-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Már régóta van egy 3G képes iPad 2-őm. Sajnos a 8-as iOS óta eléggé lassúcska, de használható.
A kérdésem az lenne, van-e rá valamilyen megoldás, ha SIM kártyát teszek bele, hogy tudjak SMS-t írni és fogadni?
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Van egy iPad 2 táblagépem. Kb. 4-5 éves lehet.
Tegnap este TV nézés közben használtam, semmi baja nem volt, majd eltettem a tokjába. 1-1,5 óra múlva mikor elővettem hiába nyomtam meg akár a középső gombot, akár a bekapcsoló gombot, nem reagál, a kijelző nem mutat semmit.
Egész este rajta volt a töltőn, hanggal jelezte is mikor rádugtam. Viszont nem az volt a baja, mert most reggel is ugyan az.
Letöltöttem az iTunes-t, hátha azzal tudok valamit kezdeni. Fel is ismeri az iPad-et, de a hozzáférést az iPad-en engedélyezni kellene, amit nem tudok, mivel nincs kép.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Van valami megoldás, amit kipróbálhatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest