Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt mondom, hogy ki lehet próbálni, csak előtte vedd meg. Eszemben sem volt az, hogy most pár eurós appokon vágjam át az app store-t. Azért kertem vissza az árukat, mert nem érték el azt a minőséget, amit elvártam volna. Ezt mindig meg is indokoltam a refund kérésekor.
-
Ragnar95
félisten
Így van, eltűnik a Purchased alól az app értelemszerűen, ha visszakéred a pénzt. Ettől függetlenül iTunes-szal az adott verziót le tudod menteni, illetve a telepített példány is megmarad.
Viszont csak jogos esetben érdemes pénzt visszakérni, mert ha túl sokat játszod ezt el, megvonhatja az Apple a pénzvisszatérítési jogod AppStore-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- iPad gen 7
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- JBL STAGE 2 9634
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest