.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
silmatauki
őstag
válasz silmatauki #13458 üzenetére
"(Fizikalilag a [UIApplication sharedApplication].idleTimerDisabled = NO; / [UIApplication sharedApplication].idleTimerDisabled = YES; párosról van szó. Ez utóbbiból a másodikat kell pause esetén használni, startnál / resume-nél meg az elsőt.)"
Bocs, lejárt a szerk idő, így külön hsz kell: pont fordítva.
A lényeg: a program nem engedélyezte újra az idle timer-t (azaz a idleTimerDisabled-t nem állította vissza YES-ről NO-ra), ez okozza a bajt.
-
sutyesz96
őstag
-
mrmrg
tag
válasz silmatauki #13233 üzenetére
Sajna sosem volt JB-zve
-
mrmrg
tag
válasz silmatauki #13230 üzenetére
Sajna nem mentettem semmit anno
-
Oldman2
veterán
válasz silmatauki #13216 üzenetére
Mint minden, ez is relatív...
Nekem a lenne logikus, hogy ha nem tud friss helyszín infókat beszerezni, akkor a legutóbbi pontosat mutatná.
Az még mindig pontosabb infó lehet(ne), mint hogy 1-2 km-re az otthonomtól készült fotókhoz, USA-béli helyszínt mond.
-
Oldman2
veterán
válasz silmatauki #13208 üzenetére
Tudom, de a jelenlegi "működés" a tapasztaltak szerint minden logikát mellőz.
-
hszilard666
veterán
válasz silmatauki #13186 üzenetére
Más:
Asap help kerestetik!
Egy bő órája pötyögtem egy doksit a smart office 2 nevű appban, elmentettem, majd átváltottam safarir. Neteztem pár percig majd visszaléptem a so2 be és elfeljtett mindent amit beleírtam, a mentést is
Meg tudom menteni valahonnan a cuccom vagy kezdhetem elölről a gépelést?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
LordAxwell
senior tag
válasz silmatauki #12989 üzenetére
Tehát nem lehet letiltani?
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
pana0017
senior tag
válasz silmatauki #12915 üzenetére
Ezek a kínai cuccok milyen áron mennek?
-
Noxy
veterán
válasz silmatauki #12776 üzenetére
Hogyne lenne.. Pld a Flickrben jobban lehet zoomolni mint a gyári fotók appban.
A böngésző meg hogy jön ide?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz silmatauki #12772 üzenetére
Azt miből szűrted le, hogy sz.rul íták meg?
Nem pixeles, zoomolni is lehet + újra le menti a fotókhoz is ha akarod.
CSAK MŰKÖDŐ INTERNET KAPCS.. KELL HOZZÁ.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
danilla
őstag
válasz silmatauki #12290 üzenetére
Nekem ez a fajta tokok nagyon nem tetszenek Nekem csak az Apple Smart Case (Cover) jön be. Vagyis ennek a copy-ja.
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #12168 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
Tovább bizonytalanodtam, hogy legyen-e váltás ill. hogy mi legyen
Fogok keresni videókat a neten.Ragnar95 : Te pontosan melyik Jot Script van Neked, az új ( 2-es ) vagy korábbi?
KösziLenne egy másik kérdésem.
Van egy alkalmazás, amit sokat használunk a családban. A lényege: a kiadó által megjelentetett folyóiratok, könyveket lehet letölteni, jegyzetelni, aláhúzni.
A kérdésem az lenne, hogy ha készülékváltás lesz, hogyan tudom az aláhúzásokat?
Nem lehet benne bejelentkezni, nincs semmilyen fiókhoz, felhasználói fiókhoz kapcsolni, a beállításoknál az alkalmazásba belemenve nincs szinkronizálás megemlítve.Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #12152 üzenetére
Köszönöm, egy kicsit elbizonytalanodtam , lehet hogy nem is olyan királyság a toll, mint a SAmsung Note esetében? (mert ott nagyon jól működik és még van aktív gombja is, mondjuk a Apple pencil is biztosan megkapja a 2. ill. 3. verzióban)
Document 5 alkalmazást próbáltad esetleg? Szerintem az a legjobb PDF reader.
A PRO előtt írtál bármilyen stylustal a Noteabilityben? Ha igen, akkor mennyivel jobb, rosszabb?Ragnar95: A noteabilityben lehet zoomolni is.
univerzita : Ha OTA frissítésem volt tegnapelőtt apukám Air1 készülékén vissza tudom rakni a 9,3-at?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz silmatauki #12146 üzenetére
A jegyzetelés.
Elég sokat jegyzetelek munkámból adódóan.
Az Adonit jot pro-t használom a Noteability alkalmazással, ami nagyon jó (rá lehet tenyerelni a kijelzőre).
Azt szerettem volna megnézni, megtapasztalni, hogy mennyivel jobb, pontosabb stb.
Mennyire kell rányomni stb.Air2 minden másban tökéletes. Meg kellene néznem, hogy megéri-e a váltás Air2 64-ről Air pro 9,7"- 32 -re
Nettóban +55-öt kellene ráfizetni tollal mindennelAzért is aktuális a kérdés, mert már apukám anyukámnak is szeretne Ipad-et, és így családon belül maradna. Vagy a feleségem mini2-je menne anyukámnak, vagy apukám korábban tőlem kapott Air-je.
Viszont, ha jó a jegyzetelés, akkor a feleségemnek lenne egy Pro 9,7 és menne anyósnak a mini2Ezért kellene kézben fognom és jegyzetelni
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz silmatauki #11838 üzenetére
Nem nagyon láttam 100 környékén Surface Pro 3-at. Azok még 200 fölött vannak használtan is szerintem. Igen, főleg a Z2, Galaxy S 10.5 és az Air 2 van versenyben. Több hasonló kaliberű gépet nem ismerek ezeken kívül.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz silmatauki #11828 üzenetére
Melóba sajnos nem vihetem magamal sem a laposomat, sem az asztali pc-t így kénytelen vagyok tabletben gondolkozni ezügyben. Azért kérdeztem jobb e ennyi pénzért egy Ipad Air2 mint pl egy androidos galaxy tab S 10.5 vagy xperia Z2.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz silmatauki #11807 üzenetére
Értem, pedig mindenhol azt olvasom, hogy első az IOS és csak utána jön az android, illetve, hogy jobban optimalizálnak IOS-ra a kevesebb féle platform miatt. Akkor azt mondod az Air 2 nem túl időtálló már? S van olyan alternativa IOS fronton 100k körül, használtban ami szóba jöhet?
-
Nightman1
tag
válasz silmatauki #11582 üzenetére
Értem köszöntem!
-
Ragnar95
félisten
válasz silmatauki #11573 üzenetére
Igen, iOS8 azért is maradt ki, mert arról szinte csak negatív tapasztalatokat olvastam, de iOS9-ről azt írták több helyen is, hogy gyorsabb, mint az iOS8, ezért is érdekelt a kérdés.
Az a baj, hogy ráférne egy restore az iPadre, mert iOS7-el is olyan lassú, hogy pl a Paper megnyitása is fél perc körül van, illetve akadozik a jegyzetfüzetek közötti váltás is benne, de csomószor a lapozás is akad a menüben, viszont ugye restore-al iOS9 menne fel... Semi restore-ban meg annyira nem bízom, főleg hogy mostanság sok a panasz rá.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Auratech
őstag
válasz silmatauki #11540 üzenetére
Azt gondolom, a ram méretét nem a képernyő pixeleinek száma dönti el, ha van is rá befolyása. Az általános teljesítményhez fejlesztett (desktop-szerű teljesítményt megháláló) alkalmazások sokkal inkább igénylik.
Az én általam használt stúdiós appok elbírnának akár 8Gb ramot is. Auria, PinnaclePro, SampleTank...
A processzor, gpu teljesítménye eldönti, mi futhat rajta, ami eddig desktop masinán azonos teljesítmény (kábé intel i3)mellett simán fut 2Gb ramon, de azért 16-mellett akadálymentesebb.. Persze bármi lehet. Egyelőre nem tervezek váltani, akármi is érkezik. Egy év múlva visszatérek a kérdéshez..Auratech Field Recording
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #11518 üzenetére
Az lesz
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #11513 üzenetére
Mikor csinaltad? Ui legfrissebb iTunes-szal nem ment, majdnem befejezte, 20-as hibaval megszakadt, majd visszatette a 6.1.6-ot.
vadászcsiga: nosztalgia. Egyebkent erdekes modon nemcsak az utolso, hanem a 4.1 is ala van irva. 4 alatt meg nem kell SHSH.
De amikor kijott, senki nem ugy gondolt ra, h csak telefonalunk vele -
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #11513 üzenetére
Még mindig? Sok értelme gondolom nincs, max telefonálni lehet vele vagy?
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #11053 üzenetére
Huuuh, ez tetszik! Köszönöm a tippet!
-
mrkorooo
aktív tag
válasz silmatauki #10751 üzenetére
hello
ipad pro-ra uveget hol erdemes venni? Apron valami bevalt elado?Bocsanat nem tudom miert valaszt irtam
[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
lacy86
addikt
válasz silmatauki #10743 üzenetére
Remeljuk a 9.3 megoldja a safari "laggot"
Ha mar ilyen sok ujdonsagot rejt -
atees
őstag
válasz silmatauki #10743 üzenetére
Ijj😱😱😱
Hát mondjuk ekkora kijelzőhöz vminek dolgoznia kell.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
válasz silmatauki #10741 üzenetére
Mennyire használható a pro a napi használatra? Lehet egykézzel tartani hosszabb idejig?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
bok92
addikt
válasz silmatauki #10703 üzenetére
De ahhoz kell JB, nem? mert múltkor olvastam valamit, hogy a Flux korlátozva lett, vagy mi...
-
bok92
addikt
válasz silmatauki #10701 üzenetére
Na de várjál... Jön még valamilyen éjszakai mód, ami a színhőmérsékletet fogja változtatni.( akkor a flux ez miatt lett letiltva ). Sőt lesz biztonságos jegyzet is. . Szerk: A multi login viszont iskolai használat esetén lesz elérhető. Remélhetőleg otthoni felhasználás esetén is...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #10612 üzenetére
Persze. Meg küldjük át Windowsra majd vissz
-
gzbotii
nagyúr
válasz silmatauki #10602 üzenetére
+1Gb kb 2$ került volna az applenek ami miatt nem lett volna nyereséges a gyártás, a cég meg így is a csőd szélen táncolt.
Ja nem.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #6779 üzenetére
Nem akad az írás pl? Nem tul lassú?
-
weinmaker
őstag
válasz silmatauki #6436 üzenetére
Jól mondod. Nekem volt többféle utángyártott is, ami tökéletesen működött 7.1-ig,utána viszont vége. Megvettem a gyárit drágáért, viszont az működik is
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
univerzita
addikt
válasz silmatauki #6436 üzenetére
Én csak képet tettem fel, hogy milyen fajta van. De én is ha vennék akkor eredetit.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz silmatauki #6210 üzenetére
Igen, csak egy fiókot használok évek óta.
Annó letöröltem az appokat apk-ját a C-ről mert nem volt hely, de mikor szinkronizáltam az iPadet gari előtt egy szót se szólt érte. Valószínűleg én szúrtam el ezzel, hogy letöröltem a millió+1 appot . (kb. 10 GB-ot foglalt) de szeretném megtudni, hogy hogyan lehetne orvosolni. Legalább az appok listája kéne, ami a legutóbbi mentésben volt, hogy azokat manuálisan lekapjam, mert ez nem is az összes app, amit itt felsorolt.
[ Szerkesztve ]
-
mrkorooo
aktív tag
válasz silmatauki #6162 üzenetére
ajj nemide
[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
univerzita
addikt
válasz silmatauki #6097 üzenetére
Ez így van.Én most Buzz playert használok.Annak nem okoz problémát 10-20gigás film. De wifin NAS-ról még a Blu-ray filmek (30-40 gigás) is elindulnak,de ezek már akadoznak.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz silmatauki #6083 üzenetére
Na azokat hogy csinálom meg nason?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
SoldierL
senior tag
válasz silmatauki #6069 üzenetére
Most írtam 4.alkalommal. Valamivel nyersebb megfogalmazásban. Szépen angolul ahogy kell. Amúgy a Gameloft-ról van szó. Válaszra sem méltatnak
-
SoldierL
senior tag
válasz silmatauki #6069 üzenetére
Már írtam 3x a supportnak, köszi azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest